عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی گفت: از 609 دشت کشور بیش از نیمی از آنها وارد مرحله بحران شده و 135 میلیارد مترمکعب از مجموع 500 میلیارد مترمکعب آب زیرزمینی از دست رفته است.
عباس پاپیزاده، در گفتوگو با فارس در مورد چگونگی کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی گفت: بخش کشاورزی در حال ورود به مرحله بحران تاریخی آب است، به همین دلیل باید با مجهز شدن به تکنولوژیهای روز با شرایط به وجود آمده مقابله کرد. وی با بیان اینکه 20 تا 30 درصد محصولات کشاورزی به دلیل نبود تکنولوژی روز دنیا تبدیل به ضایعات میشود، افزود: کشت گیاهان گلخانهای، استفاده از روشهای نوین آبیاری و بهرهگیری از ارقام کم مصرف آب از روشهای کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی است. عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی اظهار داشت: با بیتدبیری در مدیریت منابع و کشت محصولات آببر در برخی مناطق کم آب کشور با خشک شدن تعداد زیادی از دشتهای کشور و کم شدن منابع آب زیرزمینی مواجه شدهایم.
وی با اشاره به فرونشست دشتها گفت: به دلیل بیلان منفی منابع آب زیرزمینی خلل و فرجی هم که در زیرزمینی آب در آن نگهداری میشد، در حال از بین رفتن است و نشست دشتها هم ناشی از این موضوع است که با این اتفاق حتی اگر قرار باشد که آبی به مخازن آب زیرزمینی تزریق شود، با نشست دشتها گنجایشی برای آن در زیرزمین وجود ندارد.