جمعه, ۲۹ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Fri, 19 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

یک هفته با مجله‌های اقتصادی

8 سال پیش ( 1394/9/26 )
 

نشریات اقتصادی روند رو به رشدی به لحاظ کمیت دارند اما شاید شما فرصت نکنید همه آنها را بخوانید.این هفته گزیده مختصری را پیش‌روی شما می‌گذاریم تا «آب دریا را اگر نتوان کشید، هم به‌قدر تشنگی باید چشید»

دکتر ایرج فاضل: بیمه‌ها بی‌کفایتند

فصلنامه «نگاه نو» مانند شماره‌های قبلی، در کنار مطالب ادبی، گفت‌گویی نیز در حوزه تاریخ مدیریت و اقتصاد منتشر کرده که این شماره، نوبت به دکتر ایرج فاضل وزیر اسبق بهداشت رسیده است. او در این گفت‌وگو به انتقاد از روند خصوصی‌سازی صنعت درمان پرداخت و گفت: از روزی که طرح خودگردانی بیمارستان‌ها مطرح شد، کار به این مسیر نادرست هدایت شد.

این طور تعریف شد که دولت به بیمارستان‌ها پول ندهد تا بروند خودشان از هر راهی که می‌توانند تامین مالی کنند.بسیاری از بیمارستان‌های آموزشی کشور، داروخانه، رادیولوژی و آزمایشگاه خود را اجاره دادند به بخش خصوصی! همه برای اینکه پول دربیاورند و این فاجعه است. ...امروزه با تعرفه‌هایی روبه‌رو هستیم که بلاتکلیفند و بیمه‌هایی داریم که بی‌کفایتند...

بیمه‌ها آنقدر خودشان کارمند و ساختمان و اتاق و میز و مبل و صندلی دارند که فقط می‌توانند هزینه‌های خودشان را تامین کنند.چیزی نمی‌ماند که هزینه‌های خلق‌الله بیمه‌گذار را بدهند... اگر آمدیم و مقررات گذاشتیم که بیمه اگر پول پزشک و بیمارستان را دیر داد باید بهره‌اش را هم بدهد، آن وقت کسی جرأت نمی‌کند بدهی‌اش را با تاخیر بپردازد.

توصیه‌ به حمایت از اقتصاد افغانستان

نشریه ایران فردا در بخش اقتصادی خود به سراغ دکتر پدرام سلطانی، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران رفته تا نسبت بین اقتصاد و سیاست را تبیین کند. نکته جالب اینکه مصاحبه‌شونده برخلاف دیدگاه‌های قبلی خود که معتقد بود سیاست نباید به اقتصاد امر و نهی کند، توصیه کرده که ایران به صورت غیرمستقیم از اقتصاد عراق، تاجیکستان، ترکمنستان، آذربایجان و به‌ویژه افغانستان حمایت کند.

مکانیزم پیشنهادی وی برای این کار، افزایش واردات ایران از این کشورهای منطقه است. وی گفت: ما می‌توانیم با خریدهای جزئی از افغانستان، برای افغان‌ها کار ایجاد کنیم و ممکن است فشار 3میلیون افغانی، با ایجاد اشتغال و بازگشت آنها به کشورشان تا حدی برای ما کمتر بشود. یکی از دلایل جنگ داخلی آنها هم فقر است. ما باید به رشد تولید ناخالص داخلی و افزایش سرانه آنها کمک کنیم تا از این طریق، به آرامش این کشور و نهایتا آرامش کشور خودمان کمک کنیم.

خیریه‌هایی بدون محاسبه و نظارت

نشریه تازه‌تاسیس وقایع که حوزه کاری آن دیپلماسی است، صفحاتی نیز به اقتصاد اختصاص داده است. از جمله مصاحبه‌های جالب توجه شماره نخست این مجله، گفت‌وگویی است با محسن سنایی از مدیران ارشد کمیته امداد امام خمینی(ره) او گفته است: اگر به کار خیریه‌ها نظارت نشود و محاسبه نشود، معلوم نیست چقدر از مردم کمک گرفته‌اند و کجا هزینه‌ کرده‌اند؟

میلیاردها تومان می‌آید اما مشخص نیست به جیب چه کسانی رفته است... هیچ خیریه‌ای نظارت نمی‌شود.خیریه‌ها هدفمند کار نمی‌کنند و محاسبه هم پس نمی‌دهند. این وضعیت باعث ذهنیت منفی مردم هم شده است و با یک دید، بقیه را هم نگاه و قضاوت می‌کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/CLcixhGK
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه