هیچ وقت نمی توانیم به کشوری که ناشناخته است به راحتی و بااطمینان سفر کنیم، چه برسد به اینکه در موقعیت زنی باشیم که احساس امنیت و خطر می کند. زنان در این چهار کشوری که معرفی می کنیم، می توانند به آرامی زندگی کنند و بدون نگرانی خاصی که امنیت آنها را تهدید کند، امنیت را تجربه کنند.
امنیت در خارج از کشور و داخل کشور همیشه یکسان نیست. اما برخی از کشورها محیط آرامی را در مقایسه با کشورهای دیگر برای زنان فراهم کرده اند. در برخی جوامع که وضعیت زندگی در آنها خوب است، زنانی هستند که با درصد و احتمال زیاد به موفقیت های اقتصادی می رسند.
براساس مطالعه ای که شرکت نیو ورد ویلث (NEW WORLD WEALTH) منتشر کرده است امنیت زنان، یکی از بهترین راه های قضاوت چشم اندازهای بلند مدت یک کشور است.
کشورهای انگلیسی زبان در رده های بالای رده بندی
بنا بر این گزارش، استرالیا یک پناهگاه امن برای زنان است. در زندگی مشترک مردم این کشور، ارزش های مشترکی وجود دارد، خدمات اجتماعی نسبت به خشونت خانگی واکنش پذیر هستند و سیاست های مهاجرتی سختی دارد، این عامل توضیح می دهد که چرا استرالیا کشوری امن برای زنان محسوب می شود.
نیوزیلند، همسایه استرالیا دومین کشور در جهان است که در سال 2016 به کشور خیلی امن برای زنان معروف شده است. به عنوان مثال، پلیس نیوزیلند طرح موثری را برای مبارزه نقض قوانین مرتبط با خشونت خانگی و آزار زنان در نظر گرفته است.
سومین کشور امن برای زنان، کانادا است. در این کشور نرخ جرم و جنایات و خشونت علیه زنان، از ایالات متحده به عنوان کشور چهارم کمتر است. پنجمین کشور این رده بندی، اسکاتلند است که در واقع نخستین کشور اروپایی راه یافته در این رده بندی است.
کشوری هایی که زنان در آنجا امنیت پایینی دارند
با وجود ادعای تکامل انسانیت، به نظر می رسد دنیا هنوز هم از امنیت کافی برای زنان برخوردار نیست. مشکلات و ترس هایی نظیر تبعیض جنسیتی، خشونت خانگی و تجاوز بین زنان آسیا و آفریقا مشترک است. در بعضی کشورها هنوز هم خشونت و آزار و اذیت جنسی زنان و ناقص سازی جنسی زنان رایج است.
در اینجا 10 کشوری را معرفی می کنیم که زنان در آنها از امنیت برخوردار نیستند:
1. افغانستان: دختران کوچک در سن 15 سالگی به صورت اجباری ازدواج می کنند.
2. جمهوری کنگو: روزانه به طور متوسط 1150 زن مورد خشونت خانگی و آزار قرار می گیرند.
3. هند: در این کشور تجاوز گروهی، ازدواج با دختران زیر سن قانونی و 50 میلیون مورد مختلف سوءاستفاده از دختران کوچک در 30 سال گذشته وجود داشته است.
4. سومالی: 95درصد دختران سومالیایی در سن بین 4 تا 11 سالگی تحت عمل ناقص سازی جنسی قرار می گیرند.
5. کلمبیا: در کلمبیا، 245 زن روزانه قربانی اشکال مختلف خشونت می شوند و نزدیک به 90درصد از مجرمان از مجازات قانونی مصون هستند.
6. مصر: آزار و اذیت جنسی، افزایش قاچاق انسان، قوانین تبعیض آمیز و سیاست ضعیف، افزایش ناامنی، افزایش خشونت، همه و همه دلایلی هستند که این کشور را در رده بندی ناامن ترین کشور های دنیا برای زنان قرار داده است.
7. مکزیک: در مکزیک بین سال های 2000 تا 2009 بیش از 2000 زن بدون مجازات و با عنوان تبعیض جنسیتی کشته شدند که این عامل به طور فزاینده ای خطرناک است.
8. برزیل: براساس آمار سازمان های غیر دولتی، در برزیل، در هر 15 ثانیه یک زن مورد ضرب و شتم قرار می گیرد که به طور متوسط برابر با 2.1 میلیون زن در سال خواهد شد.
9. پاکستان: براساس آخرین آمار سالانه از بنیاد لورات، در این کشور تعداد موارد گزارش شده از خشونت علیه زنان، تجاوز، قتل و... به طور فزاینده ای در حال رشد است.
10. تایلند: در تایلند هم خشونت و آزار و اذیت جنسی، آمار قابل ملاحظه ای دارد.