رئیس گروه محصولات صنعتی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سیاست وزارت جهاد کشاورزی حرکت از کشت بهاره به کشت پاییزی چغندرقند است، گفت: با کشت پاییزی مصرف آب ۵۰درصد کاهش مییابد. پیمان حصادی در گفتوگو با فارس گفت: چغندرقند محصولی است که عمدتا در کشور بهصورت بهاره کشت میشود، اما سیاست وزارت جهاد کشاورزی در راستای صرفهجویی در مصرف آب انتقال کشت این محصول از بهار به پاییز است. وی افزود: در سال زراعی 93-94، 5هزار هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت پاییزه چغندر قند رفت که تاکنون 4هزار و 830 هکتار آن برداشت و 330هزار تن هم محصول از آن به دست آمده است.
رئیس گروه محصولات صنعتی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در دو سال گذشته بهروزترین تکنولوژی دنیا و بهترین ارقام چغندرقند وارد کشور شده است، گفت: کشت پاییزه چغندر در دهه 70 و اوایل دهه 80 در استان خوزستان انجام میشد، اما به دلیل ارقام نامرغوب چغندر کیفیت محصول تولیدی در آن دهه چندان مناسب نبود. حصادی تصریح کرد: کشت پاییزه در سال زراعی 93-94 در استانهای خوزستان، فارس، گلستان، کرمانشاه، خراسانشمالی و رضوی انجام شد.