بسیاری از سازمان های امروزی با بهره گیری از سیستم عامل ها و نرم افزارهای مختلف، سرعت کسب و کار خود و بازدهی آن را بالاتر برده اند.
انتخاب یک سیستم عامل مناسب برای ارتقای بهره وری شغلی کار دشواری نیست. با این وجود، کم نیست تعداد سازمان هایی که در این زمینه ضعف دارند. درواقع بسیاری از سازمان ها به آن میزان که برای مسائل دفتری و اداری، چای و قهوه و موارد مشابه اهمیت قائل می شوند، برای ارتقای سیستم های خود ارزش چندانی قائل نیستند.
بر این اساس بسیار مهم است که چه نوع سیستم عاملی برای کسب و کار خود انتخاب می کنید. ما در این مطلب چهار سیستم عامل متفاوت را با شرح مزایا و قابلیت ها معرفی خواهیم کرد، با این امید که انتخاب برای شما ساده تر شود.
سیستم عامل ویندوز
مایکروسافت راه حلی مناسب پیش روی کسب و کارهای کوچک و بزرگ قرار داده است. فناوری ویندوز کمک می کند نه تنها کسب و کار های کوچک و بزرگ به تنهایی موفق عمل کنند، بلکه به راحتی با یکدیگر ادغام شده و اطلاعات خود را با هم ترکیب و یکپارچه سازی کنند. ویندوز به مدیریت کسب و کار کمک شایانی می کند.
قدرت پردازش سیستم های درون سازمانی را ارتقا می بخشد، امکان دسترسی از راه دور به سیستم را فراهم می سازد و مدیریت قادر خواهد بود، به طور کامل بر سازمان نظارت و پشتیبانی داشته باشد. همچنین ویندوز با قابلیت پشتیبانی از تلفن های همراه هوشمند، امکان بازیابی اطلاعات و بک آپ گیری را فراهم می کند.
سیستم عامل لینوکس
در حال حاضر، لینوکس در چندین نسخه مختلف در دسترس است. اما نسخه Ubuntu linux یک نسخه بسیار مناسب برای کسب و کار های معمولی و به ویژه مشاغل نه چندان بزرگ است. خبر خوب در مورد این نسخه، رایگان بودن آن است. شرکت ارائه دهنده این نسخه بیش از هرچیز به فروش بالا و استقبال گسترده کاربران از ubunto linux می بالد. با این حال اگرچه این نسخه بسیار مقرون به صرفه و کارآمد است اما هنوز، ضعف ها و کاستی هایی در بخش های بک آپ گیری و خدمات آنلاین دارد که نیاز به اصلاح دارند. این ضعف ها گرچه در کل چندان مهم به نظر نمی رسند، اما ممکن است نظر کاربران را تحت تأثیر قرار دهند.
سیستم عامل macOS
شرکت اپل و قابلیت های شگفت انگیزی که در محصولات این شرکت نام آشنا قرار دارد، برای بسیاری از افراد شناخته شده است. سیستم عامل macOS که براساس محصولات اپل تجهیز می شود، برای انواع کسب و کار مناسب است و به معنای واقعی کلمه، کارها را راحت تر می کند.
این سیستم عامل دارای برنامه ها و خدمات گسترده ای همچون خدمات شبکه و امنیت، برنامه ریزی و تقویم، میزبانی وب و خدمات ایمیل، دایرکتوری و احراز هویت خدمات، به اشتراک گذاری پلت فرم، پیغام امنیتی، تصویربرداری سیستم و پخش ویدئو، پشتیبانی و ارائه پادکست، مدیریت مشتری ها و... است.
این ویژگی ها و بسیاری از ویژگی های دیگر از دلایل کلیدی اهمیت استفاده از این سیستم عامل در کسب و کار محسوب می شوند. البته به شرط آنکه کار با این سیستم برای افراد ساده بوده و دشوار تلقی نشود.
سیستم عامل سولاریس
سیستم سولاریس متعلق به sun mycrosystems است. این گروه در تلاش است تا در عرصه فناوری و تکنولوژی پیشرفتی پرشتاب و قدرتمند را تجربه کند. سیستم عامل های سولاریس عمدتا برای حل مشکلات کسب و کار طراحی شده اند و با نام open solaris شناخته می شوند، بنابراین، می توان این سیستم را در زمره سیستم های آزاد و بی محدودیت دنیای اقتصاد طبقه بندی کرد. این سیستم قدرت پردازشی بسیار عالی داشته و طیف گسترده ای از گزینه های پشتیبانی را شامل می شود.
چهار سیستم عامل مذکور، هریک بر حسب توانایی ها و قابلیت های خود، محبوبیتی ویژه دارند. برخی از آنها شناخته شده تر و در نتیجه پراستفاده تر از سایرین هستند و برخی دیگر چندان شهرتی ندارند، با این وجود، نکته مهم در خصوص انتخاب سیستم عامل برای مراکز اداری و بهره گیری از آنها در انواع کسب و کار، توجه به قابلیت هایی است که با کار موردنظر تناسب دارد.
ارتباط با نویسنده: royapakseresht@gmail.com