با توجه به برآوردهای بانک جهانی، قدرت اقتصادی آفریقا یعنی نیجریه تا سال 2030 برای مبارزه با گرم شدن کره زمین 140 میلیارد دلار نیاز دارد. با توجه به بحران های مالی سال های اخیر در این کشور نیجریه توان تامین سرمایه آن را ندارد اما برای رفع این بحران نیاز مبرم به این پول دارد.در میان این بحران های مالی و پولی، نیجریه باید راه حلی برای مشکلات محیط زیستی خود پیدا کند.
کارشناسان بانک جهانی بر این باورند که کشور محمد بوهاری، نیاز به کمتر از 140 میلیارد دلار برای صندوق توسعه در برابر عواقب ناشی از تغییرات آب و هوایی دارد.صحبت های این بحران در حاشیه یک برنامه ای است که در رابطه با گرم شدن کره زمین در دولت فدرال کادونا نیجریه است. این کارشناس در ادامه گفت که تغییرات آب و هوایی به طور قابل توجهی باعث افزایش سطح فقر در نیجریه می شود.
با پیش بینی بیش از 100 میلیون فقیر تا سال 2030 در نیجریه.در اثر این پیامد و با توجه به دانشی که دارند، نیجریه در حال آماده سازی برای جلوگیری از این پیامد است.اما این کشور برای نخستین بار است که در این مشکل اقتصادی گیر کرده است و باید به فکر سرمایه گذاری مجدد برای حفظ محیط زیست خود باشد.
برنامه بهبود اضطراری
در جلسه ای که برای برنامه غوطه وری خاک برای جلوگیری از فرسایش با هماهنگی برنامه مدیریت کشوری شکل گرفت، داهیرو سالیسو، به نمایندگی وزیر محیط زیست فاش کرد که نیجریه در حال حاضر در برابر پدیده گرمایش جهانی آماده مبارزه است. «هر کشور مسئول تاثیرات خود بر گرم شدن کره زمین است. پس نیجریه هم تصمیم دارد که اقدامات کافی را برای مبارزه با این پدیده انجام دهد.
او نیز گفت: تصویب توافق نامه پاریس در سال گذشته یکی از اقدامات برای جلوگیری از این پدیده است». به گفته وی، همه برای پیاده سازی اقدامات پیش بینی شده بسیج شده اند.
نیجریه در حال حاضر در یک وضعیت دشوار رکود اقتصادی است. وزیر بودجه و برنامه ریزی، اودو اودوما، پیش بینی می کند که این کشور در سال 2017 رشد اقتصادی 2.5درصدی را دارد.
صندوق بین المللی پول نیز اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی انقباض کلی در سال 2016 را با 1.7 درصد تجربه کرده بود. برای برگشت به راه درست، ابوجا به تازگی یک برنامه بهبود برای دوره بین 2017 تا 2020 را به بانک توسعه آفریقا داده است.
این پیشنهاد، خصوصی سازی دارایی های خاص، کاهش هزینه های مدیریت، افزایش تولید نفت از 2.2 میلیون بشکه در روز به 2.5 میلیون بشکه در روز تا سال 2017، توسعه جاده، راه آهن و در نهایت بهره برداری بهینه از پالایشگاه های محلی است. بسیاری از این اقدامات لزوما تغییرات آب و هوا را تحت تاثیر قرار می دهد.
این کشور می تواند این مشکل را به وسیله اشراف اقتصادی خود حل کند و در نهایت، نیجریه با تامین اقدامات مالی می تواند با گرمایش جهانی مقابله کند.