میزان حق بیمه جهانی در سال گذشته با 0.9درصد افزایش به 4.9تریلیون دلار رسیده است. همچنین این امیدواری وجود دارد که این روند در سال 2014 نیز ادامه داشته باشد. به نقل از لایو اینشورنس، میزان حق بیمه اتکایی و صنعت بیمه جهان در طول سال گذشته رشد خوبی داشته است.
طبق گزارش موسسه «آئون بنفیلد» میزان حق بیمه در تمامی مدت در سال 2013 رشد داشته است و بخشهای مانند اموال و تصادفات، عمر و درمان در این زمینه پیشتاز بودهاند. به طور کل میتوان گفت که میزان حق بیمه جهانی در سال گذشته با 0.9درصد افزایش به 4.9 تریلیون دلار رسیده است. همچنین این امیدواری وجود دارد که این روند در سال 2014 نیز ادامه داشته باشد.
در این گزارش آمده است که در بخش اموال و تصادفات میزان حق بیمه به طور میانگین 3.5درصد افزایش داشته است، این میزان برای بیمه عمر دو درصد گزارش شده است، اما انتظار میرود این روند در سال جاری شتاب بیشتری را تجربه کند. در این میان بخش بیمه درمان رشد شدیدتری داشته است تا جایی که میزان حق بیمه ثبت شده در این بخش با 4.5درصد رشد به 3.3 تریلیون دلار بالغ شده است.
«آئون بنفیلد» تاکید میکند که فرصتهای بیشماری در صنعت بیمه در تمامی بازارهای جهانی وجود دارد و بیمهگران هر لحظه با اطلاعات جدیدی مواجه میشوند. طبق گزارشهای منتشر شده، صنعت بیمه جهان، با رشدی حدود 10درصدی از سال 1950 به توسعه خود ادامه داده که از رشد اقتصادی میانگین کشورها به طور قابل ملاحظهای فزونی دارد.
میزان حق بیمه دریافتی صنعت بیمه عمر از حدود 2. 1درصد تولید ناخالص داخلی جهان در سال 1984 به 4.2 درصد در سال 1996 و به 4.41درصد در سال 2007 افزایش یافته است. در سال 2008 حق بیمه سرانه جهان 634 دلار بوده در حالی که از این میزان 370 دلار آن مربوط به بیمه عمر و مابقی 264 دلار آن به بقیه فعالیتهای بیمهای غیربیمه عمر مربوط میشود.
در همین حال «آئون بنفیلد» پیشبینی میکند که رشد میزان حق بیمه در بخش اموال و تصادفات ادامه پیدا میکند بهویژه از زمانی که بیمه اتومبیل به بخشی از نگرانیها تبدیل شده است. بیمه اتومبیل در حال حاضر بخش بزرگی از بیمه اموال و تصادفات را در بر میگیرد و حدود 47درصد از حق بیمه مستقیم را در این بخش به خود اختصاص میدهد.
انتظار میرود امریکا همچنان بزرگترین بازار این بخش در جهان باقی بماند؛ این کشور در حال حاضر حدود 37درصد بازار بیمه اموال و تصادفات را به خود اختصاص داده است. چین نیز با پیشی گرفتن از ژاپن در این بخش عنوان دومین بازار بزرگ جهان را تصاحب کرده است.