کارشناسان اقتصادی معتقدند اگر فعالیتهای لجستیکی بهطور مؤثر و کارا اجرا شوند نقش حیاتی در اقتصاد کشورها ایفا میکنند و این فعالیتها میتوانند علاوه برایجاد ارزش افزوده و افزایش تولید ناخالص داخلی کشورها، در دسترسی راحتتر به بازارهای هدف و جلوگیری از اتلاف منابع اقتصادی نقش مؤثری ایفا كنند. ایران با موقعیت ممتاز خود در منطقه، گذرگاهی برای ارتباط با اروپا، آسیا و تا حدودی آفریقاست. درخصوص تأسیسات مناسب بندری و قوانین و تعهدات مناسب گمرکی هم گامهای مناسبی برداشته شده و سرمایهگذاری در ترانزیت را آسودهتر از گذشته كرده است. از طرف دیگر کشور ما، فناوریهای مورد نیاز جهت توسعه فعالیتهای لجستیکی را در اختیار دارد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، عباس خالقی تبار نیز با اشاره به بازدیدهایی که از مناطق آزاد انزلی، ماکو و ارس داشته اظهارکرده است: منطقه آزاد ارس از لحاظ توسعه و ایجاد زیرساختهای لجستیک نسبت به سایر مناطق موقعیت بسیار خوبی دارد.
وی با اشاره به اینکه مرکز آموزش بازرگانی با داشتن ۳۵ نمایندگی در سراسر کشور در راستای توانمندسازی فعالان اقتصادی به خصوص تجار و بازرگانان و آشناسازی با پتانسیلهای مناطق آزاد و بازارهای صادراتی مناطق آزاد فعالیت دارد، گفت: باتوجه به اینکه منطقه آزاد ارس بهعنوان صنعتیترین منطقه آزاد کشور مطرح میشود این منطقه گزینه مناسبی برای ایجاد سیوششمین مرکز آموزش بازرگانی کشور تعیین شده است.
ما هم در این کلاف با توجه به امکانپذیر بودن توسعه فعالیتهای اقتصادی در این زمینه پیشنهاد میدهیم با سرمایهگذاری و برنامهریزی دقیق فرصتهای شغلی جدید را ایجاد کنید.