جمعه, ۲۹ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Fri, 19 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

کشورهای مهاجرپذیر تجربه حضور مهاجرانی را دارند که بعد از چند سال زندگی در سرزمین جدیدشان به جایی رسیده‌اند و ثروتی به هم زده‌اند. آمریکا را مهاجران ساختند، اما بعد از سال‌ها این مهاجران تبدیل به بومی‌هایی شدند که حالا خودشان با نسل جدیدی از مهاجران روبه‌رو می‌شوند که سال به سال برای اقامت سراغ این سرزمین می‌آیند. حالا مهاجران اولیه آمریکایی‌اند و مهاجران جدید خارجی. اما بسیاری از این مهاجران جدید هم توانستند در آمریکا ثروتمند شوند و در میان میلیاردرهای دنیا قرار بگیرند. بسیاری از آنها در اصل متعلق به اوکراین، تایوان و ویتنام بودند اما حالا در فهرست ثروتمندترین‌های آمریکا وارد شده‌اند. هر کدام از آنها داستان خودشان را دارند اما نقطه اشتراک‌شان این است که هیچ‌کدام در آمریکا به دنیا نیامده‌اند.

242353525235635625253636

51نفر از کل 492 میلیاردر در آمریکا خارجی‌اند و در این کشور به دنیا نیامده‌اند. آنها از 26 کشور دیگر آمده‌اند و اغلب در زمینه‌های مرتبط با فناوری، امور مالی و صنعت موفق شده‌اند کسب‌و‌کاری راه بیندازند.

هکری که فروشگاه جارو می‌کرد

بعضی از آنها به‌تازگی موفقیت‌هایشان را ثبت کرده‌اند. جان کوم که اصلیتی اوکراینی دارد، استارتاپ پیام‌رسان موبایل «واتس‌اپ» را ابداع کرد و آن را 19 میلیارد دلار به فیس‌بوک فروخت. او در روستایی در حوالی کی‌یف به دنیا آمده و بزرگ شده بود، مدیر ساخت‌و‌سازی که بیمارستان‌ها و مدرسه‌هایی ساخته بود اما این کار راضی‌اش نکرده بود. خانه آنها آب گرم نداشت. برای همین با مادرش به نقطه تازه‌ای که کوهستانی بود مهاجرت کرد. در 16سالگی پدرش را از دست داد و با کمک‌های دولتی توانسته بود در یک آپارتمان زندگی کند. او زمین یک فروشگاه را جارو می‌کرد تا مخارجش را تامین کند. بالاخره، بعد از چند سال جان علاقه خودش را نسبت به هک کردن کامپیوترها و کار با اینترنت کشف کرد و دانشگاهش را رها کرد. بعد، مدتی برای یاهو کار کرد و در سال 2009 واتس‌اپ را ساخت که نخستین اپلیکیشن پیام‌رسان برای گوشی‌های هوشمند بود که اجازه می‌داد کاربران در نقاط مختلف جهان به رایگان برای هم پیام بفرستند.

هندی داروساز

جان کاپور یکی دیگر از مهاجرانی است که داستان جالبی دارد. او در 1964 از هند مهاجرت کرد تا درسش را در آمریکا ادامه بدهد. در دانشگاه داروسازی بوفالو درس خواند و دکترایش را گرفت. در سال 1972 در شرکتی دارویی شروع به کار کرد. تا 1983 او اداره شرکت را به دست گرفته بود و آن را در سطحی عمومی گسترش داده بود. یک دهه بعد او سهمش را 100 میلیون دلار فروخت و بعد از آن از دو شرکت تولید دارو حمایت کرد. یکی از آنها داروهای سرطان را می‌سازد و با حمایت‌های او تولیدش را پنج برابر کرده است.

بنیانگذار روس گوگل

سرگی برین روسی هم یکی دیگر از مهاجران نخبه‌ای است که به ثروت رسید. او زمانی که شش ساله بود از مسکو به آمریکا آمد و بعدها گوگل را به همراه لری پیج در 1998 تاسیس کرد. همزمان هر دو در استنفورد مهندسی کامپیوتر می‌خواندند. او پروژه‌های مختلفی را طراحی کرده است از جمله عینک گوگل، ماشین بدون راننده‌ای که به‌تازگی در خیابان‌ها امتحان شده است و لنزی که به بیماران دیابتی کمک می‌کند وضعیت خود را زیر نظر بگیرند. در ژوئن 2015 در ملاقات سالانه سهامداران گوگل از طرحی بلندپروازانه دفاع کرد که در ثروتمندتر شدن او بی‌تاثیر نبود.

از آفریقای جنوبی تا فضا

الون ماسک میلیاردر مهاجر دیگری است که سرعت موفقیت‌هایش ناگهان با انفجار یکی از موشک‌هایش کند شد. پروژه‌ای که بخشی از قرارداد 1.6 میلیارد دلاری‌ شرکت خصوصی‌ این مهاجر آفریقای جنوبی با ناسا بود. اما با سرمایه‌گذاری‌های دیگر او توانست باز هم ثروتش را حفظ کند و ارزش شرکتش را به 10 میلیارد دلار برساند. او در 17سالگی به کانادا مهاجرت کرد و بعد به‌عنوان دانشجوی انتقالی به آمریکا رفت. نخستین موفقیت او در مشارکت برای تاسیس Paypal به دست آمد و بعد در پروژه‌های دیگری ادامه پیدا کرد.

تایوانی خرده‌فروش

فرد چانگ تایوانی میلیاردر دیگری است که مهاجرت برایش فایده زیادی داشت. موسس Newegg سایت خرده‌فورشی آنلاین، در سال 2001 توانست سایتش را به دومین سایت پردرآمد فروش آنلاین بعد از آمازون تبدیل کند. این سایت مخصوص فروش تجهیزات سخت‌افزاری کامپیوتر و بازی است که تنها به‌صورت آنلاین فعالیت دارد. او بیش از 50درصد سهام این سایت را در دست دارد و حالا بعد از این موفقیت، بیشتر وقتش را در سرزمین مادری‌اش یعنی تایوان می‌گذراند.

بسیاری از مهاجران قصه‌های مشابهی دارند و مهاجرت را به فرصتی برای تغییر تبدیل کرده‌اند. فرصتی که شاید در نقطه دیگری از دنیا جرقه‌هایش را نمی‌دیدند یا نمی‌توانستند ایده‌هایشان را به نتیجه برسانند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/eQhHsI20
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه