جمعه, ۲ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Fri, 22 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

داعش برای جبران کمبود بودجه خود به راهکارهای مختلفی روی آورده است که از آن جمله می توان به قاچاق اعضای بدن انسان، مواد مخدر، سرقت و قاچاق آثار باستانی و تاریخی اشاره کرد که حدود 20 درصد از درآمد کل داعش را به خود اختصاص می دهد.

به علاوه درآمد حاصل از مالیات و اخاذی و کسب و کار در سرزمین های اشغالی 40 درصد دیگر از درآمد داعش را تشکیل می دهد. علاوه بر این موارد می توان به قاچاق مهاجران توسط این گروه تروریستی اشاره کرد که یکی از منابع درآمد جدید داعش به حساب می آید. سرویس های اطلاعاتی ایتالیا بر این باورند که گروه های تروریستی از جمله داعش از قاچاق مهاجر به عنوان یک منبع درآمد استفاده می کنند.

مدیر اداره اطلاعات و امنیت الساندرو پانسا در مصاحبه ای با روزنامه لااستامپا گفت که گروه های تروریستی با استفاده از قاچاق مهاجران هزینه های خود را تامین می کنند. آقای پانسا اضافه کرد که در آفریقا شبکه های قاچاق مهاجر منبع درآمد خوبی برای برخی گروه های تروریستی است، در این منطقه یک همکاری بین سازمان های تروریستی و گروه های جنایی وجود دارد.

بنا بر آمار رسمی از وزارت داخلی کشور ایتالیا، رکورد تعداد مهاجران در این کشور در سال 2016 بیش از 181 هزار نفر بوده است. به تازگی داعش تعداد زیادی از مواضع و منابع درآمدی خود را که به ویژه قاچاق نفت و گنجینه های باستانی بوده از دست داده است. آقای پانسا گفت که ما گمان می کنیم تروریست ها از قاچاق انسان به عنوان یک منبع جدید درآمد استفاده می کنند.

مهاجرت و مافیا یک بازار پرسود

مهاجرانی که از خاورمیانه و آفریقا با مقدار زیادی پول کشور خود را برای رفتن به اروپا ترک می کنند، توسط شبکه های ساختاریافته منتقل می شوند. بدیهی است که قاچاق انسان از قاچاق مواد مخدر و جعل و تقلب سودآوری کمتری دارد اما از خطر کمتری نیز برخوردار است. جغرافیای سیاسی مهاجرت با مافیا آمیخته شده است که باعث جرم و جنایت های فراوانی می شود.

براساس برآورد های سازمان همبستگی مالی جهانی هر سال گردش مالی جرم و جنایت جهانی به شرح زیر است:

قاچاق مواد مخدر: 320 میلیارد دلار

جعل و تقلب: 250 میلیارد دلار

کار اجباری و قاچاق انسان: 150 میلیارد دلار

قاچاق سوخت: 11 میلیارد دلار

قاچاق گونه های حفاظت شده: 10میلیارد دلار

قاچاق آثار باستانی: 4 میلیارد دلار

قاچاق الماس و طلا: 4 میلیارد دلار

قاچاق اعضای بدن انسان: یک میلیارد دلار

قاچاق سلاح های کوچک: یک میلیارد دلار .

مثل همیشه، این ارقام تقریبی هستند و گزارش درباره این جرم و جنایت ها مطلق نیست. با این حال قاچاق انسان در رده سوم پرسود ترین جنایت ها به شمار می رود. برای اروپا، مافیا در آفریقا و خاورمیانه- جایی که برای خروج بسیار تشویق می شوند- است. آنها می دانند که با پرداخت پول با یک حمل و نقل مناسب می توانند از آنجا خارج شوند و به اروپا بروند. مافیای آلبانیایی در حال حاضر بزرگ ترین گروه قاچاق مهاجر است در حالی که بی رحمانه ترین گروه نیز است. این گروه با استفاده از هرج و مرج موجود در کوزوو توانسته به بزرگ ترین گروه قاچاق مهاجر تبدیل شود.

مهاجرت و جرائم سازمان یافته

با توجه به گفته یوروپل، 90 درصد جرائم سازمان یافته قاچاق غیر قانونی مهاجر به اروپاست که سالانه بین 3 تا 6 میلیارد یورو گردش مالی دارد. صد ها قایق برای حمل و نقل این مهاجران در مدیترانه وجود دارد. علاوه بر این، مقامات مافیا خود فاسد هستند و به کسانی که مدارک جعلی دارند کمک می کنند و حتی به آنها مدارک ارائه می دهند.

مافیای آلبانی در حال حاضر در سواحل لیبی و آفریقا در اردوگاه های موقت مشغول تصرف کالای مهاجران هستند. همچنین با توجه به گفته یوروپل، 250 مرکز غیر قانونی حمل و نقل مهاجر در اتحادیه اروپا و 10 مرکز در خارج از اروپا توسط پلیس شناخته شده است.

عبور هر مهاجر از بوس آلمان در آغاز سال 2016 حدودا 2500 یورو هزینه دارد، در صورتی که هزینه ویزای جعلی شینگن 4500 یورو است و یک پاسپورت جعلی بیش از یک ویزای جعلی 8000 یورو هزینه دارد. اینترپل تعداد 200 هزار گذرنامه را که توسط داعش جعل شده کشف کرده است. این گذرنامه ها به فروش می رسند یا اینکه برای ارسال مبارزان این گروه به اروپا استفاده می شوند. بمبگذاری های اخیر در سال های 2015 و 2016 با استفاده از این روش برای ارسال مبارزان صورت گرفته است.آنها در اروپا از شبکه های اجتماعی مختلف برای حرکت های مخفیانه خود استفاده می کردند و باعث ایجاد بسیاری از مشکلات شده اند.

در فوریه 2016، پلیس فرانسه یک شبکه قاچاق سند هویت را از بین برد که در آن میان 124 گذرنامه فرانسه پیدا شد که خالی بودند و فقط آماده پر شدن و استفاده کردن بودند. در ترکیه، پناهندگان یک بازار 2 میلیارد دلاری در سال را نشان می دهند. کشور ترکیه تخمین می زند که 85 درصد از مهاجران از سوریه و عراق هستند. این یک ثروت است ،به طوری که کشور برای جبران خسارات ناشی از دست دادن گردشگر به دلیل حملات تروریستی می تواند استفاده کند.

در سال 2015، 853هزار مهاجر از طریق ترکیه ترانزیت شده اند که به این کشور اجازه می دهد بتواند به اتحادیه اروپا فشار بیاورد و بتواند کمک های مالی برای ایجاد اردوگاه برای این مهاجران بگیرد. بدیهی است که در این صورت مهاجرت یک کسب و کار پرسود است.
 
رشد افراط گرایی

بنا بر گزارشی که وزارت کشور فرانسه در فوریه 2016 اعلام کرد، میزان اقدامات افراطی مردم در این سال 8250 فقره گزارش شده که نسبت به سال 2015 -که 4015 بوده- رشد را نشان می دهد. در این میان معدنچیان با 1632 نفر که 20 درصد از کل را نشان می دهند بیشترین تعداد را دارند.

این گزارش نشان می دهد که اعضای این گروه جهادی (داعش) اکثرا افراد ضعیف، احمق یا بی سواد هستند و بسیاری نیز از طبقه متوسط جامعه هستند. همچنین تروریست حمله لندن یک لیسانسه فیزیک بوده است. یک دیدگاه جامعه شناختی نشان می دهد که فقر و جهاد گرایی نسبت موازی با هم دارند و اکثر تروریست ها از طبقه فقیر جامعه هستند. اکثر افراد این گروه به دنبال ماجراجویی و انتقام هستند.

منبع : fr. sputniknews
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/c2Q07EN1
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه