پیش از این کلافهایی درخصوص فرصتهای سرمایهگذاری در تولید و فرآوری گیاهان دارویی ارائه کرده بودیم. در کلاف امروز با توجه به اظهارات مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان میخواهیم توجه سرمایهگذاران این حوزه را به ظرفیتهای این استان جلب کنیم. عبدالباسط پاکزاد گفت: با توجه به سیاست دولت در کوچک و چابک سازی دستگاههای اجرایی و توسعه بخش خصوصی، سرمایه گذاران مختلف میتوانند در بخش گیاهان دارویی استان ورود پیدا کنند و به فعالیت بپردازند. ما نیز وظیفه تسهیل کردن مسیر فعالیت آنها را بر عهده داریم.
وی افزود: یکی از ظرفیتهای عرصههای منابع طبیعی استان، وجود گیاهان دارویی متنوع است که در این راستا صنایع بستهبندی یا صنایع تبدیلی میتواند اشتغال خوبی را ایجاد کند و در صادرات و رونق اقتصادی استان نیز تاثیر مثبتی بگذارد.
این مدیر درخصوص واگذاری زمین به سرمایهگذاران افزود: براساس ماده 3 قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان آمادگی تخصیص اراضی به سرمایهگذاران را دارد. وی با بیان این که شهرستان خاش با توجه به اقلیم و شرایط محیطی خاص بیشترین میزان گونههای گیاهان دارویی را در خود جای داده است، اظهار کرد: ما هم با توجه به ظرفیتهای این استان که به حدود 390 گونه گیاهی با ارزش دارویی و صنعتی میرسد به سرمایهگذاران بالقوه در بخش گیاهان دارویی پیشنهاد میدهیم با در نظر گرفتن حمایت منابع طبیعی و آبخیزداری این استان روی سرمایهگذاری در این استان تمرکز کنند.