شنبه, ۳ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Sat, 23 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

نخستین جشنواره دستاوردهای پروژه‌های دانشجویی با همکاری شش دانشگاه با حضور مسئولان و نخبگان دانشگاهی در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد.

در این جشنواره، ۱۲۸ طرح دانشجویی در موضوعات مختلف علمی و فناوری در جهت توسعه دانش در کشور و همچنین ایجاد زمینه مناسب برای تجاری‌سازی نوآوری‌ها و ایده‌های فناوری نخبگان و نوابغ کشور شرکت داشتند که از بین آنها ۸۰ طرح در حضور استادان و هیأت داوران ارائه و در نهایت ۱۰ طرح به‌عنوان برگزیدگان جشنواره انتخاب شدند.

هزینه اجرای طرح‌های دانشجویی ۳ تا ۵میلیون تومان تومان متناسب با اولویت صنعتی طرح‌ها در نظر گرفته شد و در مجموع حدود نیم میلیارد تومان حمایت مالی از طرح‌های دانشجویی توسط بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی در نخستین جشنواره دستاوردهای پروژه‌های دانشجویی صورت گرفت.

رییس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره دستاوردهای پروژه‌های دانشجویی گفت: به ازای هر ۱۰۰ ایرانی، ۷ استارتاپ درکشور وجود دارد که این آمار از تمام کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا بالاتر و تقریبا نزدیک به سطح جهانی است.

محمدرضا زالی در این مراسم گفت: استارتاپ‌ها معمولا شرکت‌هایی هستند که کمتر از ۴۲ ماه از عمر فعالیت آنها می‌گذرد و بنابر گزارش دیده‌بان جهانی کارآفرینی، نرخ فعالیت‌های نوظهور براساس آمار در سال ۲۰۱۴  میلادی 7درصد بوده است.

وی ادامه داد: این به این معنی است که از هر ۱۰۰ ایرانی، هفت نفر استارتاپ داشته‌اند که این آمار از تمام کشورهای MENA (خاورمیانه و شمال آفریقا) بالاتر و تقریبا نزدیک به سطح جهانی است. زالی با تاکید براینکه در سه سال گذشته حمایت از استارتاپ‌های دانش‌بنیان افزایش یافته است، گفت: پیش‌بینی می‌شود که این آمار در پایان سال ۲۰۱۵ همزمان با برداشته شدن تحریم‌ها به حدود ۹درصد افزایش یابد.

رییس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با بیان اینکه دیده‌بان جهانی کارآفرینی (GEM)، در سال ۱۹۹۹ با مشارکت کشورهای انگلیس، آمریکا، فنلاند و ایرلند و دانشگاه بابسون و دانشکده کسب‌و‌کار لندن و با حمایت بنیاد کارآفرینی کافمن ایجاد شد، گفت: در سال ۲۰۰۵ میلادی، دانشگاه بابسون و دانشکده کسب‌و‌کار لندن، انجمنی مستقل نیز تحت عنوان انجمن پژوهش‌های کارآفرینی جهانی (GERA) برای سرپرستی فعالیت‌های GEMتاسیس کردند.

وی گفت: با تلاش دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و حمایت وزارت کار و امور اجتماعی، در سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۸ میلادی)، ایران به‌عنوان چهل و چهارمین کشور به GEM پیوست و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران نماینده ایران در این سازمان جهانی شد.

زالی خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۸۷، تعداد ۴۳ کشور در برنامه پژوهشی دیده‌بان جهانی کارآفرینی (GEM) مشارکت داشته‌اند و در سال ۱۳۸۸ (۲۰۰۹)، با ورود ۸ عضو جدید (فلسطین خودگردان، سوریه و ...)، تعداد اعضای فعال این کنسرسیوم به ۵۱ کشور رسید.

وی افزود: به‌واسطه پیشرفت‌هایی که در کشور طی سالیان اخیر صورت گرفته، اکنون نگاه بسیاری از کشورهای همسایه به ایران است. خوشبختانه شاهد هستیم که دیگر مانند گذشته با بحران فرار مغزها (Brain Drain) روبه‌رو نیستیم؛ بحران فعلی، فرار کسب‌و‌کارها یا Business Brain Drain است. در این بین نقش شتاب‌دهنده‌ها بسیار مهم است و آنها باید با حضور در دانشگاه‌ها تلاش کنند تا به حمایت از دانشجویان، ایده‌های آنها را به کسب‌و‌کار تبدیل کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/QUDTOrsN
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه