سازمان حفاظت محیط زیست علاقهمند است تا با استفاده از تجربیات جایکا و البته مدیریت محیط طبیعی و با بهرهگیری از تجربیات بینالمللی تالاب انزلی و استان گیلان به یکی از الگوهای موفق طبیعتگردی در ایران تبدیل شود. معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه مسئله اکوتوریسم به طور جدی مورد توجه کمیته طبیعتگردی است، گفت: راهکارهای ملی طبیعت گردی تدوین میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، احمد علی کیخا در جلسه ارائه گزارش سازمان ژاپنی جایکا در خصوص برنامههای پیشنهادی توسعه اکوتوریسم در تالاب انزلی با اشاره به شرایطی که در دولت جدید فراهم شده است برنامههای توسعه سرعت بیشتری به خود گرفته و این مسئله ارتباطی بین توسعه و عرصههای طبیعی ایجاد کرده است، گفت: برای کاهش این مشکلات روی اکوتوریسم تمرکز کردهایم.
وی با بیان اینکه در کمیته طبیعت گردی مسئله اکوتوریسم بهطور ویژه مورد توجه قرار دارد، گفت: محیط زیست به دنبال تدوین بحث راهکارهای ملی برای طبیعت گردی است که قطعا تجربه و دانش جایکا میتواند در این خصوص به ما کمک کند. کیخا تصریح کرد: سازمان حفاظت محیط زیست علاقهمند است تا با استفاده از تجربیات جایکا و البته مدیریت محیط طبیعی و با بهرهگیری از تجربیات بینالمللی تالاب انزلی و استان گیلان به یکی از الگوهای موفق طبیعت گردی در ایران تبدیل شود. معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیطزیست یادآور شد: ایران در سال 1970 پیشنهاددهنده کنوانسیون رامسر در حوضه تالابها بوده است و مرکز منطقهای غرب آسیا در رامسرو دراستان مازندران قرار دارد.
کیخا در ادامه جلسه خاطر نشان کرد: بهطور کلی سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در ارتباط با فعالیتهای طبیعت گردی بسیار جدی و پیگیرانه است و ما علاقهمندیم تا در ارتباط با فعالیتهای طبیعتگردی اقدامات بسیار خوبی را به انجام برسانیم و خوشبختانه در این خصوص محدودیت اعتباری نداریم و حفاظت تالاب انزلی را در تمام زمینهها از وظایفمان در سازمان محیط زیست میدانیم.