جمعه, ۲ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Fri, 22 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز
گزارش «فرصت امروز» از بازار کسب وکاری که بر پایه حفاظت شکل گرفته است

حفظ حریم خصوصی، فرصتی برای اشتغال

8 سال پیش ( 1394/10/27 )
پدیدآورنده : شیدا رمزی  

«این مکان با دوربین مداربسته کنترل می‌شود.» امروزه وارد هر مکان عمومی که بشوید، این جمله را می‌بینید. کمی سرتان را بالا بگیرید، چشمی الکتریکی به شما دوخته شده و انگار با شما حرکت می‌کند. به تعداد مکان‌های عمومی هر شهری این چشم‌های ثابت و سنگی و البته دقیق را می‌بینید. اینها همان دوربین‌های مداربسته‌ای هستند که قدم به قدم مراجعه‌کننده را ثبت می‌کنند. انگار کسب‌وکار بدون آنها نمی‌چرخد. به‌ویژه در صنف‌هایی که کالای گرانقیمتی می‌فروشند. حتی منازل و مکان‌های عمومی مانند سینما و صحنه تئاتر و هر جایی که فکرش را بکنید، مجهز به این دوربین‌ها شده تا بازاری جهانی، پرمشتری، جذاب و سراسر درآمد را برای تولیدکنندگانش رقم بزند.

به‌ویژه ناامنی‌های محیط زندگی و بالا رفتن سطح خشونت‌های انسان‌ها علیه خود و طبیعت اطراف‌شان روز‌به روز بر اهمیت این وسایل افزوده است. وسایلی که یافته‌های تکنولوژی هر روز بر ظرافت‌شان اضافه می‌کند و مثلا جدیدترین نوع این وسایل دوربین‌های دید در شب است که به بازار نیامده کلی خواهان پیدا کرده است. بازار این وسایل در ایران هم رونق قابل‌توجهی به خود می‌بیند. بازاری که مانند بسیاری از دیگر بازارهای ایران در اختیار برندهای چینی است و البته تخلف هم در آن کم نیست. واردات از چین و برچسب برندهای مطرح جهانی را بر آنها زدن عادی‌ترین کاری است که در ارتباط با وسایل و سیستم‌های حفاظتی انجام می‌شود.

سامسونگ، ال‌جی، جی‌وی‌سی، آک‌تی، اس‌پرادو، کامپیون، پاناسونیک، مگا، های‌کو، پالاریکس و... از برندهای مطرح بازار هستند. اما خطر آنجا رخ می‌دهد که در ایران همه این برندها کپی می‌شوند و غیراصل‌شان به جای اصل به مشتری ارائه می‌شود. در این گزارش در گفت‌وگو با صادق فیض‌آبادی، رئیس هیأت‌مدیره اتحادیه صـنـف تـولـیـدکنندگان و تـعـمـیرکاران تجهیزات الکترونیک و حفاظتی، به بازار سیستم‌های نظارت تصویری و دوربین‌های مداربسته در ایران پرداخته‌ایم.

آموزش نصب می‌دهیم

فیض‌آبادی در ابتدا به توسعه بازار این محصولات در سال‌های اخیر می‌پردازد و می‌گوید: مقوله سیستم‌های حفاظتی و دوربین‌های مداربسته موضوعی است که تقریبا از چند سال گذشته در ایران جدی شده و در حال توسعه است و امروز به سمت و سویی رفته که هر فعال صنفی که قصد دریافت پروانه کسب از واحد صنفی مورد نظرش را دارد باید در محل کسب خود حتما یک سیستم دوربین مداربسته با مشخصات معینی داشته باشد، پس این صنف همواره در حال گسترش است و روز به روز با توجه به وسعت صنوف مختلف در کشورمان روبه جلو است.

این مقام صنفی به موضوع حضور افراد غیرمتخصص و همچنین گسترده بودن بازار تأکید کرد و گفت: بهتر است هر فرد یا صنفی که قصد استفاده از خدمات یاد شده را دارد با استفاده از واحدهای صنفی که دارای پروانه کسب و شناسنامه‌های مهارت در این زمینه هستند، زمینه امنیت خود و البته ضمانت کیفیت محصولاتی را که می‌خرد، فراهم کند تا مبادا از خریدش پشیمان شود.

به عقیده این مقام صنفی اهمیت آموزش و آمادگی مهارتی افراد و فعالان این حرفه به‌گونه‌ای است که می‌توان آن را به‌عنوان عاملی اشتغال‌زا دانست و زمینه اشتغال جوانان و متخصصان علاقه‌مند را فراهم کرد، چون چرخه کار در صنف یاد شده در ابعاد گسترده فروش، نصب و خدمات پس از فروش ایجاد شده است.

به‌عنوان مثال اکنون علاوه‌بر اینکه دانشگاه اصناف به کمک استادکاران در صنوف مختلف در شرف تأسیس است این اتحادیه نیز خود به امر آموزش نیروهای مختصص و کاردان اقدام کرده و با توجه به جایگاه مناسب افراد متخصص در بازار زمینه قابل قبولی از اشتغال را به جامعه ایران هدیه داده است.

80درصد کالاها وارد می‌شود

فیض‌آبادی به حضور 10شرکت تولیدکننده در زمینه تجهیزات حفاظتی و دوربین‌های مداربسته در کشورمان اشاره کرد و افزود: به‌طور کلی این صنف و اتحادیه شامل 12رسته و زیرمجموعه است و امروز در کشورمان با توجه به تخصص و تجارب زیادی که در این زمینه به وجود آمده برخی واحدهای صنفی مربوطه مشغول به تولید در بخش‌های متفاوتی هستند اما آنچه باید مدنظر داشته باشیم این است که به‌طور کلی تولید سیستم حفاظتی که شامل قطعات و تجهیزات مختلفی است به صورت کامل و یکجا اکنون در کشورمان انجام نمی‌شود و بیشتر فعالان به صورت مونتاژکاری فعالیت می‌کنند یا هر کدام در بخش مخصوص به خود تولید دارند. وی با اعلام اینکه 80درصد از تجهیزات موجود بازار وارداتی است و تنها 20درصد از محصولات ایرانی به‌کار گرفته می‌شود.

سهم این کالا از تولید تنها 3درصد

رئیس هیأت‌مدیره اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیک و حفاظتی افزود: براساس آمار ارائه شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، صنف یاد شده تنها 3درصد از کل حجم تولیدات صنعتی کشورمان را با 13میلیارد تومان به خود اختصاص داده است، این درحالی است که پیش‌بینی‌های دولت برای افزایش تولیدات صنعتی در صورت تحقق می‌تواند عاملی در افزایش تولیدات تجهیزات حفاظتی و زیرمجموعه‌هایش باشد.

این مقام صنفی درباره موضوع صادرات محصولات حفاظتی به خبرنگار ما گفت: همه می‌دانیم کل این صنف در دو بخش سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خلاصه شده است که با توجه به تخصص بالای متخصصان و دانش‌آموختگان ایران بی‌شک اگر حمایت‌های لازم از این صنف صورت پذیرد می‌توانیم در هر دو بخش به‌ویژه در بخش نرم‌افزار که در اختیار چند کشور خاص قرار داد، پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای داشته باشیم و بخش عمده‌ای از تولیدات خود را صادر کنیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/CS2vVyBQ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه