جمعه, ۲۹ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Fri, 19 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

حال مردم دنیا چقدر خوب است؟

7 سال پیش ( 1395/5/7 )
 

شما حال خوب شهروندان خود را چطور اندازه گیری می کنید؟ در نظر گرفتن میزان ثروت شهروندان برای سنجش میزان حال خوب یا احساس خوشبختی شان کافی نیست؛ بسیاری از کشورهای ثروتمند دنیا که نرخ تولید ناخالص داخلی شان در ازای هر شهروند بالاست به لحاظ رعایت حقوق بشر، سطح آموزش و سایر معیارهای تعیین کننده و مطلوب حال خوب شهروندان از خیلی از کشورهای نه بسیار ثروتمند دنیا عقب مانده اند.

گروه مشاوره بوستون سعی کرده با استفاده از آماری که از سنجش توسعه اقتصادی پایدار کشورهای مختلف دنیا به دست آورده، به این پرسش پاسخ دهد: «حال مردم دنیا چطور است؟» گزارش امسال این گروه که در تاریخ 21 ژوئیه منتشر شده، 163 کشور یا قلمرو را به لحاظ اقتصادی، سرمایه گذاری و پایداری مورد بررسی و ارزیابی قرار داده است.

عملکرد اقتصادی کشورها براساس میزان درآمد، اشتغال و پایداری مورد ارزیابی قرار گرفته؛ سرمایه گذاری براساس بهداشت، آموزش و زیرساخت و پایداری هم براساس نابرابری میزان درآمد، جامعه مدنی، دولت و محیط زیست. گروه مشاوره بوستون با بررسی این معیارها در کشورهای مختلف به آمار و ارقامی رسیده است.

نروژ از سال 2012 تا به حال با امتیاز نزدیک به 100 در صدر فهرست قرار می گیرد. کشورهای اروپای شمالی و سایر کشورهای توسعه یافته بعد از نروژ رتبه های نخست فهرست را به خود اختصاص داده اند. امارات متحده عربی و قطر از جمله ثروتمندترین کشورهای دنیا به ترتیب در رتبه های 25 و 26 فهرست قرار گرفته اند. ایالات متحده در رتبه 19 فهرست جای گرفته و این نشان از نرخ بالای نابرابری میزان درآمد و همچنین عملکرد ضعیف این کشور در بخش بهداشت و آموزش دارد.

گروه مشاوره بوستون درصد شهروندان  بالای 15 سال را که حساب بانکی دارند، در مقابل امتیاز ارزیابی توسعه اقتصادی پایدار هر کشور هم محاسبه کرده است و این طور که از شواهد پیداست رابطه آشکاری میان این دو معیار وجود دارد.

محققان این گزارش به این نتیجه رسیده اند کشورهایی که شهروندان شان به صورت فراگیر تأمین مالی می شوند، به مراتب حال شان از سایر کشورها بهتر است؛ (حتی با وجود میزان درآمد یکسان). رابطه میان فراگیری مالی و احساس خوشبختی یا همان حال خوب، رابطه بسیار نزدیکی با زیرساخت خوب (ارتباطات از راه دور و برق)، جامعه مدنی (برابری جنسیتی) و دولت (مقررات قوی و پایدار و حاکمیت قانون) کشورها دارد.

منبع : اکونومیست
برچسب ها : قاب اقتصاد
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/kzlvpFWE
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه