معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: تا پایان سال 93 بیشتر نیروگاههای گازی کشور که پتانسیل تبدیل شدن به سیکل ترکیبی را داشته باشند، به سیکل ترکیبی تبدیل میشوند.
بهگزارش پاون، هوشنگ فلاحتیان در نشست هماندیشی تخصصی شرکتهای پیمانکاری، تولیدی و مهندسی در کاهش تلفات شبکههای برق و تعیین فرصتهای جدید کسبوکار که در حاشیه برگزاری چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت برق ایران تشکیل شد، با بیان اینکه به این شرط که در یک بازه کوتاه زمانی بتوان به موفقیت بزرگ کاهش تلفات دست یافت، ترسیم یک چشمانداز واقعی است، اظهار کرد: کاهش پنج درصد تلفات در مدت یک سال رقم بزرگی است اما با جذب عزم عمومی میتوان به این هدف والا دست یافت.
وی ادامه داد: لازمه پیششرط هر موفقیت این است که یک چشمانداز واقعی ترسیم و براساس آن اقدامهای لازم برای آن موضوع عملی شود.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان اینکه در بودجه سالهای 92، 93 و 94 این فرصت حاصل شده است تا بتوان برای کاهش تلفات انرژی تصمیمهای موفقیتآمیزی را اتخاذ کرد، گفت: سال گذشته موفق شدیم با انعقاد قرارداد با بخش خصوصی، سههزار و 730 مگاوات از نیروگاههای گازی را به سیکل ترکیبی تبدیل و حدود هزار مگاوات ظرفیت انرژی بادی، خورشیدی و تجدیدپذیر ایجاد کنیم.
وی افزود: تا سه ماه آینده حدود 4200 تا 4300 مگاوات نیروگاه گازی موجود نیز به سیکل ترکیبی تبدیل میشود.
فلاحتیان با بیان اینکه تا پایان سال 93 تمامی نیروگاههای گازی که پتانسیل تبدیل شدن به نیروگاه سیکل ترکیبی را دارند به سیکل ترکیبی تبدیل میشوند، گفت: در سالهای 92 و 93 توفیق چندانی در کاهش تلفات نداشتیم، اما امیدواریم امروز به راهکارهایی برسیم و بستر کار را برای انجام پروژههای آینده بهمنظور کاهش تلفات هموار کنیم.
وی تصریح کرد: اینکه تصور کنیم تمامی 30 تا 35 میلیارد کیلوواتساعت تلفات صفر شود، یک خیال واهی است و در هیچ نقطهای از جهان تمامی تلفات صفر نمیشود، بلکه میتوان امیدوار بود که بتوان تلفات را تا حد زیادی کاهش داد.