بیل گیتس هیچ گاه تاکنون به این حد ثروتمند نبوده است. ثروت این مولتی میلیاردر از مرز 90میلیارد دلار گذشت.
نیم درصد از تولید ناخالص ملی آمریکا فقط به او تعلق دارد. در حالی که چشمان بازار بورس به گوگل، فیس بوک، آمازون یا اپل دوخته شده، از مایکروسافت، مادر تمامی آنها، غافل مانده اند.
از اول ژانویه تاکنون سطح مالی غول دنیای نرم افزار 34درصد رشد داشته و طی سه سال گذشته دو برابر شده است. به نظر می رسد طی این مدت کمی از بحث های روز خارج بوده. شاید پیشرفتش کمی کمتر از دیگر نام های بزرگ زمینه تکنولوژی در آمریکا بوده باشد اما مایکروسافت در معرفی و خلق تکنولوژی در گذر زمان موفق بوده است.
آیا بیل گیتس یک وارن بافت دیگر خواهد بود؟
باید گفت بله. این نظریه تایید شده است. استراتژی کسب دارایی های بیل گیتس تنها به مایکروسافت ختم نمی شود. این تاجر از طریق شرکت سرمایه گذاری«Cascade» در شرکت های مختلفی سرمایه گذاری کرده و آنها را توسعه بخشیده است. تمایلاتش در انتخاب شرکت هایی برای سرمایه گذاری، هم جهت با تمایلات وارن بافت است.
نوآوری و صنعت
بیل گیتس در فعالیت های شرکت آمریکایی Ecolab که متخصص ارائه راه حل در جهت استفاده بهینه از آب و عملیات بازیافت است، به طور ویژه ای سرمایه گذاری می کند. اما سرمایه گذاری های او به کانادا هم از طریق سرمایه گذاری در راه آهن های محلی، صنعت پلاستیک سازی یا حتی کارخانه کاغذ سازی، راه یافته است؛ صنایعی که در سال های اخیر ارزش هنگفتی یافته اند. قابل ذکر است که بیل گیتس در سال 2007 هتل های لوکس زنجیره ای Four Seasons را، همراه با شاهزاده میلیاردر عربستان ولید ابن طلال که وارن بافت خاور میانه نامیده می شود، بازخرید کرده است.
نفر دوم پس از او، آرمانسیو اورتگا، موسس شرکت اسپانیایی فعال در صنعت مد، ایندیتکس، است. طبق آخرین محاسبات ارزش دارایی های او به 76.5میلیارد دلار رسیده است.
و سرانجام وارن بافت، به سومین جایگاه این طبقه بندی با ثروتی تخمین زده شده با 66.9میلیارد دلار است، مبلغی که از آغاز سال جاری 4.6میلیارد دلار افزایش داشته. پس از آنها، جف بزوس، موسس شرکت آمازون با 66میلیارد دلار سرمایه و مارک زاکربرگ، موسس فیس بوک با 54.5میلیارد دلار ثروت هستند.