برای بسیاری از والدین چگونگی آینده شغلی کودکان اهمیت زیادی دارد. اغلب آنها با کمک گرفتن از انواع لوازم و اسباب بازی های کمک آموزشی تلاش دارند پیش از ورود فرزندان شان به محیط های حرفه ای، بخشی از استعدادهای آنان را بارور کند.
در این میان برخی والدین نیز دوست دارند فرزندانی به روز و آشنا با تکنولوژی داشته باشند. بسیاری از والدین آشنایی کودکان با انواع بازی های رایانه ای و وقت گذرانی کودکان در فضای مجازی را با مهارت های تکنولوژیک هم معنا می دانند. این در حالی است که چنین فعالیت های بی هدفی در اکثر موارد تبعاتی منفی برای کودکان خواهد داشت و سود چندانی در مهارت های کاربردی کودکان ایجاد نمی کند.
Fisher price با شعار فکر کن و یک کد جدید خلق کن، یک اسباب بازی منحصر به فرد امروزی و تکنولوژیک است که از سوی والدین و کودکان با استقبال قابل توجهی نیز رو به رو شده است. دامنه سنی در نظر گرفته شده برای این بازی سنین پیش دبستانی و به ویژه پنج سالگی است.
اگرچه این اسباب بازی با شاخک های فانتزی و چهره دوستانه و رنگارنگ خود ظاهری مشابه برخی اسباب بازی های ساده و محبوب کودکان خردسال دارد، اما فرآیندی بسیار پیچیده تر و آکادمیک تر از سایر اسباب بازی های متداول موجود در بازار دارد. درواقع هدف این اسباب بازی، آموزش اصول اولیه کدنویسی به کودکان است.
fisher price از هشت بخش اصلی تشکیل شده که از فرمان هایی اطاعت می کنند (چپ، راست، چرخش، صدا و...). هنگامی که بخش ها به درستی به هم متصل شوند و کدهای مربوط به هر ستون فرمان به طور صحیح اجرا شود، اسباب بازی شروع به حرکت و اطاعت از کدهای تعریف شده خواهد کرد. درواقع برای انجام هر حرکت این اسباب بازی، کودک باید از پیش فرمان هایی را به شکل کد تعریف و اجرا کند.
این سیستم ساده و مبتنی بر چند کد مشخص در عین سادگی، کودک را وادار به تفکر و آشنایی با مهارت هایی تخصصی تر می کند و بنا بر اظهار نظر بسیاری از والدین، اغلب کودکان نه تنها ساعت ها با این اسباب بازی سرگرم می شوند، بلکه به دنیای اکتشافی رایانه و کارکرد انواع نرم افزارها نیز علاقه بیشتری نشان می دهند. بنابراین fisher price نه تنها یک اسباب بازی سرگرم کننده است، بلکه یک روش مناسب برای جهت بخشی به کودکان خلاق و کنجکاو نیز هست.