در جلسه دولت آمریکا با شرکتهای فناوری و نمایندگان برجسته شبکههای اجتماعی در هفته گذشته، شرکت اپل به مخالفت با درخواست دولت آمریکا جهت ایجاد «درب پشتی» برای دسترسی به اطلاعات کاربران پرداخت. در این جلسه که نمایندگان شرکتهای گوگل، مایکروسافت، لینکدین، توییتر و دراپباکس هم شرکت داشتند، تام کوک، مدیراجرایی اپل از پیشنهاد دولت آمریکا برای ایجاد یک درب پشتی در تکنولوژی رمزگذاری شبکههای اجتماعی انتقاد کرده است.
دولت آمریکا در صدد است شبکههای اجتماعی و شرکتهای فناوری را مجاب کند تا در صورت لزوم اطلاعات کاربران را در اختیار این دولت قرار دهند. براساس گزارشهای رسیده از این جلسه، کوک به دولت آمریکا و شبکههای اجتماعی هشدار داده است تا تعادل را بین حریم خصوصی و امنیت ملی حفظ کنند.اختلاف اپل و دولت آمریکا بر سر رمزگذاری و دسترسی دولت به اطلاعات کاربران چیز جدیدی نیست.
ماه سپتامبر، شرکت اپل اعلام کرد که به دلیل سیستم رمزگذاری موجود در این شرکت، نمیتواند براساس دستور دادگاه عمل کرده و پیامکهای کاربران را از طریق سرویس iMessage بین گوشیهای آیفون ردو بدل شده است، در دسترس دادگاه قرار دهد. جیمز کومی، رئیس پلیس فدرال آمریکا در سال 2014 از سیستم رمزگذاری اپل انتقاد کرده بود.
«این موضوع که شخصی یک کمد درست کند که درش هیچگاه باز نشود، حتی اگر بحث کودکربایی یا حکم دادگاه در میان باشد، از نظر من کاملا بدون معنیاست.»با این حال کوک در سال 2015 در این مورد گفت: «برخی افراد در آمریکا به امید این هستند که توانایی و امکان شهروندان عادی جامعه در رمزگذاری اطلاعاتشان را زیر سوال ببرند. ما فکر میکنیم این کار بسیار خطرناک است. اگر یک کلید اضافه در زیر فرش برای پلیسها بگذارید، دزدها هم توان پیدا کردن آن را خواهند داشت.»در پی حملات تروریستی پاریس، شرکت اپل به همراه مایکروسافت، توییتر، گوگل، فیسبوک و 57 شرکت فناوری دیگر بر آن شدند تا از هر اقدامی برای تضعیف سیستم رمزگذاری جلوگیری کنند.