چهارشنبه, ۳۰ آبان(۸) ۱۴۰۳ / Wed, 20 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

 بودجه مطالعاتی برای شهرهای کوچک مبلغ 50 میلیون تومان، شهرهای متوسط 60 میلیون تومان و شهرهای بزرگ 70‌میلیون تومان اختصاص می‌یابد.  در دومین نشست تخصصی شهرداران شهرهای نمونه گردشگری، سعید شیرکوند، معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: 11 شهر نمونه گردشگری براساس ملاحظات، مطالعات و برنامه‌ریزی خاصی انتخاب شده‌اند و این انتخاب‌ها بی‌تردید استدلال و دلایلی داشته است.

متاسفانه شهرهای نمونه گردشگری راه و مسیر متفاوتی را طی نکرده‌اند و تفاوت چندانی با سایر شهرهای کشور ندارند، این در حالی است که شهرهای نمونه گردشگری باید از هر لحاظ سرآمد سایر شهرها باشند.  شیرکوند در جمع شهرداران شهرهای نمونه گردشگری با اشاره به اینکه حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای ایجاد تاسیسات گردشگری باید با جدیت دنبال شود، تصریح کرد: باید به پروژه‌هایی که در این شهرها قرار است انجام شود نگاه ویژه‌ای داشته باشید و سرعت کار را در صدور مجوز و طی مراحل اداری اجرای پروژه‌ها بالا ببرید.  

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی افزود: شهرداران شهرهای نمونه گردشگری باید از این فرصت برای رونق اقتصادی و اجتماعی شهر خود استفاده کنند. ما هم در سازمان میراث فرهنگی تلاش می‌کنیم احکام خوبی در برنامه ششم توسعه برای شهرهای نمونه گردشگری تهیه و تدوین کنیم.  شیرکوند از تلاش برای اختصاص ردیف بودجه به شهرهای نمونه گردشگری در سال آینده خبر داد و افزود: به شهرهای کوچک مبلغ 50 میلیون تومان، شهرهای متوسط 60 میلیون تومان و شهرهای بزرگ 70میلیون تومان برای بررسی مطالعاتی بودجه اختصاص می‌دهیم.  وی یادآور شد: گرچه این مبالغ بودجه زیاد نیست اما برای انجام بررسی و تحویل آن تا پایان سال تعهد ایجاد می‌کند. 

شیرکوند تاکید کرد: تا سه سال آینده باید نقشه راه مناطق نمونه گردشگری تهیه شود و ما بدانیم مناطق ما چه کارهایی انجام می‌دهند، انتخاب مناطق نمونه گردشگری در دولت قبلی افراطی بود، انتخاب 20 و 30 منطقه‌ای که ابتدا انتخاب شده منطقی است، اما انتخاب برخی مناطق قابل دفاع نیست و باید مورد تجدید نظر قرار گیرد.  وی افزود: ما در ابتدا به‌صورت پایلوت بین 11 تا 13 منطقه نمونه گردشگری را آماده کرده و به‌عنوان ویترین ارائه می‌دهیم و در مرحله بعد به سراغ شهرهای دیگر می‌رویم.  

شیرکوند در پاسخ به این سوال که با تبدیل منطقه آشوراده به منطقه گردشگری، احتمال تخریب محیط زیست آشوراده وجود دارد، گفت: تمامی ابعاد مورد بررسی قرار گرفته است، مذاکرات زیادی با سازمان محیط زیست داشته‌ایم و قبل از امضای تفاهم‌نامه، تمامی بندهای آن را یک به یک بررسی کردیم تا بدون آنکه محیط زیست منطقه آسیب ببیند به منطقه گردشگری تبدیل شود. در واقع در تک تک بندها ملاحظات زیست محیطی مورد توجه قرار گرفته است.  در ادامه این نشست شهرداران شهرهای نمونه گردشگری در حضور سعید شیرکوند، معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به ارائه دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود پرداختند،

محمدحسن زرندی شهردار نیشابور با اعلام این خبر که به دلیل همجواری این شهر با مشهدالرضا، روزانه بین 500 تا هزار گردشگر از کشورهای عربی از نیشابور دیدن می‌کنند، گفت: نیشابور در حال حاضر طرح جامع گردشگری ندارد هرچند اقداماتی در این حوزه آغاز شده اما به سرانجام نرسیده است.  وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد شهرهای نمونه گردشگری از گذشته مغفول باقی مانده است، شهرداری نیشابور در زمینه فرهنگی و گردشگری اقدامات و برنامه‌هایی را در دست اجرا دارد که با همکاری و مشارکت میراث فرهنگی این اقدامات به نتیجه مطلوب می‌رسد.  همچنین فرماندار ابرکوه در این نشست از وجود 500 اثر تاریخی در این شهرستان خبر داد و افزود: شهرستان ابرکوه دارای آثار تاریخی است که قدمت برخی از این آثار به بیش از هزار سال می‌رسد، آثاری که برای مردم ما هم ناشناخته باقی مانده است. 

سیدنبی رسولی ادامه داد: با توجه به اینکه بیش از 10 سال از معرفی ابرکوه به‌عنوان شهر نمونه گردشگری می‌گذرد اما متاسفانه اقدام جدی در این شهرستان به انجام نرسیده و ما امیدواریم با آغاز دولت تدبیر و امید و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای شهرستان ابرکوه هم از توسعه و رونق گردشگری بهره مند شود. 

وی یادآور شد: شهرستان ابرکوه بودجه کمی در اختیار دارد و ما انتظار داریم تا در آینده این رقم افزایش پیدا کند، این شهرستان دارای اثری همچون سرو 4500 ساله است، سروی که نماد مقاومت و ایستادگی است که می‌تواند در توسعه صنعت گردشگری و جذب گردشگران طبیعت بسیار اثرگذار باشد.  شهردار رامسر به‌عنوان یکی از شهرداران شهرهای نمونه گردشگری گفت: رامسر میزبان سومین نشست تخصصی شهرداران شهرهای نمونه گردشگری خواهد بود، این جلسات بسیار مثبت و سازنده است و ما پس از شرکت در نخستین جلسه لازم دیدیم تغییر و تحولاتی را در ادامه مسیر شهر به سمت توسعه ایجاد کنیم.  

نصرالله کوزه‌گر تصریح کرد: شهرداری رامسر از ورود سرمایه‌گذاران بخش گردشگری حمایت می‌کند، چراکه این شهر همیشه مورد استقبال گردشگران بوده است، به طوری‌که در سال جاری رامسر میزبان 50‌هزار گردشگر خارجی بود.   شهردار رامسر در پایان افزود: ما در بخش گردشگری با سرمایه‌گذاران مشارکت و همکاری می‌کنیم، اما هزینه‌ای از سرمایه‌گذاران دریافت نمی‌کنیم.  همچنین رضوی، شهردار کاشان گفت: شهرداری‌ها از ورود به مسائل مربوط به حوزه گردشگری و حفاظت از میراث فرهنگی ناگزیر هستند، به طوری‌که اگر در کاشان شهرداری به این دو حوزه وارد نشود، آثار تاریخی با آسیب مواجه می‌شوند و خطر تخریب، بناها و آثار تاریخی را تهدید می‌کند. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/tp1k3w7y
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاتخت خواب دو نفرهگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه