یکشنبه, ۳۱ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Sun, 21 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز
وزیر نیرو در جمع خبرنگاران مطرح کرد

احتمال پیشی گرفتن مصرف برق از تولید

8 سال پیش ( 1395/3/10 )
 

وزیر نیرو در جمع خبرنگاران گفت: پیش‌بینی ما پیک 52 تا 53 هزار مگاواتی برای مصرف برق تابستان است و این میزان نیازمند همراهی و صرفه‌جویی مردم است.

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، مهندس حمید چیت‌چیان، وزیر نیرو صبح دیروز که در روزهای آغازین پیک مصرف برق کشور از مرکز ملی راهبری شبکه برق کشور بازدید می‌کرد، در جمع خبرنگاران گفت: اگر دمای هوا گرم‌تر شود و میزان مصرف برق افزایش یابد از مردم استمداد می‌کنیم که ما را یاری کنند.

احتمال پیشی گرفتن مصرف برق از تولید

وی با بیان این مطلب که بیشترین قله مصرف معمولا در ماه‌های تیر یا مرداد، هرسال اتفاق می‌افتد، گفت: صنعت برق ناچار است تا حد امکان تمهیدات لازم را به‌کار گیرد تا در زمان قله مصرف با کمبود برق مواجه نشویم و برای این کار اقدام‌های عظیمی انجام شده که در نخستین گام تلاش می‌کنیم تا واحدهای جدید وارد مدار شوند و ظرفیت تولید برق کشور را افزایش دهیم.

چیت‌چیان ادامه داد: در گام بعدی با مصرف‌کنندگان بزرگ برق مانند صنایع و مراکز مصرف عمده برق، هماهنگی خواهیم کرد تا در صورت کمبود تولید برق، آنها بار خود را در ساعت‌های قله مصرف کاهش دهند تا میزان مصرف برق کشور کاهش یابد و در سایر ساعات، مصرف برق خود را افزایش داده و به میزان مورد نیاز از برق استفاده کنند.

وی در ادامه به سومین راهکار وزارت نیرو که خرید برق از بخش خصوصی است، اشاره کرد و در ادامه افزود: در گام سوم نیز برق تولیدی موسسات بزرگ مانند کارخانجات، بیمارستان‌ها، هتل‌ها و... که دارای دیزل‌های تولید برق اضطراری هستند و مجموع ظرفیت این دیزل‌ها در کشور حدود 3 هزار مگاوات است، خریداری می‌شود.

وزیر نیرو ادامه داد: آیین‌نامه‌ای تدوین و ابلاغ شده تا کسانی‌که چنین ظرفیت‌هایی را داشته باشند، در زمان نیاز وزارت نیرو، برق تولیدی خود را وارد شبکه کنند، وزارت نیرو نیز در برابر برقی که این موسسات تولید می‌کنند قیمت خوبی را به آنها پرداخت می‌کند تا انگیزه لازم برای همکاری این موسسات ایجاد شود.

وزیر نیرو با اشاره به اینکه، علاوه بر اینها مسئله مدیریت مصرف نیز بسیار حائز اهمیت است، از آمادگی تمام نیروگاه‌های موجود برای تولید برق در طول تابستان با حداکثر تولید خبر داد و افزود: شبکه‌های انتقال و توزیع نیز باید آمادگی کامل داشته باشند و طرح‌های توسعه‌ای نیز حتما تا قبل از وقوع پیک سال جاری، به مدار وارد شوند تا محدودیت ظرفیت انتقال و توزیع موجب خاموشی نشود.

وی گفت: اینها عمده اقداماتی است که انجام شده و امروز در دیسپاچینگ برق کشور که در واقع مغز هدایت‌کننده و کنترل شبکه‌های برق کشور است، با حضور مدیران ارشد صنعت برق کشور تمام برنامه‌های مرتبط با صنعت برق کشور برای تابستان سال جاری را مرور کردیم و تصمیمات لازم اتخاذ شد که امیدواریم با هوشمندی شرکت‌های برق و همکاری مردم که در زمان وقوع پیک، در خصوص کاهش مصرف خود، با ما همکاری داشته باشند بتوانیم تابستانی عاری از خاموشی داشته باشیم.

چیت‌چیان با بیان اینکه برای تامین پیک مصرف تابستان، آمادگی تولید 52 هزار مگاوات برق را داریم، گفت: سال گذشته پیک مصرف برق حدود 50 هزار مگاوات بود، امسال پیش‌بینی 52 تا 53 هزار مگاوات را داریم و چنانچه دمای هوا افزایش یابد، از گزینه‌های خرید برق از بخش خصوصی، همکاری صنایع و بسته‌های تشویقی کشاورزان در مدیریت مصرف استفاده می‌کنیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/mrgChtuO
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوک
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه