پس از دوران جنگ در کشور، اقتصاد کشور در دوره سازندگی شکوفا شد و هنگامی که تمام سختی های حاصل از هشت سال جنگ تحمیلی پشت سر گذاشته شد ، آقای هاشمی دو دوره ریاست قوه مجریه را برعهده داشتند و توانستند با تعیین تیم اجرایی قدرتمند و صحیح، تمامی خرابی های حاصل از جنگ را در کشور بازسازی و نوسازی کنند.
ایشان با اقدامات صحیح خود جریان اقتصاد کشور را به ریل اصلی خود بازگردانند زیرا در زمان جنگ تمام زیرساخت های ما تخریب شده بود و با شرایطی که ایجاد شد با سیستم مدیریتی که در کشور مهیا بود، در بخش های مختلف صنعت و تمام بخش های کشور راه جدیدی باز شد.
بخش معدن که یک حوزه زیرساختی در کشور است، بعد از انقلاب و دوران آقای هاشمی شکل گرفت و اگر الان می توانیم به صنایعی از جمله فولاد، آلومینیوم، سنگ های ساختمانی و. . . افتخار کنیم، حاصل برنامه ریزی و نگاه مشورتی آقای هاشمی و مدیران وی در آن دوره بود که حرکت و رشد کشور در همه زمینه ها را در پی داشت.
آقای هاشمی توانست با همیاری و برنامه ریزی به کمک مدیران دوره خود، اقتصاد کشور را در مسیری صحیح قرار دهد که امروز می توانیم شاهد برنامه ریزی های درست در آن در همه زمینه ها باشیم.
من به شخصه اقدامات ایشان در آن دوران را فراموش نمی کنم. هنگامی که نخستین بار برای بازدید عسلویه آمدند که تنها سازه ای کوچک و اولیه بود اما امروز یکی از افتخارات صنعت کشور است، حاصل حرکت ها و سیاست هایی است که در آن دوران وجود داشت.
ایشان در آخرین نشست در دومین اجلاس معدن و صنایع معدنی تمام نقطه نظرهایی را که برای توسعه حوزه معدن و صنایع معدنی لازم بود ارائه دادند. مسائل و مباحثی که از سوی ایشان اعلام شد هیچ گاه فراموش شدنی نیست.
انرژی که ایشان داشتند باعث شد تا مدیرانی تربیت شوند که امروز شاهد پیشرفت و توسعه کشور هستیم.
آخرین دیدار ما 18 دی ماه بود که به دفتر ایشان رفتیم و ایشان تربیت مدیران لایق را به عنوان برنامه ای برای توسعه و رشد کشور می دانستند و معتقد بودند زمانی جامعه پیشرفت می کند که جامعه از مدیران کیفی برخوردار باشند.
رئیس خانه معدن