سرپرست و مدیر روابط عمومی پژوهشکده بیمه با مدیرعامل و مدیران ارشد بیمه کوثر درخصوص مسایل و مشکلات پژوهشی در صنعت بیمه به گفت وگو پرداختند.
به گزارش روابط عمومی بیمه کوثر؛ مدیرعامل شرکت در این جلسه، گفت: شرکت بیمه کوثر سعی دارد با بهره مندی از ظرفیت های علمی و پژوهشی کشور در راستای توسعه فرهنگ و ضریب نفوذ بیمه نقش موثری را ایفا کند.
مجید مشعلچی فیروزآبادی از حمایت بیمه کوثر از پژوهشگران صنعت بیمه خبرداد و گفت: مسئولان این شرکت با سازوکارهای از پیش تعیین شده به لحاظ مادی و معنوی از طرح های پژوهشی در سطح ملی حمایت می کنند.
وی احصاء نیازهای پژوهشی با رویکرد آینده پژوهشی را از اولویت های حوزه آموزش و پژوهش شرکت برشمرد و گفت: براساس نیازسنجی های صنعت بیمه و وضعیت بازار کسب وکار می توانیم اولویت های پژوهشی خود را تعیین کرده و در این زمینه به فعالیت بپردازیم.
مدیرعامل بیمه کوثر با بیان اینکه افزایش تعامل میان مدیران و کارشناسان بیمه کوثر و پژوهشکده یکی از عوامل موثر در توسعه فرهنگ و افزایش ضریب نفوذ بیمه است، گفت: مدیران و کارشناسان بیمه کوثر می توانند به عنوان عضوی از مجموعه پژوهشی صنعت بیمه به فعالیت بپردازند.
مجید مشعلچی فیروزآبادی با تاکید بر این امر که استفاده از ظرفیت های نیروی انسانی موجبات تعالی صنعت بیمه را میسر می سازد، گفت: با نهادسازی موثر، علمی و کارشناسی شده در حوزه منابع انسانی می توان در راستای ارتقای کیفی و علمی منابع انسانی فعال در صنعت بیمه گام برداشت.
سرپرست پژوهشکده بیمه نیز در این جلسه با بیان اینکه شرکت بیمه کوثر به عنوان یک عامل اجرایی می تواند در شناسایی طرح های پژوهشی و اجرای آن ها پژوهشکده را همراهی کند، بیان کرد: شرکت های بیمه با نیازسنجی بازار و شناسایی چالش های موجود می توانند طرح های پژوهشی مورد نیاز صنعت را به پژوهشکده معرفی کنند.
امیر صفری خاطرنشان کرد: تحقیقات بازار و طراحی محصولات جدید بیمه ای از اولویت های پژوهشی پژوهشکده است.
وی برگزاری میزها، سمینارها و آزمون های تخصصی و کارگاه های را از برنامه های این پژوهشکده برشمرد و گفت: آموزش منابع انسانی در حوزه پژوهش و همکاری با دانشگاه های بین المللی معتبر و داخلی، انجام امور پژوهشی، چاپ کتاب و نشریات تخصصی در حوزه صنعت بیمه ازجمله اقدامات پژوهشکده است.