جمعه, ۱۸ آبان(۸) ۱۴۰۳ / Fri, 8 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز
راهنمای سئو محتوا در ویدئو مارکتینگ

بازاریابی ویدئویی و معمای سئو

10 ماه پیش ( 1402/10/12 )

ویدئو با اختلافی معنادار پرطرفدارترین فرمت محتوا در دنیا محسوب می شود. بسیاری از ما ساعت ها در یوتیوب یا اینستاگرام مشغول تماشای ویدئو می شویم و اصلا گذر زمان را حس هم نمی کنیم. این در حالی است که مطالعه یک متن کوتاه یا حتی تماشای مجموعه ای از عکس ها خیلی زود حوصله آدم را سر می برد. شاید به همین خاطر بازاریابی ویدئویی نزدیک به 80 درصد ترافیک آنلاین را به خودش اختصاص داده است. البته در این میان استفاده درست از فرمت ویدئو در دنیای بازاریابی نیز اهمیت زیادی دارد. خب کاربران که وقت شان را از سر راه نیاورده اند تا با ویدئوهای به درد نخور یک برند هدر دهند. درست اینجاست که سئو محتوای ویدئویی اهمیت کلیدی پیدا می کند. ماجرا جالب شد، نه؟

سئو معمولا اسم غلط‎اندازی دارد. خیلی ها فکر می کنند کارشناس های سئو آدم های عجیبی هستند که هیچ کس سر از کارشان درنمی آورد. اگر شما هم اینطور فکر می کنید، این مقاله قرار است نگاه تان نسبت به سئو و کارشناس های این حوزه را به طور کامل تغییر دهد. به علاوه، شما با برخی از نکات مربوط به بازاریابی ویدئویی نیز آشنا خواهید شد بنابراین عملا با یک تیر دو نشان خواهید زد!

بازاریابی ویدئویی و معمای سئو

محتواهایی که در شبکه های اجتماعی یا فضای عمومی اینترنت محبوبیت زیادی پیدا می کنند، بی دلیل به جایگاه فعلی شان نرسیده اند. این امر ریشه در توانایی برندها برای اثرگذاری بهینه بر روی مخاطب هدف و صدالبته رعایت نکات کلیدی سئو دارد. 

اشتباه نکنید، سئو ویدئو شباهت زیادی به سئو متن یا دیگر فرمت ها ندارد. باور کنید یا نه، اشتباهی که خیلی از بازاریاب ها به سادگی آب خوردن مرتکب می شوند، قاطی کردن راه و رسم سئو در هر حوزه است. معجون نهایی که از این فرآیند بیرون می آید، هرچه باشد، تاثیرگذاری لازم بر روی مخاطب را نخواهد داشت. 

مطلب مرتبط: معیارهای ارزیابی بازاریابی ویدئویی

شما در این مقاله با برخی از مهمترین نکات و اصول سئو در حوزه ویدئو مارکتینگ آشنا خواهید شد. البته ما در این میان اصلا سراغ مفاهیم پیچیده یا سخت نخواهیم رفت. در عوض بحث مان را به ساده ترین شکل ممکن مطرح خواهیم کرد. اگر شما هم دوست دارید اطلاعات جامعی در این حوزه به دست بیاورید، بد نیست در ادامه با ما همراه باشید. 

سئو محتوای ویدئویی

سئو محتوای ویدئویی

نویسندگان مشهور دنیا برای هر رمانی ایده ها و استراتژی های نگارش خاص خود را دارند. اگرچه نکات مشترکی در آثار هر کدام از آنها وجود دارد، اما هر رمان درواقع ساختار و داستان خاص خودش را دارد. همین امر خوانندگان را نسبت به خرید تمام رمان های یک نویسنده ترغیب می کند. سئو محتوا نیز در دنیای بازاریابی وضعیتی مشابه دارد. اگر قرار باشد شما از یکسری تکنیک های واحد برای همه نوع محتوا استفاده کنید، آن وقت دیگر کارتان چنگی به دل نخواهد زد. 

ماجرا وقتی جالب تر می شود که بدانید حتی در ویدئو مارکتینگ هم قرار نیست همیشه یکسری تکنیک تکراری را به کار بگیرید. خب بازاریاب ها هم باید این وسط نقشی داشته باشند مگر نه؟ نقش شما به عنوان بازاریاب انتخاب سختگیرانه از میان تکنیک های مختلف سئو محتوای ویدئویی است. اینطوری با نظارت شما اثربخشی بهتری بر روی مخاطب به عمل می آید. 

اجازه دهید با همین مقدمه نه چندان کوتاه به سراغ اصل ماجرا برویم. این شما و این هم تکنیک های کلیدی برای سئو محتوای ویدئویی.

بهینه سازی ویدئو: اولین و مهمترین گام

بهینه سازی ویدئو: اولین و مهمترین گام

شما لازم نیست یک بازاریاب باتجربه باشید تا اهمیت بهینه سازی محتوا را درک کنید. نکته مهم اینکه معمولا بازاریاب ها ایده ای درباره چیستی بهینه سازی محتوا ندارند. درست به همین خاطر همیشه کارشان در این رابطه با چالش های اساسی رو به رو می شود. پس ما اول از همه باید مفهوم بهینه سازی محتوا را یادتان دهیم. 

بازاری را در نظر بگیرید که هر فروشنده ای با داد و فریاد به دنبال جلب نظر مشتریان است. بی شک همه ما در بازارهای سنتی تجربه چنین سناریویی را داشته ایم. حالا اگر در این میان یک فروشنده کمی خلاقیت به خرج داده و از یک بلندگوی مناسب با موزیک متن خوب برای تبلیغ محصولاتش استفاده کند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ بی شک خیلی زود مشتریان نظرشان به این کسب و کار متمایز جلب خواهد شد. این دقیقا همان کاری است که بهینه سازی محتوا به خوبی برای تان انجام می دهد. 

بهینه سازی محتوا به شما کمک می کند تا ویدئوی تان را تا جای ممکن متمایز از رقبا عرضه کنید. بی شک همه ما تجربه پیروی کورکورانه از برخی ترندها را داریم. نتیجه این دنباله روی های بی پایه و اساس همیشه شکست های سنگین است. به همین خاطر شخصی سازی ایده ها و ترندها نکته قابل توجهی خواهد بود. خب بهینه سازی محتوا از همین جا شروع می شود!

 بازاریاب ها عادت دارند برخی از کارهای پیچیده را بدل به اموری غیرممکن کنند. ما در روزنامه فرصت امروز اصلا چنین عادتی نداریم. در عوض کارهای سخت را هم آسان خواهیم کرد. شما برای بهینه سازی محتوای ویدئویی تان کافی است به نکات زیر توجه کنید:

•    ویدئوی شما باید مشتریان را با کسب و کار و محصولات تان آشنا کند. بنابراین معرفی اجمالی برند، به ویژه وقتی در بازار تازه وارد هستید، کلیدی خواهد بود. 

•    به مشتریان نشان دهید محصولات تان چطور زندگی را برای شان ساده تر خواهد کرد. بی شک محصولات تخصصی در این میان نیاز به توضیحات جامع تری دارد. بنابراین کمی حوصله کنید تا مو لای درز کارتان نرود.

•    به موازات اینکه نظر مشتریان را به کمپین و ویدئوی تان جلب می کنید، باید اعتمادسازی را نیز در دستور کار قرار دهید. این امر به شما کمک می کند تا خیلی راحت تر کارتان را جلو برده و به مرور زمان از شر بسیاری از هزینه های جانبی نیز خلاص شوید. 

•    یادتان باشد، شما قرار نیست مثل معلم ها دائما به مخاطب تان نکاتی را یاد دهید. گاهی اوقات کمی شوخی و خنده ایده خوبی خواهد بود. اینطوری کارتان اثرگذاری بهتری بر روی مخاطب هدف خواهد داشت.

خیلی وقت ها اگر خودتان را جای مشتریان بگذارید، کلی ایده تازه برای تولید محتوا به ذهن تان می رسد. پس اصلا خجالت نکشید و گاهی اوقات این تمرین ساده را اجرایی کنید. اینطوری اوضاع تان حسابی بهتر خواهد شد. 

مطلب مرتبط: ویدئو مارکتینگ بهتر در 7 گام

انتخاب جایگاه درست برای ویدئو: زمان و مکان مناسب!

انتخاب جایگاه درست برای ویدئو: زمان و مکان مناسب!

گاهی اوقات آدم ها در زمان مناسب و جای مناسب قرار دارند. مثلا کارمندی را در نظر بگیرید که بلافاصله بعد از پایان دوره تحصیلش در حوزه بازاریابی به استخدام یک شرکت درآمده است. بی شک کارمند قصه ما مسیر بی نهایت ساده تری برای کسب مهارت ها و تجربه لازم در بازار دارد. حالا اگر کسی درست در دوران رکود محض بازار از دانشگاه فارغ التحصیل شود، احتمالا مسیری بی نهایت طولانی برای یافتن شغل و شروع ماجراجویی اش در بازار لازم خواهد داشت. 

این روزها بسیاری از برندها برای اثرگذاری بر روی مخاطب هدف نیاز به استفاده از محتوای مناسب در جای درستش دارند. ما در روزنامه فرصت امروز معتقدیم شما حتی اگر بهترین محتوای دنیا را هم داشته باشید، در صورتی که در زمان و مکان درست از آن استفاده نکنید، کلاه تان پس معرکه خواهد بود. 

بی شک تولید ویدئو برای بارگذاری در شبکه های اجتماعی فرآیند متفاوتی از بارگذاری آن در سایت یا وبلاگ دارد. در حالی که فضای وبلاگ ها بی نهایت تخصصی تر است، شما لازم نیست در سایت رسمی برند خیلی دنبال جزییات باشید. در عوض کافی است کمی کارتان را جدی گرفته و براساس فضا و شرایط هر محیط دست به تولید محتوا بزنید. 

احتمالا بازاریاب های حرفه ای خیلی زود به ما اعتراض می کنند که تولید محتوای خاص برای هر پلتفرم اجتماعی یا سایت کار بی نهایت سختی است. خب مگر کاری هم در این دنیا هست که ساده و بی دردسر باشد؟ اگر دوست دارید در حوزه بازاریابی ویدئویی حرفی برای گفتن داشته باشید، رعایت این نکات مربوط به سئو امری ضروری خواهد بود. 

اصلاح تیتر اولیه: هیچ وقت دیر نیست

اصلاح تیتر اولیه: هیچ وقت دیر نیست

گاهی اوقات شما تیتر اولیه ای برای محتوای تان در نظر می گیرید، اما آن تیتر تاثیرگذاری لازم را به همراه ندارد. خب در این صورت حتی اگر در میانه نمایش محتوا نیز هستید، باید فورا دست به کار شوید. منظور ما از این توصیه اصلاح در لحظه محتواست. خب اگر قرار باشد دست روی دست بگذارید، هیچ وقت شانسی برای اثرگذاری درست و حسابی بر روی مخاطب تان پیدا نمی کنید. این امر اوضاع شما را طوری به هم می ریزد که دیگر هیچ کارشناسی نتواند نجات تان دهد. 

مشتریان در بازار عاشق برندهایی هستند که دائما به بهبود کیفیت کارشان فکر می کنند. فرقی هم ندارد پای محصول نهایی یک برند در میان باشد یا کمپین بازاریابی، در هر صورت اصلاح به موقع کمپین ها ایده ای کلیدی خواهد بود که اعتماد هر کسی را جلب می کند. 

کار شما در این بخش خیلی پیچیده یا غیرممکن نیست. کافی است همیشه خودتان را در قالب یک منتقد حرفه ای در نظر بگیرید که حتی به آثار خودش هم رحم نمی کند. قبول دارم انتقاد از ویدئویی که با خون دل طراحی کرده اید، اصلا آسان نیست، اما شما چاره دیگری ندارید. اگر خودتان مشکلات ویدئو را ارزیابی و اصلاح نکنید، فرد دیگری پیدا می شود که این کار را انجام دهد. آن وقت دیگر نمی توانید سرتان را جلوی مشتریان بالا بگیرید. 

خوشبختانه این روزها شبکه های اجتماعی حسابی توسعه پیدا کرده و کمتر کسی است که دست کم در یک پلتفرم اکانت نداشته باشد. این امر مسئولیت کسب و کارها را نیز سنگین تر کرده است؛ چراکه کاربران در یک چشم به هم زدن اشتباهات برندها را متوجه شده و به گوش دنیا می رسانند. بی شک این اوضاع کمی فشار را بر تیم بازاریابی تشدید خواهد کرد، اما شما باید دنبال فرصت های نهفته در این سناریو باشید: اصلاح به موقع کارتان (یا در این مورد اصلاح سریع تیتر ویدئوها!).

سرعت عمل شما در این بخش اهمیت ویژه ای دارد. هرچه شما سریع تر در این میان فعالیت داشته باشید، نتیجه نهایی کارتان بهتر از آب درمی آید. دست کم در این حالت مشتریان کمتری تحت تاثیر اشتباه اولیه تان قرار می گیرند. ماجرا بی نهایت جذاب شد، نه؟

مطلب مرتبط: بازاریابی ویدئویی و آمار و ارقام مهم آن

استفاده از تامبنیل های جذاب: تاثیر اولیه و دیگر هیچ

استفاده از تامبنیل های جذاب: تاثیر اولیه و دیگر هیچ

اولین برخورد کاربران با یک ویدئو نه در مقدمه آن، بلکه تصویر تامبنیل است. این تصویر در واقع کاور اولیه ویدئو محسوب می شود که قبل از شروع به نمایش برای کاربران نمایش داده می شود. ساده ترین مثال در این رابطه عکس اولیه ای است که بر روی ویدئوهای یوتیوب قرار دارد. معمولا کاربران با مشاهده این عکس ها انگیزه شان برای تماشای ادامه ویدئو بیشتر می ‎شود. پس شما اصلا نباید قدرت این حوزه را دست کم بگیرید؛ چراکه دیر یا زود اوضاع تان را حسابی به هم خواهد ریخت. 

یادتان باشد، طراحی تامبنیل های ویژه برای هر ویدئو اثرگذاری بهتری در مقایسه با استفاده از تصاویر استاک دارد. پس کمی دست به جیب شده و با تهیه تجهیزات مناسب عکاسی خودتان دست به کار شوید. ما در روزنامه فرصت امروز همیشه طرفدار صرفه جویی در هزینه ها هستیم، اما در این یک مورد به خصوص دیگر جایی برای صرفه جویی وجود ندارد. البته شما قرار هم نیست کلی ولخرجی کنید. همین که یک دوربین مناسب (حتی دوربین گوشی!) داشته باشید، کافی خواهد بود. 

یادتان باشد، تصاویر تامبنیل نباید بیشتر از 2 مگابایت حجم داشته باشند. به علاوه، رزولوشن و فرمت عکس ها نیز از در هر شبکه اجتماعی یا سایت متفاوت است. پس حواس تان را جمع کنید تا یک وقت زحمات تان بر باد نرود. 

ما در روزنامه فرصت امروز معتقدیم یک عکس گاهی اوقات بیشتر از هزاران کلمه، پیام در خودش دارد. پس سعی کنید به خوبی از قدرت عکس در ویدئوی تان سود ببرید. این امر به شما برای موفقیت طولانی مدت در حوزه ویدئو مارکتینگ کمک خواهد کرد. 

کاهش حجم ویدئوها: به فکر اینترنت مخاطب باشید!

کاهش حجم ویدئوها: به فکر اینترنت مخاطب باشید!

کاربران در شبکه های اجتماعی یا به طور کلی فضای اینترنت چه گناهی کرده اند که باید دائما ویدئوهایی با کیفیت 4K تماشا کنند؟ آیا کسی این وسط به حجمی که از کف کاربران می رود، فکر می کند؟ ما در روزنامه فرصت امروز معتقدیم هنوز فرمت هایی مثل 4K یا 8K جای شان را در میان مردم باز نکرده اند. خب چند نفر را سراغ دارید که تلویزیون یا مانیتوری با این کیفیت دم دست شان باشد؟ درست به همین خاطر اصرار برای تولید محتوای ویدئویی با این فرمت راه به جایی نخواهد برد؛ چراکه فقط حجم بیشتری از کاربران می گیرید و اوضاع تان هم در نهایت اصلا تعریفی نخواهد داشت. 

ماموریت شما در این بخش بی نهایت ساده است. همانطور که دانشجوها برای تایید پایان نامه شان باید تا جای ممکن حجم آن را کم کنند، شما هم باید ویدئوی تان را در کم حجم ترین حالت ممکن روانه بازار کنید. البته قرار نیست فقط از کیفیت هایی مثل 480 استفاده کنید. در عوض بد نیست روی کیفیت اچ دی یا نهایتا فول اچ دی تمرکز کنید. اینطوری حجم منطقی از اینترنت کاربران را بر باد خواهید داد!

شما را نمی دانم، ولی من که اصلا حاضر نیستم ویدئوی بازاریابی یک برند را با کیفیت های بالا مشاهده کنم؛ چراکه اینجا پای ویدئوی بازاریابی در میان است، نه شاهکاری سینمایی. پس خیلی کار را سفت و سخت نگیرید. در عوض بد نیست به جای کیفیت نمایش ویدئو بر روی سناریو و داستان اصلی اش فکر کنید. نتیجه این سرمایه گذاری بیشتر افزایش جذابیت ویدئو برای کاربران خواهد بود. ماجرا جالب شد، نه؟

نکته دیگری که در این میان باید بدان توجه کنید، استفاده از زبانی ساده در ویدئو است. شما قرار نیست طوری حرف بزنید که مخاطب برای فهم حرف تان نیاز به مترجمی چیره دست داشته باشد. این نکته معمولا از نگاه بسیاری از بازاریاب ها دور می ماند. این در حالی است که هر بازاریاب حرفه ای باید نسبت به آن توجه لازم را نشان دهد. 

مطلب مرتبط: ویدئو مارکتینگ و 5 دلیل اهمیت استفاده از آن

استفاده از تگ و هشتگ مناسب: بخش تکنیکی کار

استفاده از تگ و هشتگ مناسب: بخش تکنیکی کار

آیا تا حالا به این فکر کرده اید که این همه هشتگ و تگ در شبکه های اجتماعی به چه دردی می خورد؟ اجازه دهید با مقایسه دو سناریو کاربرد اصلی موارد بالا را توضیح دهیم. 

کمپینی را در نظر بگیرید که به طور مشترک از سوی سه برند طراحی شده است. اگر در این ویدئو تگ اکانت هر سه برند به چشم بخورد، تاثیرگذاری رسمی تری خواهد داشت. به علاوه، استفاده از هشتگ های مرتبط با حوزه کار این برندها نیز کلیدی خواهد بود؛ چراکه یافتن ویدئو برای کاربران را بی نهایت ساده تر می سازد. 

یادتان باشد، استفاده از هشتگ ها نباید سر خود انجام شود؛ چراکه گوگل در یوتیوب حسابی از خجالت برندهایی که همینطور بی ملاحظه هشتگ ها را پشت سرهم ردیف کنند، درمی آید. نکته کلیدی در این میان تلاش برای استفاده از هشتگ ها به طور منطقی تر است. اگر نظر ما را بخواهید، اصلا بد نیست قبل از شروع به انتخاب هشتگ ها کمی با تیم تان مشورت کنید. خب در این صورت همیشه ایده های بهتری دست تان را می گیرد، مگر نه؟

دست آخر بد نیست هشتگ ها و تگ های نهایی را یک دور با تیم تان مرور کنید. اگر دوستانی دارید که هرچند وقت یکبار در حوزه بازاریابی سرک می کشند، بد نیست نتیجه نهایی را به آنها نیز نشان دهید. اینطوری از همه نظرات ممکن استفاده کرده و دیگر لازم نیست نگران چیزی باشید. 

اضافه کردن کپشن و زیرنویس: آخرین بخش کار

اضافه کردن کپشن و زیرنویس: آخرین بخش کار

زیرنویس نقش مهمی در معنادار کردن ویدئوها دارد. خب همه مردم که پشت صندلی یا در خانه ویدئوی شما را تماشا نمی کنند. گاهی اوقات ویدئوهای شما در مترو یا حتی مکان های شلوغ توجه کاربران را جلب می کند. در این صورت صدای ویدئوها عملا تاثیرگذاری لازم را نخواهد داشت. شاید فکر کنید این یکی از ایرادات اساسی ویدئو مارکتینگ است و چاره ای هم برای آن نیست. خب در این صورت باید بگوییم سخت در اشتباهید؛ چراکه به راحتی می توانید اوضاع را به سود خود تغییر دهید. حتما می پرسید چطور؟ خب معلوم است با استفاده از زیرنویس!

یک زیرنویس در واقع متن تایپ شده مکالماتی است که در ویدئو جریان دارد. چنین ابزاری به مخاطب برای فهم بهتر پیام ویدئو کمک می کند. یادتان باشد، شما همیشه مخاطبی در آرامش کامل دم دست تان ندارید. پس باید برای هر سناریو احتمالی خود را آماده کنید. وگرنه خیلی زود کارتان به جاهای باریک می کشد. آن وقت شما می مانید و مخاطبی که هیچ جوره از شما حرف شنوی نخواهد داشت. 

بخش دیگری که باید شش دانگ حواس تان به آن باشد، کپشن است. شما را نمی دانم، ولی من که معمولا قبل از مشاهده یک ویدئو به توضیحاتش دقت می کنم. اگر با توضیحات خوب و منطقی رو به رو شوم، تازه سراغ تماشای خود ویدئو خواهم رفت. این تجربه ای است که خیلی از کاربران در سراسر دنیا پشت سر می گذارند. پس برای بهبود اوضاع برندتان هم که شده، بد نیست نیم نگاهی به کپشن ها داشته باشید. 

یادتان باشد، استفاده از کپشن ها قرار نیست به معنای رمان نویسی باشد. پس سعی کنید کارتان را با کمترین کلمات ممکن سازماندهی کنید. اینطوری خیلی راحت تر روی مخاطب تان اثر گذاشته و دیگر لازم نیست نگران جزییات بحث باشید. 

بی شک استفاده از هوش مصنوعی برای نگارش کپشن ایده جذابی به نظر می رسد، اما اگر نظر ما را بخواهید، اصلا قرار نیست نتیجه نهایی چنگی به دل بزند. پس حتی اگر از هوش مصنوعی برای این کار سود می برید، بهتر است خودتان هم در نهایت ویرایشی بر کپشن بزنید. 

اینطوری کارتان بی نهایت بهتر می شود. هرجا هم فکر کردید دیگر ایده ای برای ویرایش یا حتی نوشتن کپشن ندارید، بد نیست نگاهی به کپشن های رقبا بیندازید. اینطوری کلی ایده تازه به ذهن تان خواهد رسید. به طوری که دیگر هیچ وقت دم از کمبود ایده نخواهید زد!

مطلب مرتبط: فرصت های سئو محتوا که نباید از دست داد!

سخن پایانی

آشنایی با سئو محتوای ویدئویی

بازاریابی در دنیای امروز بدل به حوزه ای بی نهایت رقابتی شده است. به طوری که خیلی از بازاریاب های حرفه ای دیروز، حالا با مشکلات اساسی برای اثرگذاری بر روی مخاطب رو به رو هستند. به همین خاطر بد نیست قبل از اینکه با عجله وارد دنیای طراحی ویدئو شوید، کمی درباره اش اطلاعات جامع تری کسب کنید. 

ما در این مقاله سعی کردیم برخی از نکات کلیدی از نظر سئو را به شما یاد دهیم. از اینجا به بعد همه چیز به سعی و تلاش خودتان برای اجرای درست این ایده ها بستگی دارد. یادتان باشد، همانطور که در ابتدای مقاله گفتیم، شما لازم نیست همیشه از تمام ایده های مطرح در این مقاله استفاده کنید. در عوض بسته به شرایط سراغ بعضی از آنها بروید. این تصمیم گیری مهم امری است که خودتان در نهایت باید از عهده اش برآیید. پس دور کمک های اضافه یا حتی تقلب از روی دست دیگران را خط بکشید؛ چراکه اصلا جواب نخواهد داد.

من و همکارانم در روزنامه فرصت امروز امیدواریم نکات مورد بحث در این مقاله کمکی هرچند کوچک به شما برای آشنایی با سئو محتوای ویدئویی کرده باشد. مثل همیشه اگر سوال یا ابهامی درباره مقاله داشتید، کارشناس های ما در روزنامه فرصت امروز همیشه آماده پاسخگویی به شما هستند. 

منابع:

https://nealschaffer.com

https://www.wordstream.com

برچسب ها : بازاریابی و فروش
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/8x3CzlJW
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختتخت خواب دو نفرهگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه