دوشنبه, ۱ مرداد(۵) ۱۴۰۳ / Mon, 22 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

کریس هیوز که به همراه مارک زاکربرگ از بنیان گذاران فیس بوک است، علیه پروژه ارز دیجیتال این شرکت موسوم به لیبرا صحبت کرده و آن را «ترسناک» خوانده است.

به گزارش زومیت، کریس هیوز، هم بنیان گذار فیس بوک و سخنگوی پیشین آن، احتمال موفقیت لیبرا(Libra)، ارز دیجیتال تازه رونمایی شده این شبکه اجتماعی را «ترسناک» توصیف کرده است. هیوز روز جمعه در روزنامه فایننشال تایمز نوشت:

لیبرا قدرت را از بانک های مرکزی به شرکت ها انتقال می دهد.

بنیان گذار فیس بوک لیبرا

فیس بوک در روزهای اخیر، ارز دیجیتال جهانی خود را رونمایی کرده که هیات حاکمه ای به نام انجمن لیبرا آن را از طریق کیف پولی به نام کالیبرا اداره می کند. این غول شبکه های اجتماعی به همراه ۲۷ شریک دیگر از جمله پی پال، ویزا، اوبر، کوین بیس، لیفت، مسترکارت، ودافون، ای بی و اسپاتیفای روی لیبرا کار می کند. بااین حال، فیس بوک قصد دارد تا سال ۲۰۲۰، حدود ۱۰۰ عضو در انجمن لیبرا داشته باشد.

هم بنیان گذار فیس بوک روز جمعه در روزنامه فایننشال تایمز نوشت:

لیبرا حتی اگر اندکی نیز موفق شود، بیشتر کنترل سیاست های پولی را از بانک های مرکزی به شرکت های خصوصی همچون ویزا و اوبر و ودافون تسلیم می کند. این شرکت ها قطعا منافع و نفوذ خود را پیش از منافع عمومی قرار می دهند.

هیوز بیان کرد در روزهای ابتدایی که فیس بوک به عنوان شبکه ای اجتماعی در دانشگاه فعالیت می کرد، شعارش «سریع حرکت کن و مرزها را بشکن» بود، اما این شعار برای سیستم مالی جهانی مناسب نیست.

وی افزود:

لیبرا با قادر ساختن مردم برای کوچ کردن از ارزهای ناپایدار محلی به سمت ارزی که در دلار و یورو تعریف شده و شرکت ها اداره می کنند، دولت ها را مختل و ضعیف می کند. هرچه شهروندان روپیه و لیر کمتری نگهداری کنند، بانک های ملی مرکزی قدرت کمتری برای تعیین سیاست های پولی خواهند داشت و تحریک اقتصاد محلی در دوران فشار اقتصادی سخت تر خواهد شد.

لیبرا برای خرید محصولات و ارسال بین المللی پول و اعطای کمک های مالی استفاده می شود و قرار است در نیمه اول سال ۲۰۲۰ عرضه شود. سخنگوی فیس بوک در ایمیلی به خبرگزاری سی نت نوشت این شرکت قصد دارد در مسیر این فرآیند به سؤالات قانون گذاران جواب دهد.

هیوز در ماه مه اعلام کرد مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس بوک، قدرت خیلی زیادی دارد و این شبکه اجتماعی انحصاری شده است. او در نوشته ای در نیویورک تایمز، خواستار تجزیه این شرکت شد.

افزون بر این، او در این نوشته اعلام کرد:

ما ملتی هستیم که عادت داریم انحصار را کنترل کنیم. اهمیتی ندارد قصد رهبران چنین شرکت هایی چقدر ممکن است خوب باشد. قدرت مارک زاکربرگ بی سابقه و غیرآمریکایی است.

شایان ذکر است هیوز در سال ۲۰۰۷ فیس بوک را ترک کرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/E9tuUysq
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوک
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه