چهارشنبه, ۳ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Wed, 22 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز
3 گام اساسی برای شروع کسب و کار

چالش تبدیل ایده کسب و کار به واقعیت

4 سال پیش ( 1399/7/26 )
پدیدآورنده : ایوان ویدجایا   پدیدآورنده : علی آل علی  

اغلب افراد تمایل بالایی برای شروع کسب و کار مستقل شان دارند. کارمندان و کارآفرینان برای تحقق ایده های کسب و کارشان تلاش و پشتکار زیادی نشان می دهند. تجربه مشترک بسیاری از اهالی دنیای کسب و کار مربوط به ساعت های طولانی کار و بی خوابی های مکرر است. بدون تردید کارمندان و کارآفرینان در کشورهای گوناگون دارای ایده‎ های مختلفی هستند. اغلب افراد ایده ‎شان را بسیار جذاب و مفید برای شروع کسب و کار می ‎دانند. نکته مهم در این میان عدم تبدیل بسیاری از ایده‎ ها به کسب و کار واقعی است بنابراین شمار بالایی از ایده‎ های کاری هرگز به مرحله طراحی اصلی و سپس اجرا نیز نمی ‎رسند.

بدون شک صرف زمان و تلاش فراوان برای تبدیل ایده‎ ای کاری با واقعیت و سپس مواجهه با شکست برای هر کارآفرینی دشوار خواهد بود. بسیاری از افراد در پی مواجهه با چنین شکست ‎هایی فکر راه اندازی کسب و کار مستقل را به طور کلی فراموش می‎ کنند. این امر از نقطه نظر روحیه و توانایی سازمانی افراد نوعی فاجعه محسوب می ‎شود. درست به همین خاطر اغلب کارمندان و کارآفرینان فعال در شرکت ‎های مختلف هیچ انگیزه‎ ای برای تلاش بیشتر یا حتی عملکرد بهتر ندارند.

چالش تبدیل ایده کسب و کار واقعیت

من اخیرا در مصاحبه ‎ای با جو سیانسیوتی، کارآفرین برجسته و نویسنده حوزه راه اندازی کسب و کار، نسبت به دلایل ناتوانی افراد برای تبدیل ایده‎ های کاری‎ شان به کسب و کارهای جذاب صحبت کرده ‎ام. جو بسیاری از ایده‎ های کاری را جذاب و حتی سودآور در بازارهای مختلف ارزیابی می‎ کند. نکته مهم در این میان عدم آمادگی کارآفرینان برای اجرای ایده‎ های موردنظر است. این امر نوعی حسرت مداوم برای کارآفرینان برجای خواهد گذاشت. هدف اصلی در مقاله کنونی بررسی مهمترین نکات برای آمادگی در زمینه تبدیل ایده ‎های کاری به استارت‎ آپ یا به عبارت دیگر واقعیت‎ های دنیای کسب و کار است. در ادامه برخی از مهمترین محورهای این حوزه با هدف دستیابی به آمادگی لازم مورد بررسی قرار خواهد گرفت. اگر شما نیز دارای ایده‎ های جذابی برای شروع کسب و کار هستید، توجه به نکات ذیل راهگشا خواهد بود.

مطلب مرتبط: چگونه یک کسب و کار را شروع کنیم

تامین سرمایه

نخستین گام برای رهایی از دنیای رویایی و ورود به عرصه واقعیت کسب و کار توجه به نحوه تامین سرمایه است. امروزه هر نوع فعالیتی در دنیای کسب و کار نیاز به سرمایه اولیه دارد. بسیاری از کارآفرینان به دلیل ناتوانی برای تامین سرمایه اولیه هرگز به سراغ تاسیس کسب و کار نمی ‎روند. این امر پدیده ‎ای رایج در میان کسب و کارهای مختلف محسوب می ‎شود. شروع نکردن یک کسب و کار ایده بسیار بهتری در مقایسه با مواجهه با شکست زودهنگام به دلیل ناتوانی برای تامین سرمایه موردنیاز است، بنابراین مشاهده عدم تمایل کارمندان شرکت ‎های مختلف برای شروع فعالیت کاری امری طبیعی خواهد بود.

بررسی بیشتر در حوزه کسب و کار و آشنایی با مدیران باتجربه در شرکت‎ های بزرگ مسیر مناسبی پیش روی کارآفرینان تازه ‎کار قرار می ‎دهد. بسیاری از شرکت‏ ها در مسیر توسعه کسب و کارشان تمایل به حمایت از استارت ‎آپ‎ های تازه دارند. این امر فرصت طلایی برای کارآفرینان به منظور بهبود وضعیت‎ شان و تاسیس کسب و کار تازه قرار می‎ دهد. تامین سرمایه فقط معطوف به وام گرفتن از بانک ‎ها نیست. گاهی اوقات کارآفرینان باید اقدام به شراکت بلندمدت با سرمایه ‎گذارها با دیگر برندها نمایند. متاسفانه بسیاری از کارآفرینان نسبت به این نکته موضع‎ گیری منفی دارند. همکاری با سرمایه‎ گذارها یا دیگر برندها ایده بدی نیست. شاید سود نهایی کسب و کار بین کارآفرین اصلی و سرمایه گذار تقسیم شود، اما دست کم ایده اصلی قابلیت اجرا پیدا می ‎کند بنابراین تصمیم اساسی در چنین موقعیتی میان راه اندازی کسب و کار یا صرف نظر کامل از آن خواهد بود.

تولید محصولات جذاب

پیش از راه اندازی رسمی کسب و کار باید به فکر طراحی یک محصول جذاب نیز بود. بسیاری از کسب و کارها ماه‎ ها پس از تاسیس رسمی ‎شان اقدام به معرفی نخستین محصول رسمی می ‎کنند. این امر بار مالی گزافی بر روی دوش کسب و کارها در ماه ‎های نخست فعالیت قرار خواهد داد. توصیه اساسی در این بخش تلاش برای طراحی اولیه محصول یا محصولات ابتدایی است. این امر زمان کمتری برای طراحی و سپس تولید محصولات نیاز خواهد داشت.

بسیاری از کارآفرینان از همان ابتدا نسبت به طراحی نوع تازه ‎ای از محصولات یا مزیت‎ های مشخص ایده‎ هایی در ذهن دارند. تأمل بیشتر بر روی ایده‎ ها و تلاش برای نزدیکی هرچه بیشترشان به واقعیت پیش از شروع رسمی کار امری ضروری خواهد بود. چنین نکته ‎ای اغلب مورد بی‎ توجهی کارآفرینان قرار می ‎گیرد. اگر یک کارآفرین در زمینه طراحی اولیه محصولات با چالش مواجه است، باید اقدام به بازنگری اساسی در نحوه طراحی محصول نماید. بهترین گزینه در این میان الگوبرداری از برندهای بزرگ است. کسب و کارهای موفق همیشه تیم‎ های طراحی محصول حرفه ‎ای در دسترس دارند. ارزیابی نحوه فعالیت چنین تیم‎ هایی جذابیت بسیار زیادی برای کارآفرینان تازه کار به همراه خواهد داشت.

یادگیری اصول مدیریت کسب و کار از برندهای دیگر برای تمام کارآفرینان تازه کار دارای اهمیت است. هیچ کارآفرینی از روز نخست تمام مهارت ‎های لازم برای موفقیت را بلد نیست. این امر بیانگر ضرورت ارزیابی و یادگیری نکات تازه از برندهای دیگر به طور مداوم است.

یافتن بازار هدف

بازاریابی و تبلیغات برای محصولات در صورت عدم تمرکز بر روی بازار هدف امر مناسبی نخواهد بود. بسیاری از برندها هزینه‎ های بازاریابی بسیار زیادی برای فروش محصولات ‎شان انجام می‎ دهند. اگر مرحله پیش از بازاریابی در زمینه یافتن بازار مناسب به درستی انجام نشود، تمام هزینه‎ های بعدی بی ‎نتیجه باقی خواهد ماند.

مطلب مرتبط: شروع کسب و کار موفق با 10 فرمان برتر

یافتن بازار هدف برای محصولات کسب و کار کار بیش از اندازه پیچیده ‎ای نیست. برخی از کسب و کارها در این مرحله به طور مداوم به دنبال سخت کردن مسیر پیش روی‎ شان هستند. نکته مهم در این میان تعامل با مشتریان در بازارهای مختلف و ارزیابی کلی از وضعیت بازخوردهای آنهاست. مشتریان هر بازار که بازخورد بهتری نسبت به محصولات برند دارند، باید در اولویت کسب و کار قرار گیرند. بی ‎تردید هر کسب و کاری تمایل به توسعه فعالیت و حضور در کسب و کارهای مختلف دارد. این امر در مراحل نخست باید با توجه به وضعیت کلی کسب و کار و مبتنی بر گزینش از میان تعداد مختلف بازارها صورت گیرد. در غیر این صورت تمام سرمایه مالی کسب و کارهای تازه تاسیس را از بین خواهد برد.

توصیه‎ های مطرح در این مقاله تمام فرآیند تبدیل ایده‎ های کاری با واقعیت را شرح نمی‎ دهد، اما بخش مهم و ابتدایی کار را تحت پوشش قرار داده است. استفاده از توصیه‎ های این مقاله گام موثری برای تبدیل ایده‎ های کسب و کار به واقعیت خواهد بود.

منبع : noobpreneur
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/HTw5fDFr
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه