چهارشنبه, ۳ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Wed, 22 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

شروع کسب و کار موفق با 10 فرمان برتر

7 سال پیش ( 1396/9/22 )
پدیدآورنده : قائمیان  

برای اولین بار است که دست به شروع یک کسب و کار زده اید و نگران شکست خوردن هستید؟ با این نکته ها بهترین فرصت ها را برای موفق شدن در کسب و کار جدید خود ایجاد کنید. این موارد بهترین مشاوره هایی است که من از دیگر کارآفرینان به دست آورده ام و آنها را با تجربه 20ساله خود در کسب و کار کوچکی که دارم، توسعه داده ام.

نکته های برتر کسب و کار

 ۱- نسبت به آنچه که انجام می دهید مشتاق باشید

شما مجبور نیستید (و احتمالا نباید) هر چیزی را که در مورد کسب و کارتان هست دوست داشته باشید، بلکه باید راجع به آن اشتیاق داشته باشید.

شما برای شروع و ایجاد کسب و کاری موفق زمان و انرژی زیادی را صرف خواهید کرد، پس بسیار مهم است که واقعا و عمیقا از آنچه که انجام می دهید لذت ببرید؛ خواه شرکت اجازه نامه ماهیگیری یا سفال سازی را اداره می کنید، خواه مشاوره های مالی ارائه می دهید.

قبل از انجام هر کاری با پرسیدن این سه سوال از خودتان، اطمینان حاصل کنید که آیا در مسیر درست قرار دارید؟

۲- درحالی که در استخدام یک شرکت هستید کسب و کار خودتان را آغاز کنید

افراد تا چه مدت می توانند بدون پول زندگی کنند؟ زمان زیادی نخواهد بود. در واقع ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا کسب و کار جدید شما سوددهی داشته باشد. در حین شروع کسب و کار جدید مشغول به کار بودن به این معناست که شما در حالی وارد پروسه شروع کسب و کار خود می شوید که پولی در جیب تان دارید. در حال حاضر مشغول به کار نیستید و یا نمی توانید در کار فعلی خود باقی بمانید؟ به قسمت چگونه با ایجاد کسب و کار جدید پولساز باشیم مراجعه کنید.

۳- کار را به تنهایی انجام ندهید

چه قبل از آغاز و استقرار کسب و کار و چه پس از راه اندازی بیزینس شما به یک سیستم پشتیبانی فعال نیاز دارید. یکی از اعضای خانواده و یا یک دوست که می توانید از ایده های شان استفاده کنید، کسی که غمخوارانه به کمک شما در حل مشکلات پیش روی تان بشتابد، پیدا کردن و همکاری با چنین فردی می تواند بسیار راهگشا و امیدبخش باشد.

حتی بهتر است یک مربی پیدا کنید و یا اگر می توانید، برای یک برنامه ایجاد کسب و کار نظیر برنامه های ارائه شده توسط فیوچر پرینیور کانادا درخواست بفرستید. زمانی  که شما شروع به ایجاد کسب و کار می کنید یک راهنمایی دقیق بهترین سیستم حمایتی است.

۴- مشتریان و مصرف کنندگان را در اولویت قرار دهید

برای جذب مشتری صبر نکنید تا کسب و کارتان به طور رسمی آغاز شود، چراکه کسب و کار بدون آنها دوام نخواهد آورد. بازاریابی اینترنتی را فراموش نکنید. با دیگران در ارتباط باشید. محصولات خود را بفروشید و خدمات تان را ارائه دهید. نمی توانید خیلی زود شروع به بازاریابی کنید؟ (به قسمت ۱۰راه مقرون به صرفه برای بازاریابی کسب و کار های کوچک و ۷ مکان برتر برای یافتن مشتری برای راهنمایی ها مراجعه کنید.)

مهم ترین دلیل برنامه ریزی در ابتدای شروع کسب و کار و هنگام فکرکردن به ایجاد آن، این است که به شما کمک می کند تا از اتلاف وقت و پول  تان در ابتدای امر جلوگیری کنید.

البته باید به یاد داشته باشید که لازم نیست برای هر ایده  جدیدی که به ذهن تان می رسد، در مقیاس یک بیزینس تمام عیار برنامه ریزی داشته باشید.

۶-تحقیق کنید

شما تحقیقات بسیاری انجام خواهید داد تا برنامه  کسب و کار را بنویسید، اما این فقط یک شروع است. هنگامی که شروع به ایجاد کسب و کار می کنید، باید در صنعت، محصولات و خدمات خود متخصص شوید. پیوستن به صنعت مربوطه و یا انجمن های حرفه ای، پیش از شروع کسب و کار یک ایده عالی است.

۷-از حرفه ای ها کمک بگیرید

به عبارت دیگر، اینکه شما کسب و کار جدیدی را شروع کرده اید به این معنا نیست که شما باید در تمامی زمینه ها تخصص داشته باشید. اگر شما حسابدار یا دفتردار نیستید، یکی از آنها (یا هر دو) را استخدام کنید. اگر نیاز دارید تا یک قرارداد بنویسید و خودتان وکیل نیستید، یک وکیل استخدام کنید. اگر سعی کنید کارهایی را که در آنها تخصصی ندارید خودتان انجام دهید وقت و احتمالا پول بیشتری را در طولانی مدت از دست خواهید داد.

اگر مجبور شدید پول پس انداز کنید. به سرمایه گذاران و وام دهندگان بالقوه مراجعه کنید. برنامه ذخیره مالی خود را معین کنید. انتظار نداشته باشید که کسب و کارتان را شروع کرده و سپس برای دریافت پول به بانک بروید. وام دهندگان سنتی ایده های جدید و کسب و کار های بدون سوابق اثبات شده را دوست ندارند.

۹- از همان ابتدا حرفه ای رفتار کنید

باید به مردم اجازه دهید همه چیز را در مورد شما و نحوه انجام کارتان بفهمند و بدانند که شما یک حرفه ای هستید و یک کسب و کار جدی دارید و این بدان معناست که شما باید دارای تمامی موارد مثلا یک بیزینس کارت حرفه ای و خط تلفن و آدرس ایمیل مخصوص کسب و کار باشید و با افراد به صورت حرفه ای و با شیوه ای مودبانه رفتار کنید.

۱۰- مسائل حقوقی و مالیاتی را از همان ابتدا جدی بگیرید

رفع پیچیدگی و مشکل پس از به وجود آمدن بسیار مشکل و هزینه بر خواهد بود. آیا کسب و کار شما باید رسما ثبت شود؟ آیا باید هزینه مالیات کالاها و خدمات و مالیات فروش استانی را بپردازید؟ آیا مجبور به پرداخت بیمه های جبران خسارت کارگران هستید و یا باید مالیات بر حقوق پرداخت کنید؟ چگونه نوع کسب و کاری که انتخاب می کنید بر وضعیت مالیات بر درآمد شما تاثیر می گذارد؟ قبل از اینکه کسب و کارتان را شروع کنید، در مورد مسئولیت های مالیاتی و قانونی خود اطلاعات کسب کنید و بر اساس آنها عمل کنید.

با دنبال کردن نکاتی که در بالا ذکر شد، می توانید کسب و کارتان را به آرامی و با کمترین استرس راه اندازی و اطمینان حاصل کنید کاری که شروع کرده اید با موفقیت باقی خواهد ماند و توسعه خواهد یافت.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/45QBj1z6
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه