یکشنبه, ۲ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sun, 22 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، تحریم ها را فرصت خوبی دانست برای اینکه ضعف های صنعت و زنجیره ارزش در کشور بازبینی و اصلاح شود و افزود: در تمامی کشورهای پیشرفته، تکنولوژی محوریت است و حتی در حاکمیت نیز اعمال مدیریت می کند.

به گزارش فرصت امروز، علی آقامحمدی در دوازدهمین جشنواره ملی تولیدکنندگان و مدیران جوان و دهمین دوره معرفی چهره های ماندگار صنعت، معدن و تجارت ایران در مرکز همایش های بین المللی سازمان صداوسیما، گفت: سهم ما در جهان از صنعت ساخت کم نیست اما از پتانسیل های موجود در این بخش به درستی استفاده نمی شود.

تکمیل زنجیره ارزش صنعت

وی به برخی دیگر از مشکلات صنعت کشور اشاره و اظهار کرد: گفت: در صنعت خودروسازی نیز مشکلاتی داریم و اگر این صنعت را در سطح پایین نگه داریم، با هر وارداتی که انجام می دهیم، این صنعت بسیار عقب خواهد رفت.

آقامحمدی با اشاره به سایر صنایع، افزود: برای نمونه با وجود واردات بهترین تجهیزات و ماشین آلات در صنعت دوخت، توجه چندانی به طراحی، مد و رنگ نکرده ایم که سبب هدررفت منابع در این بخش شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نبود رقابت سازنده و فناوری و نقص در زنجیره تولید را از جمله معضلات کنونی فضای تولید صنعتی کشور برشمرد و گفت: تحریم ها فرصت خوبی برای بازبینی و اصلاح زنجیره تولید در کشور است.

وی همچنین دو مفهوم «رقابت و همکاری» را در تولید، اقتصاد و سیاست مهم ارزیابی و اظهار کرد: شوربختانه این دو مفهوم با هم اشتباه گرفته می شود و گاهی به اسم رقابت، تلاش می کنیم دیگری را از صحنه بیرون کنیم؛ غافل از اینکه سرانجام نوبت به دیگری نیز خواهد رسید.

آقامحمدی بر ایجاد راه های همکاری با یکدیگر تاکید کرد و گفت: رقابت ها باید برای کیفیت بهتر و انجام کارهای مناسب تر ایجاد شود. مبنا بر این است که همه در صحنه حضور داشته باشند و در رقابت با هم کار را دنبال کنند.

وی اظهار کرد: انواع خانه ها، انجمن ها و تشکل ها در بخش های مختلف ایجاد می شود که جایی برای بزرگان نیست و آنها حاضر نیستند دانش، مال و تجربه شان را در این مکان ها به اشتراک بگذارند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ورود صنعت به نسل چهارم و و هوشمند سازی و عصر دیجیتال، تصریح کرد: در این دوره پایه و اساس تمامی کارها بر اصل تفکر استوار است و جوانان باید توجه کنند که مانند بزرگان، پایه همکاری‌ ها را بر خست نگذارند.

وی به عقب ماندگی بخش های صنعتی کشور اشاره و اظهار کرد: در بخش صادرات، صنایع پتروشیمی گرانترین صنعت کشور است که از نظر ارزش افزوده جایگاه نخست را دارد اما در مقیاس جهانی ارزش افزوده صادرات ما تفاوت معنی داری با کشورهای پیشرو مانند کره و آلمان، دارد.

آقامحمدی ادامه داد: برای تکمیل این زنجیره باید بار دیگر به زنجیره های موجود بازگردیم. برای نمونه در ادغام وزارتخانه های صنعت و تجارت این زنجیره به خوبی در نظر گرفته شد اما در عمل زنجیره ها مورد توجه قرار نگرفت و امروز باز هم زمزمه های تفکیک آنها شنیده می شود.

وی به اهمیت هر یک از حلقه های زنجیره حتی حلقه های ضعیف و اشاره کرد و افزود: در موضوع تولید نمی توان مواردی همچون حمل و نقل(لجستیک)، تامین مالی، بازاریابی و برندسازی را کم اهمیت دانست. بر همین اصل باید بار دیگر به ضعف های زنجیره ها برگردیم و آنها را تکمیل کنیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/vxStK2MR
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه