اگرچه بسیاری از افراد تصور می کنند كه بلاگری صرفا در اعتماد به نفس جلوی دوربین رفتن، صحبت كردن و نوشتن خلاصه می شود، با این حال جالب است بدانید كه در حال حاضر یكی از شغل های بسیار پردرآمد، این اقدام است. درواقع ما با یك كسب و كار جدید مواجه هستیم كه با سرعت در حال رشد است. تحت این شرایط تنها افرادی می توانند موفقیتی تضمین شده داشته باشند كه آگاهی خود را افزایش دهند. در این رابطه كتاب ها، همواره بهترین منابع جهت افزایش سطح آگاهی محسوب شده و به همین خاطر تعدادی از بهترین های حوزه بلاگری را بررسی خواهیم كرد.
1-اسرار افراد خبره (2017)
نویسنده: راسل برونسون
چه عواملی باعث می شود تا صحبت های برخی افراد، كاملا تاثیرگذار باشد. درواقع چه ویژگی هایی برای یك سخنرانی و ارائه مناسب وجود دارد؟ راز جلب توجه كدامند؟ چگونه می توان به عنوان یك بالاگر مخاطب خود را راضی نگه داشت؟ تمامی این سوالات موضوع بحث كتاب فوق بوده و نویسنده تلاش كرده است تا چالش های كار بلاگرها را ترسیم و برای هر یك از آنها راهكارهایی را معرفی نماید. درواقع نویسنده تلاش كرده است كه به این موضوع برسد كه تاثیرگذارترین افراد، آنهایی هستند كه شیوه ای مخصوص به خود را دارند كه براساس ویژگی های خود به دست آمده است. به نظر وی، اگر به خودتان توجه داشته و خودسازی خوبی داشته باشید، دیگر تفاوت مخاطبان، باعث نادیده گرفتن شما نخواهد شد. درواقع راز جلب رضایت حداكثری، در پیدا كردن شیوه مخصوص به خود به جای تلاش برای تقلید از سایرین خواهد بود.
مطلب مرتبط: چگونه بلاگر موفقی باشیم
2-بلاگری به سبك مدیران (2017)
نویسنده: امی شماتوئر
بدون شك مدیران، گزینه های خوبی برای یادگیری بلاگرها محسوب می شوند. درواقع آنها قدرت مذاكره، سخنرانی، جلب توجه و هر چیزی را كه نیاز دارید، در اختیار دارند. این كتاب تلاش كرده است تا پرده از راز آنها برداشته و موارد را در قالب یك دوره تمرینی، در اختیار مخاطبان قرار دهد. همچنین در این كتاب تلاش شده است تا راهكارهایی برای رهایی از ترس جلوی دوربین آمدن، ارائه شود. نكته جالب دیگر این است كه نویسنده این كتاب، خود از مدیرانی محسوب می شود كه در زمینه بلاگری نیز كاملا موفق و محبوب شده است.
3-قلم خود را تقویت نمایید (2014)
نویسنده: آنا هدلی
برای یك ویدئوی فوق العاده هیچ چیز به اندازه سناریو ارزش نخواهد داشت. درواقع شما می توانید بهترین فن بیان و امكانات ضبط را داشته باشید، با این حال بدون سناریوی مناسب، به راحتی نادیده گرفته خواهید شد. مثال این امر را می توان در صنعت سینما نیز مشاهده كرد. درواقع یك فیلم با بازیگران غیرحرفه ای و كیفیت ضبط نه چندان مناسب ولی با داستانی فوق العاده، میتواند به موفقیت و حتی كسب جوایز برسد، با این حال عكس این قضیه ابدا امكانپذیر نخواهد بود. تحت این شرایط سوال اصلی این است كه چگونه می توان به نویسنده بهتری تبدیل شد؟ این كتاب تلاش كرده است تا رازهای سناریونویسی را برای شما افشا نماید. از ویژگی های این كتاب، وجود مثال های جالب متنوع است كه درك مفاهیم را ساده تر كرده و تمارین خوبی نیز در هر فصل، قرار دارد.
4-عادت های ضروری برای بلاگرها (2018)
نویسنده: سالی میلر، روزا سوفیا
برای موفقیت در هر كاری، یكسری عادت ها كاملا ضروری خواهد بود. این موارد كمك خواهد كرد تا سرعت، دقت، كیفیت و علاقه شما به انجام اقدامات، به مراتب بیشتر شود. در این رابطه راننده ای را در نظر بگیرید كه از تكنیك های لازم برخوردار نیست. این مسئله برای تمامی افراد در ابتدای یادگیری، رخ داده و منجر به تصور راندن یك اتومبیل به عنوان یك اقدام بسیار سخت شده است. با این حال پس از مدتی، این موضوع ابدا فشاری را به همراه ندارد. علت این امر نیز یادگیری تكنیك های لازم است. این 17 مورد، حاصل مصاحبه و تحلیل اقدامات صدها بلاگر موفق از سراسر جهان بوده و می تواند سطح شما را دگرگون سازد. درواقع اقدام هوشمندانه این است كه از تجربیات افرادی كه برای رسیدن به آنها سختی زیادی را متحمل شده اند، استفاده نمایید.
5-چگونه از بلاگری كسب درآمد داشته باشیم (2018)
نویسنده: آلن مگناسن
پول درآوردن در هر كسب و كاری یك هنر بوده و بسیاری از افراد تصور می كنند كه امكان كسب درآمد بلاگرها بسیار محدود و از راه های مشخصی است. با این حال شما حتی می توانید از این طریق، به یك میلیونر تبدیل شده و جالب است بدانید كه همواره روش های جدیدتر كسب درآمد، معرفی می شود. در این كتاب تلاش شده است تا راهنمایی جامعی صورت گیرد تا افراد بتوانند در مدت زمانی كم، در مسیر كسب درآمد قرار گیرند. در این كتاب با منابع درآمدی برخی از بلاگرهای مطرح نیز آشنا خواهید شد كه بدون شك برخی از آنها، شما را متعجب خواهد كرد. درواقع منابع درآمدی بلاگرها، تنوعی بالاتر از حد تصور شما را دارد.
6-چگونه به یك اینفلوئنسر تبدیل شویم (2019)
نویسنده: كریس رایلی
در رابطه با دو مقوله اینفلوئنسر و بلاگر، نظرات مختلفی وجود دارد و برخی آنها را یكسان می دانند، با این حال بهترین تعبیر از آنها، تخصصی بودن موضوعات و انجام شدن تولید محتوا در رابطه با بلاگرها است. درواقع یك بلاگر در زمینه ای مشخص، تولید محتوای ارزشمند را انجام می دهد. این امر در حالی است كه اینفلوئنسر ممكن است صرفا به واسطه تصاویر خود، مطرح شده باشد. با این حال به صورت كلی، می توان اینفلوئنسر را یك مرحله قبل از بلاگری دانست. برای مثال اگر شما یك جهانگرد هستید، می توانید در ابتدا با ارسال تصاویر و فیلم هایی از سفرهای خود، محبوبیت پیدا كنید. با این حال زمانی كه تولید محتوای شما جنبه آموزشی به پشتوانه اطلاعات شما را بگیرد، وارد حوزه بلاگری خواهید شد. در این راستا كتاب فوق تلاش كرده است تا نگاهی به انواع بسترهای فعالیت اینفلوئنسرها، تفاوت آنها با بلاگرها، حوزه های فعالیت و راز موفقیت در رابطه با هر یك از آنها بیندازد. درواقع دلیل انتخاب آن در این فهرست، مطالب ارزشمندی است كه در زمینه بلاگری نیز عنوان شده است.
7-راهنمای كسب درآمد بیشتر (2018)
نویسنده: مایكل كارتر
نویسنده این كتاب تلاش كرده است تا راهكارهای کسب درآمد بیشتر را معرفی نماید كه تمامی آنها به اینترنت متكی است. در این رابطه از جمله توصیه ها، فعالیت در زمینه تولید محتوا و بلاگری است. درواقع شما در تولید محتوا می توانید حتی یك واینر (كمدین های اینترنتی) باشید. نكته جالب این كتاب، بررسی بودجه موردنیاز، تجهیزات، مهارت ها و منابع درآمدی است كه می توانید داشته باشید. همچنین هر یك از این 10 شاخه فعالیتی، به صورت گام به گام، راهنمایی شده است تا افراد بدون مشكل بتوانند كار خود را شروع نمایند.
8-بلاگری مخاطب محور (2017)
نویسنده: هنری جانتیلا
در زمینه بلاگری الزاما نیازی به حضور در جلوی دوربین نبوده و می توانید محتوای متنی ایجاد نمایید، با این حال سوال اصلی این است كه چگونه مطالبی را منتشر نمایید كه خوانندگان، به سمت آنها كشش لازم را پیدا كرده و عاشق سبك شما شوند. در این راستا تلاش شده است تا نكات لازم، به خوبی معرفی شود. برای مثال یكی از موارد مهم این است كه اصل اختصار را رعایت نمایید. در غیر این صورت حتی بهترین متن، با شانس مطالعه كمی همراه خواهد بود.
9-سبك زندگی بلاگرها (2017)
نویسنده: لورا لین
اگرچه ممكن است تصور نمایید كه بلاگری یك شغل ساده محسوب می شود. با این حال چالش ها و مشكلاتی نیز وجود دارد كه حتی می تواند زندگی شخصی شما را تحت تاثیر قرار دهد. در این راستا نویسنده این كتاب كه خود از بلاگرهای مطرح محسوب می شود، نگاهی به نیمه تاریك این حرفه داشته و تلاش كرده است تا از تجربه خود به عنوان راه حلی برای هر یك از آنها، استفاده كند.
مطلب مرتبط: توصیه هایی برای علاقه مندان به بلاگری در سال 2020
10-شروع از هیچ (2019)
نویسنده: لن پریبیل
یكی از اشتباهات رایج بالاگرها این است كه خود را محدود به شرایطی خاص می كنند. برای مثال تصور می كنند كه سن آنها كم بوده و یا امكانات لازم را ندارد. این امر در حالی است كه تنها ابزار موردنیاز، ایده خواهد بود. در این راستا بسیاری از مسائل را در حین كار متوجه خواهید شد. همچنین شروع سریع كمك خواهد كرد تا مطالب تئوری را بتوانید در عمل امتحان نموده و در مدت زمانی كمتر، سطح خود را ارتقا بخشید. فراموش نكنید كه برای رسیدن به سطحی كه امكان كسب درآمد وجود داشته باشد، معمولا به طی شدن زمانی بیش از 3 سال نیاز خواهد بود. به همین خاطر تاخیر شما می تواند همه چیز را پیچیده كرده و منجر به از دست رفتن فرصت های موجود شود.
11-استراتژی های تولید محتوا (2016)
نویسنده: سارا آترتون
بدون آگاهی از استراتژی ها، امكان برنامه ریزی مهیا نخواهد بود. بدون این امر نیز اقدامات شما كاملا پراكنده بوده و به هدفی مشخص منجر نخواهد شد. تحت این شرایط لازم است تا آگاهی خود را در رابطه با انواع محتوا و استراتژی های آن، افزایش دهید كه این كتاب نگاه جامعی به آنها داشته است.