اگر بخواهیم نگاهی به تاریخچه اینترنت های تلفن همراه بیندازیم باید از سال 1982 شروع کنیم که نسل اول با نام 1G معرفی شد. پس از آن در سال 1990 نسل دوم و در سال 2000 نسل سوم در دسترس عموم قرار گرفت. در سال 2010 نیز نسل چهارم عرضه شد. با وارد شدن به دهه جدید بر طبق عادت همیشه، یک نسل دیگر معرفی شده است که می تواند تحولی عظیم را در جهان شکل دهد. با شروع سال 2020، یکی از مواردی که به بحث اصلی جهانی درآمده است، نسل پنجم اینترنت است. بنا بر گفته ها تا چند روز دیگر این اتفاق در چند کشور به مرحله اجرا درخواهد آمد. همین امر نیز به دلیلی تبدیل شده است تا با هم نگاهی به آن بیندازیم. اهمیت اصلی این موضوع به این خاطر است که نسل پنجم ما را به سرعتی 20 برابر حال حاضر می رساند. بدون شک این امر زمینه را برای پیشرفت بیشتر تکنولوژی فراهم خواهد کرد. فراموش نکنید که در حال حاضر مواردی نظیر واقعیت مجازی به خاطر سرعت پایین اینترنت، با بن بست مواجه شده است.
درواقع این اتفاق موجب تحولی عظیم در تمامی زمینه های کسب و کار خواهد شد. تنها ذکر یک آمار کافی است تا متوجه تاثیر بسزای آن شوید. در حال حاضر سرعت دانلود نسل چهارم اینترنت، 45 مگابایت بر ثانیه است، با این حال در نسل پنجم شاهد رقم باورنکردنی یک گیگابایت در ثانیه خواهیم بود. فراموش نکنید که در حال حاضر اهمیت اینترنت تلفن همراه، به صورت مداوم در حال افزایش است. برای مثال بسیاری از گجت ها و روبات ها کاملا به گوشی ها وابسته هستند. تحت این شرایط سرعت حال حاضر شرایط را برای انجام بسیاری از کارها با سختی مواجه ساخته و این اتفاق می تواند انقلابی جدید را شکل دهد.
مطلب مرتبط: راه اندازی سرویس آزمایشی نسل پنجم اینترنت ۵G در جریان بازی های المپیک زمستانی کره جنوبی
برای مثال با نسل جدید اینترنت، همزمان می توانید از صدها گجت به صورت همزمان استفاده کنید. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که استفاده از این تکنولوژی، به جدیدترین گوشی ها نیاز خواهد داشت. به همین خاطر اگر خواهان این فناوری جدید هستید، لازم است تا برای خرید یک گوشی دیگر برنامه ریزی کنید برای مثال در حال حاضر حتی آیفون 11 نیز از قابلیت پشتیباتی از آن برخوردار نبوده و تنها دو برند سامسونگ و هوآوی در جدیدترین محصولات خود این امکان را ایجاد کرده اند.
همچنین فراموش نکنید با توجه به نیاز به زیرساخت های جدید نظیر دکل های پیشرفته تر و هزینه بالای آن، بعید است که شاهد حضور آن در روستاها باشیم. در نهایت با این تکنولوژی باید با قطعی، کندی و تاخیر در اینترنت خداحافظی کنیم. علی رغم تمام امکانات خیره کننده این فناوری، برخی از افراد به علت این امر که نیاز به ایجاد تعداد به مراتب بیشتری دکل است، نگران تاثیرات آن بر روی سلامتی افراد هستند، با این حال تاکنون هیچ گونه دلیل عملی ای برای مضر بودن آن ارائه نشده است و باید منتظر نحوه اعتمادسازی در این رابطه باشیم.