یکشنبه, ۴ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Sun, 24 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

صنعت بازی های ویدئویی به سرعت در حال رشد و تکامل است و به تبع آن، روش های تبلیغات این صنعت نیز دستخوش دگرگونی شده اند. دیگر دوران تبلیغات تلویزیونی و بیلبوردهای ساده به سر رسیده و انتظارات گیمرها نیز به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته است. امروزه شرکت های بازی ‎سازی از طیف گسترده ‎ای از تکنیک ‎های نوآورانه برای جذب مخاطبان و افزایش فروش خود استفاده می کنند. حال اگر یک استودیو به سرش بزند که همچنان سراغ تکنیک های ساده را بگیرد، کلاهش پس معرکه خواهد بود. 

اگر دقت کرده باشید، این روزها همه مردم نیم نگاهی به بازی های ویدئویی دارند. شاید قبلاً کنسول های بازی فقط مخصوص کودکان بود، اما حالا آدم بزرگ ها نیز از این تفریح جذاب لذت می برند. در همین راستا پیچیدگی گیم ها نیز به طور حیرت انگیزی افزایش یافته است. به طوری که خیلی ها صنعت گیم را نسخه ارتقایافته صنعت سینما می دانند.

ماجرا هرچه باشد، فرقی به حال بازاریاب‏ ها نخواهد کرد. در هر صورت انتظار اصلی از آنها کمک به فروش هرچه بهتر بازی هاست. شاید فکر کنید چنین مسئولیتی بی نهایت ساده است، اما اگر کمی با دقت بیشتر ماجرا را واکاوی کنیم، به سختی های این حوزه نیز پی می بریم.  خب ما در دنیایی زندگی می کنیم که کلی عنوان بازی دم دست کاربران قرار دارد. به همین خاطر هر کمپین تبلیغاتی نمی تواند نظر مخاطب را به این سادگی جلب کند. 

ما در این مقاله به بررسی برخی از بهترین تکنیک های تبلیغات در صنعت بازی خواهیم پرداخت. هدف از این کار تقویت توانایی شما برای تعامل با مخاطب هدف و بهبود فروش عنوان بازی هاست. اگر شما هم به تازگی وارد صنعت تبلیغات گیم شده اید یا چالش های زیادی در این راستا دارید، این مقاله مخصوص شماست.

تبلیغات در صنعت گیم: چطور و چگونه

تبلیغات در صنعت گیم

دنیای تبلیغاتی دنیای پرسر و صدایی است که معمولا بازاریاب‏ ها در آن رفت و آمد سریعی دارند. شاید فکر کنید دلیل این امر جنب و جوش ذاتی این حوزه است، اما راستش را بخواهید، ماجرا کاملا فرق دارد؛ چراکه بازاریاب‏ ها معمولا عمر زیادی در صنعت تبلیغات، به ویژه گیمینگ، ندارند. رقابت فشرده در کنار سختی های ارتباط با گیمرها برخی از دلایل این اتفاق محسوب می شود. خب هرچه باشد، گیمرها به این سادگی دم به تله نمی دهند. در کنار این مسئله، درونگرایی شدید در میان گیمرها نیز به چشم می خورد. این یعنی ارتباط گرفتن با این دسته از مخاطب ها دست کمی از صعود به قله اورست ندارد. 

مطلب مرتبط: چالش های پیش روی صنعت گیم

ما در این بخش سعی می کنیم برخی از توصیه های کلیدی برای بهبود وضعیت تبلیغاتی در صنعت گیم را به اتفاق شما مرور کنیم. خیال تان راحت، تکنیک های مورد بحث در این مقاله به درد هر بازاریابی با هر سطحی از تخصص خواهد خورد. پس با ما همراه باشید تا غول مرحله آخر دنیای گیم را شکست دهیم!

بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا

ایجاد محتوای جذاب و مرتبط یکی از بهترین راه ها برای جذب مخاطبان و ایجاد شور و اشتیاق برای یک بازی جدید است. این محتوا می تواند شامل تریلرهای بازی، ویدئوهای گیم  پلی، لایو استریم ، مقالات و راهنماها باشد. به عنوان مثال، شرکت بازی سازی سی دی پراجکت رد (CD (Projekt Red قبل از انتشار بازی سایبر پانک کمپین تبلیغاتی گسترده ای با تمرکز بر محتوای داستانی و جهان بازی راه انداخت. این کمپین شامل تریلرهای سینمایی، انیمیشن ‎ها و داستان های کوتاه بود که به طور موثری دنیای بازی را برای مخاطبان ترسیم کرد و سطح بالایی از هیجان را برای انتشار آن ایجاد کرد.

تولید محتوا همیشه کار سختی برای بازاریاب‏ ها محسوب می شود، اما مزیت صنعت گیم گستردگی ایده است. شما به راحتی امکان تبدیل تریلرهای یک بازی به اثری هنری را دارید. اینطوری نقش یک کارگردان حرفه ای را ایفا می کنید که هیچ چیز جلودار خلاقیت و ماجراجویی اش نخواهد بود. 

یادتان باشد، محتوای شما فقط نباید معطوف به داستان بازی ها باشد. در عوض روی گیم پلی آن نیز مانور دهید. خب کمپین شما باید یک تجربه تا حد امکان واقعی از بازی را به مخاطب عرضه کند. در کنار این مسئله اگر نظر گیمرهای مشهور دنیا یا منتقدان را چاشنی کارتان کنید، کمپینی بی نهایت جذاب خواهید داشت. 

تبلیغات درون بازی

تبلیغات درون بازی

تبلیغات درون بازی یکی دیگر از روش های محبوب برای رسیدن به مخاطبان هدف است. این تبلیغات می توانند به صورت بنر، ویدئو یا حتی محتوای درون بازی مانند آیتم های قابل خرید باشند. به عنوان مثال، بازی های موبایلی اغلب از تبلیغات بنری استفاده می کنند که در پایین صفحه نمایش داده می شود. این تبلیغات به طور معمول غیرقابل چشم پوشی هستند و می توان آنها را با پرداخت هزینه حذف کرد. 

از آنجایی که گیمرها به یک بازی خاص قانع نمی شوند، استفاده از ظرفیت تبلیغاتی در سایر عنوان ها جذاب به نظر می رسد. اینطوری شما فرصت بسیار خوبی برای تعامل با مخاطب هدف پیدا کرده و کارتان ساده تر می شود. 

برخی از بازاریاب‏ ها اصرار دارند کارشان را بدون توجه به دیگران یا استفاده از ظرفیت سایر بازی ها جلو ببرند. در حالی که این ایده شاید در اولین برخورد بی نهایت جذاب باشد، اما اثرگذاری لازم را به همراه نخواهد داشت. اجازه دهید یک مثال ساده بزنیم؛ آیا شما همین الان در گوشی هوشمند یا لپ تاپ‎تان فقط یک عنوان بازی دارید؟

بی شک در دنیایی که کلی بازی به چشم می خورد، کمتر کسی فقط به یک عنوان ساده اکتفا می کند. این همان منطقی است که به شما برای تعامل تبلیغاتی با دیگر استودیوها یا حتی بازی ها کمک می کند. پس چرا دست روی دست گذاشته اید؟ همین حالا کارتان را شروع کرده و به سوی موفقیت بروید. 

مطلب مرتبط: صنعت گیم و بازاریابی در شبکه های اجتماعی

همکاری با اینفلوئنسرها

همکاری با اینفلوئنسرها

همکاری با اینفلوئنسرها در شبکه های اجتماعی راهی عالی برای دسترسی به مخاطب جدید و افزایش آگاهی از برند است. اینفلوئنسرها می توانند بازی را نقد و بررسی کنند، گیم پلی را به صورت زنده استریم نمایند یا حتی محتوای اختصاصی برای بازی بسازند. به عنوان مثال، شرکت بازی سازی اپیک گیمز با تعدادی از یوتیوبرهای محبوب برای تبلیغ بازی فورتنایت همکاری می کند. این همکاری ها به افزایش قابل توجهی در تعداد بازیکنان بازی منجر شد.

نکته کلیدی درباره ماجرای اپیک گیمز مقاومت این برند در برابر درخواست گوگل پلی و اپ استور برای پرداخت سهم مالی ناشی از قرار گرفتن او در فروشگاه شان بود. به طوری که اکنون این بازی از دو فروشگاه مورد بحث حذف شده، اما همچنان اپیک گیمز به لطف شهرت در میان گیمرها و همکاری با اینفلوئنسرها کلی کاربر درجه یک دارد. 

گاهی اوقات شما برای تغییر جریان صنعت گیم به تبلیغاتی هدفمند نیاز دارید. خب اگر قرار بود اپیک گیمز نیز مثل سایر استودیوهای بازی سازی عمل کند، احتمالا امروزه دیگر خبری از فورتنایت نبود. با این حال خلاقیت و نوآوری این برند ماجرا را به طور کامل تغییر داده است. 

اگر شما هم کمی به خودتان در این راستا فشار بیشتر بیاورید، به ساده ترین شکل ممکن فرصت تعامل نزدیک با مخاطب را خواهید داشت. البته فشار موردنظر نباید فقط بر روی بازاریاب‏ ها اعمال شود. در عوض بد نیست کمی هم که شده به فکر هدف گذاری بهتر بر روی مخاطب باشید. به زبان ساده، شما باید تبلیغات تان را درست همان طوری به دست مخاطب برسانید که آنها انتظارش را دارند. 

بازاریابی در شبکه های اجتماعی

بازاریابی در شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی ابزاری قدرتمند برای تعامل با مخاطبان و ایجاد یک جامعه پیرامون بازی هستند. شرکت های بازی سازی می توانند از شبکه های اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن اخبار و به ‎روزرسانی ها، برگزاری مسابقات و رویدادها و تعامل با طرفداران استفاده کنند. به عنوان مثال، بازی اپکس (Apex) از پلتفرم ایکس برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات مربوط به بازی، نظرسنجی از طرفداران و برگزاری مسابقات استفاده می کند.

بی شک گیمرها میانه بسیار خوبی با دنیای اینترنت و به ویژه پلتفرم های اجتماعی دارند. همین امر فرصت ویژه ای پیش روی بازاریاب‏ ها قرار می دهد. این در حالی است که مثلا یک برند تولیدکننده کت و شلوارهای لوکس شاید به این سادگی ها شانس یافتن مخاطب در شبکه های اجتماعی را نداشته باشد.

خیلی وقت ها بازاریاب‏ ها فکر می کنند گیمرها نیز مثل مخاطب معمولی رفتار می کنند. این در حالی است که گیمرها معادلات خاص خودشان را دارند. بنابراین اگر شما به فکر شخصی سازی کمپین یا کانال های ارتباطی با آنها نباشید، خیلی زود به بن بست می رسید. 

امروزه علاوه بر شبکه های اجتماعی سنتی، پلتفرمی مثل توییچ (Twitch) نیز در اختیار شما قرار دارد. این پلتفرم ویدئویی به طور ویژه برای گیمرها طراحی شده است. یک نگاه اجمالی به وضعیت این شبکه اجتماعی کافی است تا متوجه حضور خیل عظیمی از گیمرها شوید.

یک ایده خوب در این میان ارائه لایو استریم از بازی با حضور برخی گیمرهای مشهور دنیاست. اینطوری کاربران به خوبی با بازی شما و معادلات پیرامونش آشنا خواهند شد. ماجرا جالب شد، نه؟ 

برخی از بازاریاب‏ ها همیشه به دنبال استفاده از ایده های دیگران هستند. این در حالی است که کپی صرف هیچ قوت در صنعت تبلیغات همراه با موفقیت نخواهد بود. به همین خاطر ما در روزنامه فرصت امروز این کار را به طور کامل مردود می دانیم. در عوض بد نیست کمی به خودتان سخت گرفته و تلاش بیشتری برای یافتن ایده های دست اول به خرج دهید. 

مطلب مرتبط: بازاریابی و توسعه برند در صنعت گیمینگ

تبلیغات ویدئویی

تبلیغات ویدئویی

تبلیغات ویدئویی، به ویژه تبلیغات در یوتیوب، راهی عالی برای رسیدن به مخاطبان گسترده و جذب بازیکنان جدید است. این تبلیغات می تواند تریلرهای بازی، ویدئوهای گیم پلی یا حتی تبلیغات طنز باشند. به عنوان مثال، بازی کال آف دیوتی از تبلیغات ویدئویی طنز برای جذب بازیکنان جدید استفاده می کند. ماجرا از این قرار است که تیم تبلیغاتی این بازی به مناسبت های مختلف ویدئوهایی با ماهیت کمدی در یوتیوب منتشر می کند. از آنجایی که کاربران به بازی های اکشن علاقه زیادی دارند، ترکیب حال و هوای جدی بازی ها با شوخی های جالب بی نهایت جذاب خواهد بود. 

یادتان باشد، در طول سال های اخیر بسیاری از بازی های بزرگ دنیا نیز رقبای جدی پیدا کرده اند. درست به همین خاطر استفاده از ظرفیت دنیای ویدئو برای اثرگذاری بر روی مخاطب ضروری احساس می شود. خب شما قرار نیست کار بی نهایت عجیبی صورت دهید. در عوض کافی است کمی هم که شده خودتان را جای مخاطب هدف قرار دهید. آن وقت کلی ایده برای شوخی با بازی تان یا حتی طراحی ویدئوهای جدی و تحلیلی پیدا می کنید. ماجرا جالب شد، نه؟ 

تبلیغات در گوگل 

تبلیغات در گوگل 

تبلیغات در گوگل به دلیل محبوبیت فزاینده این پلتفرم ایده بی نهایت اساسی محسوب می شود. خب این روزها تا صحبت از موتور جست وجو می شود، همه به یاد گوگل و آن لوگوی خاطره انگیزش می افتند. این در حالی است که دیگر خبری از یاهو یا حتی بینگ نیست. انگار که رقبا به طور کامل قافیه را به گوگل واگذار کرده اند. 

خوشبختانه گوگل از سال ها قبل سرویس تبلیغاتی گوگل ادز را روانه بازار کرده است. این پلتفرم به شما برای تعامل هرچه نزدیک تر با مخاطب کمک کرده و کارتان را نیز بی نهایت ساده می سازد. کافی است محتوای درست و حسابی و کمی بودجه برای تبلیغات در این فضا داشته باشید. 

شاید مهمترین تفاوت گوگل با دیگر پلتفرم های تبلیغاتی اهمیت کیفیت محتوا برای مدیرانش باشد. خب گوگل اصلا دوست ندارد محتوای بی کیفیت تحویل مخاطب دهد. به همین خاطر یکی از معیارهای ارزیابی و تایید درخواست تبلیغات از سوی این برند کیفیت محتواست. پس باید حواس تان را به طور کامل جمع کنید. وگرنه خبری از همکاری بلندمدت با مخاطب تان نخواهد بود. 

یک میانبر ساده برای تضمین کیفیت محتوا استفاده از نظرات دوستان یا کسانی است که در حوزه ای به غیر از بازاریابی فعالیت دارند. اینطوری شما به راحتی هرچه تمام تر فرصت استفاده از نظرات آنها را پیدا می کنید؛ چراکه از زاویه دیدی متفاوت از عرصه تبلیغات به محتوای تان نگاه خواهند کرد. نتیجه امر امکان استفاده بی دنگ و فنگ از نظرات شان برای بهبود کیفیت نهایی محتواست. ماجرا جالب شد، نه؟ 

بازاریابی ایمیلی

بازاریابی ایمیلی

بازاریابی ایمیلی راهی عالی برای برقراری ارتباط با مخاطبان موجود و به روز رسانی  آنها در مورد اخبار و پیشنهادات ویژه است. شرکت های بازی سازی می توانند از لیست های ایمیل خود برای ارسال خبرنامه ها، پیش سفارش ها و دعوت نامه های همراه با جایزه استفاده کنند.

مطلب مرتبط: سرمایه ‌گذاری در صنعت گیم را جدی بگیریم

شاید فکر کنید گیمرها آخرین گروهی باشند که هنوز از ایمیل استفاده می کنند. خب در این صورت باید بگوییم سخت در اشتباهید؛ چراکه دنیای گیم در طول سال های اخیر دائما در پیوند با ایمیل بوده است. 

یک مثال ساده از کاربرد ایمیل در فرآیند گیم مربوط به احراز هویت است. خب معمولا ثبت نام در بازی ها با ایمیل صورت گرفته و پس از آن شما باید هویت تان را با تایید ایمیل نشان دهید، بنابراین ایمیل ها دست کم برای گیمرها هنوز گزینه مهمی محسوب می شود. این در حالی است که شاید ماجرا در بسیاری از حوزه های دیگر کاملا متفاوت به نظر برسد. 

ایمیل مارکتینگ گزینه ای بی نهایت ارزان و صدالبته پربازده محسوب می شود. به همین خاطر از دهه ها قبل میان بازاریاب‏ ها محبوبیت بی نهایت زیادی دارد. شما نیز با سرمایه گذاری بر روی این حوزه امکان تبلیغاتی موثر برای بازی تان را خواهید داشت.

رویدادهای صنعت گیم

رویدادهای صنعت گیم

رویدادهای بازی، مانند همایش های E3 و گیمز کام (Gamescom)، فرصتی عالی برای شرکت ‎های بازی سازی برای به نمایش گذاشتن بازی های جدید خود و تعامل با مخاطب محسوب می شود. این رویدادها شامل غرفه های نمایشگاهی، دموهای بازی، جلسات پرسش و پاسخ و مسابقات می شود.

از آنجایی که در رویدادهای مربوط به صنعت گیم تمام افراد حرفه ای و علاقه مند حضور دارند، شما نیز باید کارتان در این حوزه را به طور قابل ملاحظه ای براساس سلیقه آنها ساماندهی کنید. به عبارت ساده تر، شما در این فضا درگیر افرادی هستید که به طور قابل ملاحظه ای انتظارات فزاینده ای از شما دارند و بنابراین باید عملکرد تخصصی تری در این بستر از خود نشان دهید. 

هرچه روند تعامل شما با مخاطب در بستر رویدادهای مرتبط با صنعت گیم بیشتر باشد، بازخورد بهتری نیز لیاقت خواهید کرد. در این میان برندهایی که کانال های ارتباطی را به طور کامل مسدود کرده و فقط خودشان به زور محتوا را به خورد مخاطب می دهند، خیلی زود از عرصه رقابت کنار خواهند رفت. پس بهتر است کمی تعامل را نیز چاشنی کارتان کنید. 

سخن پایانی

آشنایی با تبلیغات در دنیای بازی های ویدئویی

تبلیغات در صنعت گیم دیگر یک گزینه فانتزی یا حتی دلخواهانه نیست. این روزها کلی عنوان بازی در دنیا به چشم می خورد که هوش از سر هر کسی خواهد برد. به همین خاطر ما در روزنامه فرصت امروز استفاده از تکنیک های اصولی برای تبلیغات را ضروری می دانیم.

هدف ما در این مقاله آشنا کردن شما با برخی از بهترین تکنیک های تبلیغاتی در دنیای کسب و کار بود. این امر به شما برای پروموت کردن هرچه ساده تر و صدالبته کم هزینه بازی تان کمک می کند. حالا شما تمام اطلاعات لازم برای ورود به این حوزه را در اختیار دارید. از اینجا به بعد همه چیز به خودتان بستگی خواهد داشت. پس بهانه تراشی را کنار گذاشته و وارد میدان عمل شوید. 

مطلب مرتبط: تحول صنعت گیمینگ با فناوری های نوین

من و همکارانم در روزنامه فرصت امروز امیدواریم نکات مورد بحث در این مقاله کمکی هرچند کوچک به شما برای آشنایی با تبلیغات در دنیای بازی های ویدئویی کرده باشد. مثل همیشه اگر سوالی درباره نکات مورد بحث در مقاله دارید، کارشناس های ما همیشه آماده کمک به شما و کسب و کارتان هستند. پس تعارف را کنار گذاشته و با ما همراه باشید. 

منابع:

https://gumgum.com

https://clearcode.cc

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/DlBrk3Av
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه