یکشنبه, ۲ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sun, 22 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

آیا شما تا حال آرزو کرده اید که ای کاش زمان بیشتری در طول روز در اختیار داشتید؟ بسیاری از کارآفرینان نسبت به محدودیت زمان در دسترس شان برای کارهای روزمره گله دارند. این امر اغلب اوقات اولین دفاع کارمندان برای ناتوانی در مدیریت بهینه کارها و پروژه هاست. شما هر چقدر هم که در این باره حق داشته باشید، در نهایت چاره ای به غیر از کنار آمدن با شرایط کنونی نخواهید داشت. 

مدیریت زمان به شما برای رسیدگی به تمام کارهای تان در طول روز کمک می کند. این امر برای کسانی که همیشه وقت کم می آورند، مثل راهکاری طلایی است. البته در این مسیر شما باید از تکنیک های درست استفاده کنید، در غیر این صورت هیچ شانسی برای موفقیت در مدیریت زمان نخواهید داشت. 

هدف اصلی در این مقاله بررسی برخی از راهکارهای کاربردی برای مدیریت زمان است. اگر شما هم علاقه مند به یادگیری مهارت های تازه در این حوزه هستید، به هیچ وجه نکات مورد بحث در این مقاله را از دست ندهید.

مطلب مرتبط: مدیریت زمان به سبک حرفه ای ها

ایجاد یک روتین روزانه

سبک زندگی شما تاثیر مستقیمی بر روی توانایی تان برای مدیریت زمان دارد. اگر اهل برنامه ریزی برای تمام کارهای تان باشید، به احتمال زیاد روزتان را با انرژی کامل شروع خواهید کرد. این امر به شما برای تاثیرگذاری بر روی تمام کارهای تان و انجام دادنش در زمان مناسب کمک خواهد کرد. اگر هم که میانه خوبی با برنامه ریزی نداشته باشید، به احتمال زیاد تا ساعت های پایانی شب درگیر کارهای روزانه تان هستید و هیچ زمانی برای استراحت نخواهید داشت. ایجاد روتین های روزمره و برنامه ریزی برای کارها به شما برای رهایی از مشکلات مربوط به کمبود زمان کمک می کند. بنابراین شما باید از همین حالا شروع به برنامه ریزی و تعیین روتین های روزمره نمایید. 

اولویت بندی فعالیت ها

شما پیش از شروع روزتان باید 10 تا 20 دقیقه را به اولویت بندی کارها اختصاص دهید. این امر به شما برای شروع روز کاری با انرژی کافی و آگاهی از اهمیت هر بخش از کارها کمک می کند. بسیاری از افراد در ابتدای روز به سراغ کارهای ساده می روند. در ساعت های پایانی تازه یاد پروژه های اصلی می افتند. این امر نه تنها شما را حسابی به دردسر می اندازد، بلکه انگیزه تان برای ادامه کار را نیز به شدت کاهش خواهد داد. 

اولویت بندی کارها فرآیند پیچیده ای نیست. شما باید به خوبی امکان طبقه بندی کارها و سپس پرداختن به آنها را داشته باشید. این امر دقیقا مثل شروع به مطالعه برای روزهای امتحان است. بدون تردید اغلب افراد ابتدا امتحان های مهم شان را مدنظر قرار می دهند. شما هم باید همین کار را درباره کارهای روزمره تان انجام دهید. 

ارزیابی ساعت های مناسب از نظر بهره وری

کار طولانی همیشه نشان دهنده تعهد شما نسبت به کسب و کار نیست. گاهی اوقات کار طولانی به معنای بی علاقگی شما و ناتوانی تان برای حل و فصل سریع مشکلات است. بنابراین باید همیشه ساعت های مناسب برای کار کردن را شناسایی نمایید. این ساعت ها برای هر فرد متفاوت است. بنابراین در عمل نوعی شخصی سازی ساعت های کاری موردنیاز خواهد بود. 

وقتی شما در زمان مناسب اقدام به فعالیت کاری می کنید، در واقع تمام دغدغه های تان را کنار گذاشته و با بهره وری بسیار بالا وارد کار می شوید. چنین امری شما را بدل به یکی از بهترین کارمندان دنیا خواهد کرد. 

مطلب مرتبط: ردگیری و مدیریت زمان با توصیه های کاربردی

دوری از عوامل حواسپرتی ها

شما در طول روز دلایل بسیار زیادی برای حواسپرتی دارید. این امر اغلب اوقات زمان بسیار زیادی از کارآفرینان می گیرد. بنابراین شما باید به دنبال راهکارهایی برای مقابله با آن باشید. ابزارهایی مثل موبایل یا تلویزیون به راحتی امکان پرت کردن حواس شما را دارند. با این حساب در طول روز باید به طور قابل ملاحظه ای در تلاش برای دوری از چنین المان هایی باشید، در غیر این صورت ساعت های کاری تان به طور قابل ملاحظه ای افزایش پیدا خواهد کرد. در نهایت نیز چیزی به غیر از خستگی بیش از اندازه برای تان باقی خواهد ماند. 

منبع : entrepreneur
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/lTbuW7WE
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه