جمعه, ۷ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Fri, 27 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

9 نکته مدیریتی فیلم تروی

6 سال پیش ( 1397/7/4 )
پدیدآورنده : امیر آل علی   پدیدآورنده : پارت چودهاری  

بدون تردید تروی از جمله برجسته ترین فیلم های تاریخ است. این فیلم محصول سال 2004 به کارگردانی ولفگانگ پترسن و با بازی درخشان برد پیت می باشد. داستان آن برگرفته از کتاب ایلیاد اثر هومر، نویسنده یونانی بوده که در آن به خوبی جنگ های تروآ بیان شده است. از جمله دلایل برجستگی این فیلم برای مدیران و کارآفرینان، داستان، ویژگی شخصیت ها و گفت وگوهای فوق العاده آموزنده این فیلم است که ضرورت چندبار دیدن آن را تشدید می نماید.

در همین راستا و در ادامه به بررسی 9 نکته مهم مدیریتی موجود در این فیلم، خواهیم پرداخت.

1-نادیده گرفتن اشتباهات خطرناک تر از انجام آن ها است

این امر که به بهانه ای کوچک به رقبای خود اجازه دهید تا علیه شما اقداماتی را صورت دهند، بدون شک باعث خواهد شد تا در شرایط دفاع از خود قرار گرفته و این امر رشد شما را حداقل برای مدتی متوقف خواهد ساخت. درواقع این امر که رقبای خود را برای دلایلی که سودی را برای شما به همراه نخواهد داشت عصبانی نمایید، بدون شک بدون پاسخ نخواهد ماند. به همین خاطر همواره باید رفتاری توام با سیاست با سایرین داشته و از به خطر انداختن شرکت خود جلوگیری نمایید.

مطلب مرتبط:7 نکته مدیریتی فیلم بنیان گذار

در این فیلم نیز پادشاه یونان در اندیشه حمله به تروآ است. با این حال هیچ گونه بهانه ای را برای این امر پیدا نکرده و همین امر باعث می شود تا برادر وی با تدبیری درست به سراغ برقراری صلح در راستای جلوگیری از این اقدام وی باشد. با این حال یک اشتباه از سوی برادر کوچک تر شاهزاده تروآ (پاریس) و به بهانه یک زن، این شهر به نابودی کشانده می شود.

این امر در حالی است که اگر هکتور (برادر بزرگتر پاریس) به عنوان نماینده پادشاه سفر خود را متوقف و همسر برادر پادشاه را بازمی گرداند، کشور خود را از یک آسیب و نابودی مصون نگه می داشت. با این حال به علت نادیده گرفتن اشتباه صورت گرفته، سرنوشت یک ملت با تهدیدی جدی مواجه شد. به همین خاطر لازم است تا همواره اشتباهات خود را مورد ارزیابی قرار داده و تحت هیچ شرایطی آن ها را به حال خود رها نکنید.

2-قدرت متقاعد نمودن از جمله نیازهای اصلی هر مدیری محسوب می شود

بدون شک یونان موفق به پیروزی بر تروآ بدون قهرمان خود، آشیل نمی شد. در سراسر این فیلم صحنه هایی وجود دارد که اهمیت وجود وی و نقش کلیدی او را به خوبی نشان می دهد. با این حال وی در ابتدا ابدا تمایلی برای حضور در این جنگ نداشته، با این حال نماینده پادشاه اودیسیوس با قدرت سخنرانی و استفاده از کلمات، در نهایت وی را به این امر متقاعد نمود. درواقع برگ برنده یونان ناشی از قدرت مکالمه و مذاکره و در نهایت متقاعد نمودن این فرد بوده است. به همین خاطر لازم است تا مدیران همواره به دنبال راهکارهای موجود در راستای تاثیرگذاری بر روی سایرین باشند. بدون شک این امر فرصت های متنوعی را برای شرکت به همراه خواهد داشت.

3-یک زاویه دید جدید برای افراد ایجاد نمایید

دلیل عدم تمایل آشیل برای شرکت در این جنگ به این خاطر بوده است که وی خصومت شکل گرفته را تنها یک مسئله بین دو فرد می داند که هیچ دلیل ملی ای برای آن وجود ندارد. به همین خاطر به عقیده او نباید برای چنین مسئله ای تمامی سپاهیان یک کشور را به خط نمود. با این حال اودیسیوس با تجربه و هوشمندی ای که در اختیار داشت، به وی یک دیدگاه جدید بخشید. درواقع وی این جنگ را عاملی برای جاودانگی نام او تلقی کرد که باعث شد تا مسئله نخست برای وی کمرنگ شده و در نهایت به حضور در این جنگ رضایت دهد.

مطلب مرتبط: 7 نکته مدیریتی سری فیلم های هری پاتر

4-قبل از شروع مبارزه به ارزیابی رقبای خود بپردازید

در صحنه ای پاریس پیشنهاد مبارزه با یکی از فرماندهان لشگر حریف را مطرح می کند. این امر در حالی است که وی به از نظر توانایی و قدرت بدنی در سطحی به مراتب پایین تر از وی قرار داشت. با این حال این تصمیم بدون ارزیابی موقعیت و به صورت احساسی صورت گرفت. نتیجه آن نیز این شد که وی به صورت تحقیرآمیزی شکست خورد و صحنه نبرد را ترک کرد. این امر در حالی صورت گرفت که این اقدام وی موجب تضعیف روحیه سپاهیان گشت و در نهایت برادر بزرگ او برای نجات جان برادر خود، در اقدامی ناشایست مجبور به دخالت و به قتل رساندن رقیب برادر خود گشت. نکته مهم موجود در این صحنه این است که در هنگام فعالیت به عنوان عضو مهمی از یک شرکت، ضروری است تا تصمیمات خود را وابسته به سایرین دانسته و به همین خاطر قبل از پرداختن به هر کاری تمامی جوانب را به خوبی مورد ارزیابی قرار دهید.

5-فراموش نکنید آرامش رمز موفقیت در تصمیم گیری ها است

اودیسیوس نمونه کامل شخصیت یک مدیر و رهبر است. وی همواره با سیاست در تمامی صحنه ها رفتار نموده که این امر موفقیت و عدم آسیب را برای او به همراه داشته است. نکته مهم در رابطه با وی آرامش او در تمامی موقعیت ها می باشد که به وی این امکان را داده تا بهترین تصمیم ممکن را اتخاذ نماید. درواقع وی به خوبی به عدم اهمیت جنگ آگاه بود، با این حال به علت عدم تاثیر مخالفت وی، در اقدامی هوشمندانه تمامی اقدامات لازم را برای شروع آن انجام داد و به این شکل مورد توجه پادشاه قرار گرفت.

6-توجه داشته باشید که همواره بهترین راه سخت ترین آن ها نیست

بدون شک نفوذ به دژ محکم پادشاه تروآ امری بسیار دشوار بوده و این به خوبی در فیلم به نمایش درآمد. درواقع اگر لشکر یونان تمایل داشت تا به شکل رایج عمل نماید، حتی ممکن بود در جنگ با شکست مواجه شود. با این حال آن ها با یک راهکار خلاقانه و ایجاد اسب چوبی، در نهایت توانستند تا خود را به داخل این دژ برسانند. به همین خاطر لازم است تا در شرایط پیچیده همواره به دنبال راهکارهای خلاقانه باشید. این امر که گزینه های متنوعی را برای خود مشخص نمایید در آخر انتخاب نهایی را موردی کامل تر خواهد نمود. به همین خاطر نباید همواره روش های سخت را بهترین گزینه ها بدانید.

7-هیچ گاه قدرت رقیب خود را دست کم نگیرید

به عقیده آشیل پیروزی در این نبرد حتی با وجود یک لشگر کوچک نیز امکان پذیر بود. با این حال به علت کوچک شمردن رقیب، این جنگ با پیچیدگی های بسیاری همراه شد. به همین خاطر نباید هیچ گاه از قدرت های رقیبان خود غافل شده و آن ها را کوچک شمارید. بدون شک هر شرکتی از قابلیت ها و ویژگی هایی برخوردار می باشد که ممکن است از نظر شما پنهان مانده باشد.

8-همواره خوش بین بودن هم تصمیمی درست نیست

بدون شک در صورتی که قبل ورود اسب چوبی به داخل قلعه، افرادی اقدام به بازرسی آن می نمودند، اقدام دشمن بی نتیجه می ماند. با این حال آن ها در این رابطه با خوش بینی رفتار کرده و همین امر به معضلی برای آن ها مبدل شد. به همین خاطر هیچ گاه نباید بیش از حد خوش بین بود. درواقع حتی یک کادو از سایرین نیز باید با نکته سنجی و هوشیاری شما همراه باشد.

مطلب مرتبط: 10 نکته مدیریتی فیلم مانیبال

9-باور داشته باشید که در جنگ هیچ برنده واقعی ای وجود ندارد

در پایان این جنگ شما به خوبی می بینید که خسارات بسیاری به بار آمده و قهرمانان دو کشور رقیب (هکتور و آشیل) هر دو کشته می شوند. درواقع صحنه پایانی در تلاش برای رساندن این پیام است که هیچ برنده واقعی ای در جنگ وجود ندارد و هر دو طرف خسارت هایی را متحمل خواهند شد. به همین خاطر ضروری است تا مبارزه و نبرد آخرین راهکار موجود باشد. این امر در رابطه با شرکت ها نیز صادق است و باید تا حد امکان خود را از فضای رقابت و اقدام علیه یکدیگر، دور نگه دارید. به عقیده سون تزو، نویسنده کتاب فاخر هنر جنگ، موفقیت اصلی زمانی رقم خواهد خورد که بدون نبرد بتوانید پیروز شوید که نکته بسیار مهمی محسوب می شود.

منبع : linkedin
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/plxaiPZ1
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه