دوشنبه, ۳ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Mon, 23 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

5 درس مدیریتی که می توانید از ایلان ماسک بیاموزید

6 سال پیش ( 1397/5/26 )
پدیدآورنده : امیرآل علی   پدیدآورنده : ساتیاکی سرکر  

در سراسر جهان افراد بسیار کمی را می توان یافت که به اسطوره های سایرین تبدیل می شوند. این امر چه در حوزه ورزشی، هنری، علمی و. . . صادق است. در این رابطه ایلان ماسک بدون شک یکی از این افراد محسوب می شود. وی بنیانگذار ابر شرکت هایی نظیر تسلا، پی پال و اسپیس ایکس است. جالب است بدانید که شخصیت مرد آهنین درواقع الهام گرفته از او می باشد. در حال حاضر نیز وی در حال کار بر روی یک سیستم حمل و نقل با سرعت بسیار بالا(Hyperloop) است که پیش بینی می شود که تحولی عظیم را در این عرصه به وجود آورد. درواقع ایلان را نباید صرفا یک کارآفرین دانست، بلکه او یک مخترع و نوآور بی نظیر نیز محسوب می شود. نکته دیگری که در رابطه با وی قابل ذکر است این است که وی یکی از 10 شخصیت تاثیرگذار جهان محسوب می شود.

بدون شک فردی مانند وی بهترین الگوی ممکن برای هر رهبر و کارآفرینی محسوب می شود که در همین راستا و در ادامه به بررسی 5 درس مدیریتی وی خواهیم پرداخت.

1-چشم اندازی قوی و موثر داشته باشید

نخستین چیزی که یک مدیر حرفه ای باید نسبت به انجام آن اقدام کند، ایجاد یک چشم انداز است. درواقع این امر باعث می شود تا اهداف مشخص گردیده و هدف نهایی مجسم شود. تنها تحت این شرایط است که شما قادر خواهید بود تا شرکت را در مسیر درست قرار داده و از اتلاف زمان جلوگیری کنید. تحت این شرایط شما قادر خواهید بود تا در مقام رهبر تیم شرکت، تمامی افراد را به سمت درست هدایت کرده و مشوق آن ها در راستای ارائه بهترین عملکرد ممکن باشید. نکته دیگری که باید توجه داشته باشید این است که هنگام تعیین چشم انداز بدون شک شما آگاه ترین فرد نسبت به چگونگی انجام کارها و رسیدن به هدف ترسیم شده هستید. به همین خاطر بسیار مهم است که راهنمای افراد شرکت باشید و آن ها را کمک کنید.

مطلب مرتبط:۵ درس مدیریتی ابر قهرمانان مارول

2-اعتقاد و اعتماد به نفس داشته باشید

در هنگام تلاش برای رسیدن به اهداف خود، با زمان هایی مواجه خواهید شد که همه چیز مطابق انتظار و برنامه ریزی جلو نرفته و این امر باعث می شود تا با ناامیدی مواجه شوید. تحت این شرایط در صورتی که به کار خود اعتماد و ایمان کافی نداشته باشید، بدون شک خیلی زود از مسیری که برای خود مشخص کرده اید، منصرف خواهید شد. بدون شک تحت این شرایط تیم شرکت نیز خیلی زودتر از شما از هم خواهد پاشید. به همین خاطر و در راستای جلوگیری از وقوع چنین اتفاقی لازم است تا اعتماد به نفس کافی داشته و شکست را یک مرحله طبیعی در زندگی خود بدانید. از جمله ویژگی های ایلان ماسک این است که وی هیچ گاه پروژه های خود را حتی در بدترین شرایط رها نکرده و با اعتماد به نفس و تلاش بی نظیر آن ها را به نقطه مدنظر می رساند.

3-انعطاف پذیر باشید

شکست درواقع یک فرصت بی نظیر برای یادگیری و کسب تجربه های تکرارنشدنی است. به عقیده ایلان هیچ فرد موفقی را نمی توانید بیابید که شکست را تجربه نکرده باشد. درواقع علت پیروزی مداوم برخی از افراد را تنها در عدم تلاش آن ها باید جست و جو کرد. بدون شک اگر شما هم بخواهید در سطح معمولی باشید، ممکن است حتی تا پایان عمر خود نیز شکستی را تجربه نکنید که این امر بدون شک به معنای موفقیت شما نخواهد بود. علت این امر هم به این خاطر است که شما با روندی یکسان مواجه هستید و عملا رشدی را تجربه نخواهید کرد.

نکته ای که به عنوان یک مدیر موفق باید نسبت به آن توجه داشته باشید، این است که نمی توانید همواره به یک شکل رفتار کنید. درواقع شخصیت شما باید در مسیر موفقیت شما تغییراتی را یافته و به اصطلاح پخته تر شود. با این حال برخی از افراد در تلاش برای ساخت یک الگوی رفتاری و سیاست کاری خاص هستند که این امر در صورتی که با انعطاف پذیری های لازم همراه نباشد، فرد را با مشکلات بسیاری مواجه خواهد ساخت. به همین خاطر لازم است تا همواره نسبت به اعمال تغییرات واکنش خوبی را از خود نشان داده و خواهان آن باشید.

4-درستکار باشید

اگرچه برخی بر این باور هستند که کسب ثروت بدون استفاده از راهکارهای کثیف ممکن نیست، با این حال این امر بدون شک نمی تواند برای شما موفقیت در دراز مدت و محبوبیت را به همراه داشته باشد. درواقع شما تحت هیچ شرایطی نباید کسب ثروت را اولویت نخست خود قرار دهید. درواقع موفقیت شما باید پولساز باشد و نه این که تمامی اقدامات شما در راستای کسب ثروت خلاصه شود. با این تفکر بدون شک شما رو به انجام کارهای نادرستی خواهید آورد که وجهه شما را به شدت نابود خواهد ساخت. در طول تاریخ مثال های فراوانی را از شرکت هایی می توانید بیابید که با افشاگری هایی رو به رو شده و به طور کامل نابود شده اند.

مطلب مرتبط:درس های مدیریتی فیلم های کوئنتین تارانتینو

در این رابطه آقای ماسک همواره طبق اصول اخلاقی درستی رفتار کرده و همین امر باعث شده است تا بتواند به محبوبیت فوق العاده ای دست پیدا کند که خود در کسب موفقیت های بیشتر وی تاثیرگذار بوده است. درواقع وی عقیده دارد برای فردی که در مسیر خود به خوبی تلاش می کند، نیازی به فریب کاری وجود ندارد.

5-یادگیری مداوم داشته باشید

این امر که کارآفرین شدن را نقطه پایان دانسته و دیگر نیازی به کسب دانش بیشتری را احساس نکنید، بدون شک باعث خواهد شد تا روند رو به جلو شما با کندی محسوسی مواجه شود. بدون شک برای هیچ دانشی نقطه پایانی وجود نداشته و هیچ فردی نمی تواند ادعایی در این رابطه داشته باشد. به همین خاطر بسیار مهم است که مطالعات مداومی داشته باشید تا بتوانید اقدامات به روزی را صورت دهید. ایلان ماسک نیز به صورت روزانه مطالعه داشته و آن را در تصمیم گیری های خود بسیار مهم و ضروری می داند.

منبع : bonnevie
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/ZjNLOhVl
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه