پنجشنبه, ۴ مرداد(۵) ۱۴۰۳ / Thu, 25 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

بیست وچهارمین نمایشگاه الکامپ عرصه مناسبی برای رقابت و معرفی بهترین استارتاپ ها در رویداد است.

به گزارش ایرنا، بیست وچهارمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ24) 6 تا 9 مرداد به همت سازمان نظام صنفی رایانه ای در محل دائم نمایشگاه های بین المللی تهران برپاست و نزدیک به 400 استارتاپ در غرفه های 8، 9، 10، 11 و 5 در بخشی به نام الکام استارز و استارتاپ استارز (startup stars) دستاوردهای خود را به نمایش می گذارند.

استارتاپ ها، کسب و کارهای نوپا هستند که تکرارپذیر در بازارهای مختلف و مقیاس پذیر برای مخاطب هدف باشند و کارآفرینی در میان نسل جوان و تحصیلکرده را تسهیل می کنند.

همزمان با برگزاری این نمایشگاه، کمیته اجرایی با فراخوانی در پایگاه اطلاع رسانی نمایشگاه الکامپ زمینه رقابت استارتاپ های علاقه مند را در رویداد الکام پیچ (pitch) فراهم آورده است .

به گفته فرید خواهشی از ستاد اجرایی نمایشگاه، نمایندگان استارتاپ های مایل به حضور در این رویداد علمی باید در 3 دقیقه استارتاپ خود و روند فعالیت شان را توضیح دهند و 3 دقیقه نیز وقت دارند به سؤالات 10 داور حاضر پاسخ دهند.

این رویداد از روز اول نمایشگاه در دو نوبت صبح و عصر در فرصتی حدودا سه ساعته در انتهای غرفه 9 برگزار شده و در مجموع 78 تیم استارتاپی در آن به ارائه دستاوردهای خود می پردازند.

برندگان بر اساس امتیازات داوران که خود نیز از کارآفرینان و چهره های مطرح و دانشگاهی هستند، از جوایز نقدی، کمک هزینه شرکت در نمایشگاه ها و عنوان شرکت خلاق بهره مند خواهند شد.

الکام استارز بزرگ ترین گردهمایی استارتاپ های کشور

مسئول بخش الکام استارز نمایشگاه الکامپ نیز در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: استارتاپ ها یکی از موتورهای اصلی و قلب تپنده الکامپ و حتی موتورهای اصلی بازار فناوری ایران هستند؛ این رویداد نیز از لحاظ وسعت، بزرگ ترین گردهمایی استارتاپ ها در ایران به حساب می آید.

آرش برهمند افزود: امسال چهارمین دوره حضور شرکت های استارتاپی در نمایشگاه الکامپ است و جوانان خلاق ایرانی با حضور در این رویداد بزرگ فناورانه، دستاوردهای خود را در معرض نمایش می گذارند.

وی اظهار داشت: سعی شده الکامپ امسال به یک زیرساخت مناسب برای تعامل بیشتر بین بخش های مختلف تبدیل و بوم زیست استارتاپ ها کشور شود.

مسئول الکام استارز افزود: هرچند در حال حاضر در برخی زمینه ها، وضعیت مطلوبی برای کسب وکارها نیست، اما همچنان این بخش از نمایشگاه پرشور و با هیجان در حال برگزاری است.

برهمند، الکام پیچ را یکی از برنامه های اصلی الکام استارز اعلام کرد و گفت: حدود 80 استارتاپ به مدت چهار روز برگزاری نمایشگاه، فعالیت های خود را ارائه داده و دستاوردهای خود را در معرض داوری قرار می دهند.

وی، الکام تاکز، به عنوان تریبون آزاد برای بیان برنامه ها، نظرات و انتقادات استارتاپ ها و شتاب دهنده، را از دیگر بخش های الکام استارز اعلام کرد و گفت: در الکام استارز، استارتاپ ها مشاوره کسب وکار دریافت می کنند.

تعداد شرکت های استارتاپی در الکامپ 24 به 420 شرکت رسید

برهمند به افزایش چشمگیر تعداد و فضای فیزیکی شرکت های استارتاپی حاضر در نمایشگاه الکامپ 24 اشاره کرد و گفت: در نمایشگاه امسال 420 شرکت استارتاپی حضور دارند که در پنج سالن این نمایشگاه جانمایی شدند.

وی با اشاره به اینکه الکام استارز امسال دوره چهارم را سپری می کند و یکی از زیرمجموعه های نمایشگاه الکامپ است، افزود: الکام استارز چهار سال پیش به منظور معرفی ایده های نوآورانه و آشنایی بیشتر مردم و مسئولان با این ایده ها در این حوزه آغاز به کار کرد تا فضای حمایتی مناسبی برای استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان فراهم شود.

مسئول الکام استارز ادامه داد: در سال اول 60 استارتاپ در این نمایشگاه شرکت کرده بودند، در سال دوم این تعداد به 120 استارتاپ رسید، در سال سوم با افزایش چشمگیر شاهد حضور 360 شرکت استارتاپ بودیم که امسال این تعداد به 420 شرکت رسیده است.

10درصد استارتاپ های امسال در الکامپ چهار سال پیش هم حضور داشتند

وی اظهار داشت: 10درصد استارتاپ هایی که امسال در الکامپ شرکت کردند، در الکامپ های چهار سال پیش هم حضور داشتند و این مجموعه ها در طول این مدت دوام آوردند و در چهارمین دوره الکام استارز هم شرکت کردند.

برهمند افزود: حضور آنها نشان دهنده تداوم کار این تعداد از شرکت های استارتاپی است. تداوم فعالیت 10درصد استارتاپ ها در این حوزه پرریسک، قابل توجه است.

وی اظهار داشت: 40درصد استارتاپ هایی که امسال حضور دارند، سال پیش هم در این رویداد شرکت کرده بودند، اما امسال در فضای بزرگ تری شرکت کردند. این تعداد در سال قبل یک میز ساده داشتند و امسال از 12 متر مربع به بالاتر فضا را به خود اختصاص دادند.

مسئول الکام استارز بیان داشت: این استارتاپ ها در سخت ترین شرایط کشور مشغول فعالیت هستند که این موضوع نشان دهنده ایده مناسب و اراده قوی آنان در این مسیر است.

وی ادامه داد: زمانی که الکام استارز راه اندازی شد، عده ای به عنوان بخش لوکس و انتزاعی نمایشگاه به آن نگاه می کردند، اما ظرف این چهار سال در عمل مشاهده کردیم که علاوه بر اینکه این بخش لوکس نبوده، بلکه بخشی از نیازهای اساسی مردم را پاسخ داده اند.

به گفته برهمند، علاوه بر تبادل پول از طریق الکترونیک یا جابه جایی درون شهری مردم، شاهد فعالیت در زمینه هایی مانند تهیه غذا و تأمین خدمات منزل و خشکشویی و نانوایی آنلاین، شست وشوی خودرو با فناوری نانو هستیم که از دیگر خدمات قابل ارائه از سوی این مجموعه ها است.

وی افزود: این شرکت ها در تأمین نیازهای روزمره شهروندان نقش مؤثر دارند و استارتاپ دیگر یک مفهوم فناورانه صرف نیست زیرا این مجموعه ها در حال برطرف کردن نیازهای مردم هستند.

استارتاپ های ایرانی و توانایی ورود به بازارهای جهانی

وی افزود: برخی استارتاپ های ایرانی، توانایی ورود به بازارهای جهانی را دارند و باید زمینه حضور آنان فراهم شود تا با توانمندی لازم وارد این عرصه شوند.

برهمند اظهار داشت: بدون شک برخی سدهای بین المللی به ناحق در برابر جوانان ایرانی قرار دارد که تحریم از جمله آنهاست و هدف ایجاد مانع برای حضور این جوانان در عرصه جهانی است.

وی بر لزوم ایجاد زیرساخت های لازم از سوی دولت در زمینه حضور مؤثر این شرکت ها تأکید کرد و گفت: تدابیری از جمله حذف بیمه و مالیات یا برداشتن قوانین، مقررات و ضوابط دست و پاگیر باید اتخاذ شود تا شرکت های استارتاپی با توانمندی بیشتر وارد بازارهای های خارجی شوند.

برهمند ادامه داد: برآورد کارشناسان این حوزه این است که بدنه وزارت ارتباطات به شدت در این زمینه نوگرا بوده و در سال ها اخیر فعالیت های خوبی در این زمینه انجام داده ولی همراه شدن سایر بخش های دولت هم خیلی مهم است که این کار باید انجام گیرد.

مسئول الکام استارز اظهار امیدواری کرد که نمایشگاه هایی مانند الکامپ کمک کند تا بقیه بدنه دولت هم همراه این شرکت ها شده و زمینه را برای فعالیت بهتر شرکت های استارتاپی فراهم آورند.

نمایشگاه الکامپ رویداد تجاری در عرصه تولید و عرضه محصولات و خدمات صنایع الکترونیک و رایانه است که همه ساله با حضور گسترده و چشمگیر دست اندرکاران این حوزه و مخاطبان آنها در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.

در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای این صنعت اعم از سخت افزار و نرم افزار به علاقه مندان ارائه شده و فرصتی بی بدیل برای تبادل نظر و مذاکره در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/h8WPxfqt
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژه
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه