جمعه, ۵ مرداد(۵) ۱۴۰۳ / Fri, 26 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند گفت که کارآفرینان موفق می توانند به عنوان پیشبر، مستعدان را به مسیر مناسب جهت دهی کنند خاصه اگر به عنوان استاد نیز در دانشگاه فعالیت دارند.

حسن حسن زاده در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان، با اشاره به لزوم توسعه فرهنگ کارآفرینی از راه گسترش استارتاپ ها، گفت: این اقدام یکی اصول کارآفرینی است البته به شرطی که از متخصصان فن به عنوان مدرس استفاده شود.

وی افزود: در اغلب موارد استارتا پ ها حتی اگر ایده و طرح اولیه مناسبی داشته باشند، در تجاری سازی و تولید دچار مشکلاتی می شوند که روند آنها را مختل می کند، بنابراین حمایت در این بخش، از اهمیت بیشتری برخوردار است.

حسن زاده ادامه داد: حمایت ها باید به صورت شرطی باشد؛ به عبارت دیگر، ارائه تسهیلات و یا بسته های حمایتی تنها در صورتی انجام شود که ایده از استانداردهای لازم برای تجاری شدن برخوردار باشد. در این شرایط هم انگیزه مضاعف و هم فضای رقابتی ایجاد می شود.

وی اضافه کرد: در داوری ها نیز باید تلاش شود طرح هایی به عنوان برگزیده انتخاب شوند که با فضای واقعی جامعه همخوانی بیشتر و ظرفیت لازم برای عملیاتی شدن و پیاده سازی را دارند. این طرح ها می توانند چالش ها و نیازهای موجود در کشور را نیز به خوبی رفع کنند حتی اگر به لحاظ علمی در قالب طرح های نوآورانه و فناورانه قرار نگیرند.

این محقق مهندسی مکانیک تصریح کرد: مهم ترین حمایت از استارتاپ ها، حمایت از افراد موفق و باتجربه است. این افراد می توانند به عنوان پیشبر مستعدان را نیز به مسیر مناسب جهت دهی کنند خاصه اگر به عنوان استاد نیز در دانشگاه فعالیت داشته باشند.

عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه سیستم مسیر حرکتی اساتید دانشگاهی را جهت دهی می کند، اظهار داشت: در بین اعضای هیات علمی دانشگاه، افراد معدودی وارد حوزه کارآفرینی می شوند و غالبا خود را در آزمایشگاه و کارگاه و کلاس محدود می کنند و فعالیت ها را روی انتشار مقاله متمرکز می کنند. این روند تا حدی به دلیل آیین نامه های موجود است.

وی برقراری ارتباط سیستماتیک صنعت و دانشگاه را یکی دیگر از راه های توسعه کارآفرینی قلمداد کرد و گفت: حضور متخصصان هر دو سو، اشتراک گذاری داشته ها و دانسته ها و تشکیل تیم های هدفمندی که توان علمی و عملی را توامان دارند، می تواند نتایج بسیار مثبتی برای جامعه داشته باشد.

حسن زاده در پایان تأکید کرد: حضور در صنعت نیاز به توانایی و مهارت های منحصربه فرد و مجزایی نسبت به آزمایشگاه و دانشگاه دارد؛ این توان و مهارت را باید از راه برگزاری بازدیدها و تورهای تخصصی از صنایع بزرگ و آشنایی با چالش ها و نیازهای واقعی و همچنین برپایی کارگاه های عملیاتی به دانشگاهیان آموزش داد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/l8dX5O2y
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژه
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه