جمعه, ۵ مرداد(۵) ۱۴۰۳ / Fri, 26 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

گزارش مالی سه ماهه دوم ۲۰۱۸ مایکروسافت نشان از رشد درآمدزایی تمام بخش های این کمپانی دارد که نتیجه آن کسب درآمد ۳۰.۱ میلیارد دلاری است.

مایکروسافت، گزارش مالی مربوط به بهار سال جاری یا سه ماهه چهارم سال مالی ۲۰۱۸ خود را منتشر کرد. براساس این گزارش، ردموندی ها موفق شده اند تا سودی ۸.۹ میلیارد دلاری را از درآمد ۳۰.۱ میلیارد دلاری کسب کنند. درآمد مایکروسافت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته شاهد افزایشی ۱۷درصدی بوده، حال آنکه سود خالص کسب شده توسط مایکروسافت ۳۵درصد افزایش پیدا کرده است. اصلی ترین فاکتورهای سوددهی و افزایش درآمد مایکروسافت را باید در دو بخش آفیس و سرویس های ابری جست وجو کرد، حال آنکه دو بخش سرفیس و همچنین کسب وکار بازی های مایکروسافت نیز عملکردی رو به رشد به ثبت رسانده اند.

به گزارش زومیت، درآمد بخش سرفیس مایکروسافت ۲۵درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته و به ۱.۱ میلیارد دلار در طول سه ماه رسیده است. مایکروسافت دلیل اصلی این افزایش را عملکرد بسیار قدرتمند نسل جدید سرفیس ها خوانده است.

کسب وکار بازی های مایکروسافت نیز طی بهار سال جاری شاهد رشد بوده است. درآمد مایکروسافت از حوزه بازی با افزایش ۳۹درصدی همراه شده است. همچنین درآمد نرم افزار ایکس باکس و سرویس های بازی مایکروسافت نیز شاهد افزایشی ۳۶درصدی بوده است. با توجه به اینکه مایکروسافت دیگر میزان فروش کنسول های ایکس باکس را به تفکیک اعلام نمی کند، از این رو نمی توان در خصوص میزان رشد یا کاهش فروش کنسول های ایکس باکس اظهارنظر کرد. البته باید به این نکته اشاره کرد که میزان کاربران فعال سرویس ایکس باکس لایو به ۵۷میلیون نفر رسیده است.

با توجه به افزایش فروش پی سی ها که برای نخستین بار طی شش سال اخیر اتفاق افتاده، درآمد بخش Windows OEM Pro بیش از ۱۴درصد افزایش پیدا کرده است. Windows OEM در واقع نسخه ای از ویندوز است که در اختیار شرکای سخت افزاری ویندوز قرار می گیرد تا روی سختافزار خود نظیر انواع لپ تاپ ها نصب کرده و راهی بازار کنند. با وجود افزایش درآمد برای نسخه پرو، سایر نسخه های Windows OEM شاهد کاهش درآمد ۳درصدی بوده است. همین اختلاف در رشد درآمد نشان از این دارد که رشد فروش پی سی ها براساس تحلیل های صورت گرفته مرهون رشد فروش در حوزه مشتریان تجاری است و گجت های مبتنی بر ویندوز ارزان قیمت مشتریان چندانی ندارند. سرویس های تجاری و ابری ویندوز در طول بهار سال جاری افزایش درآمد ۲۳درصدی را به خود دیده است. 

لینکدین نیز شاهد افزایش درآمدی ۳۷درصدی بوده و ۱.۴ میلیارد دلار را عاید مایکروسافت کرده است. به نظر می رسد مایکروسافت در حال نتیجه گیری از سرمایه گذاری ۲۶میلیارد دلاری خود از خرید لینکدین است.

سرویس بینگ مایکروسافت نیز همچون فصل های پیش همچنان به روند صعودی درآمد خود ادامه می دهد. در طول چند فصل اخیر، بینگ شاهد افزایش ۱۵درصدی درآمد به ازای هر فصل بوده و این افزایش درآمد در بهار گذشته نیز به ۱۷درصد رسیده است. افزایش درآمد سرویس بینگ به دلیل کسب درآمد بیشتر از هر جست وجو در کنار افزایش میزان جست وجو است. هرچند شاید بسیاری سرویس جست وجو بینگ را در برابر جست وجوی گوگل فاقد شانسی بدانند، اما باید به این نکته اشاره کرد که رفتار اتحادیه اروپا در قبال گوگل برای جدا کردن اپلیکیشن جست وجوی گوگل از اندروید می تواند راه را برای گسترش استفاده از بینگ باز کند.

آفیس را باید از دیگر بخش های مایکروسافت خواند که همچنان به رشد خود ادامه می دهد. مایکروسافت موفق شده تا روند مهاجرت کاربران آفیس به کلاد را تسهیل کند و همین موضوع افزایش درآمد برای آفیس را به همراه دارد. آفیس ۳۶۵ هم اکنون بیش از ۳۱.۴ میلیون مشترک دارد و درآمد این بخش ۸درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش پیدا کرده است.

بخش سرور و محصولات تجاری مبتنی بر کلاد مایکروسافت ۲۶درصد افزایش درآمد را شاهد بوده که برگرفته از افزایش درآمد سرویسی نظیر آژور بوده و ۸۹درصد افزایش درآمد را به خود دیده است. مایکروسافت در حال ترغیب کسب و کارها برای استفاده از سرویس آژور است، بطوریکه چند سال پیش شاهد همکاری پنج ساله والمارت و مایکروسافت برای استفاده از سرویس آژور بودیم.

ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت در نشست ارائه گزارش مالی این کمپانی چنین اظهار نظر کرده است: ما با کسب درآمد سالانه ۱۰۰میلیارد دلاری، سال فوق العاده ای را پشت سر گذاشته ایم که نتیجه تلاش تیم ما برای تمرکز بی وقفه روی کاربران و اعتمادی است که کاربران به مایکروسافت داشته اند. سرمایه گذاری ما روی حوزه های نظیر رایانش ابری نتیجه داده و ما توسعه هر چه بیشتر در این حوزه را در دستورکار قرار داده ایم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/RH1B8kWF
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژه
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه