شنبه, ۸ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sat, 28 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

5 جمله که هیچ گاه نباید به رئیس خود بگویید

6 سال پیش ( 1397/4/23 )
پدیدآورنده : امیر آل علی   پدیدآورنده : موریه بکمن  

اگرچه کار کردن در شرکتی که مدیری عالی دارد از جمله آرزوهای هر کارمندی محسوب می شود، با این حال بهترین امری است که به عملکرد شما نیز بستگی خواهد داشت. درواقع در موارد بسیاری مشاهده شده است که نحوه نگرش افراد نسبت به مدیریت با یکدیگر تفاوت های فاحشی دارد. اگرچه تمامی این افراد در یک شرکت مشغول فعالیت هستند، با این حال برخی از جمله طرفداران و برخی دیگر منتقدان جدی رئیس خود هستند. ریشه این امر را باید در رفتار خود افراد جست وجو کرد. درواقع بسیاری از عوامل هرچند کوچک باعث می شود تا افراد در نظر مدیران تفاوت هایی را پیدا کنند که در این مقاله قصد بررسی اهمیت صحبت شایسته با مدیریت و تاثیر آن در موقعیت شغلی را داریم.

در همین راستا و در ادامه به بررسی پنج جمله ای که هیچ گاه نباید به رئیس خود بگویید، خواهیم پرداخت.

1- این کار چیزی نیست که من تصور می کردم

درواقع برای مدیران بسیار مهم است که تمامی اعضای تیم از انگیزه کار کافی برخوردار باشند و ابراز نارضایتی شغلی می تواند آنها را به این نتیجه برساند که از ابتدا نسبت به انتخاب شما اشتباه کرده اند. تحت این شرایط شما در جایگاه بسیار ناپایداری قرار خواهید داشت و در مدیریت به فکر راهی برای جایگزین کردن شما خواهند بود. اگرچه این امر به معنای عدم پیگیری خواسته های خود نیست، با این حال لازم است تا نحوه بیان جملات خود را به گونه ای تنظیم کنید که موقعیت شما را تهدید نکند. همچنین توجه داشته باشید که هرگز نباید با جملات منفی با رئیس خود صحبت کنید.

مطلب مرتبط: چرا رئیس شرکت نباید با کارمندان صمیمی شود

برای مثال در صورتی که از شما خواسته جدیدی می شود که برنامه ریزی شما را تغییری اساسی خواهد داد. بدون شک این احتمال وجود دارد که شما قادر به انجام آن نباشید، با این حال لازم است تا این امر را با جملاتی نظیر تقاضا برای کمک در برنامه ریزی خود مطرح کنیدو تحت این شرایط در صورتی که امکان انجام آن وجود نداشته باشد، مدیریت خود به این امر واقف خواهد شد.

2- این چیزی نبود که شما گفتید

در محیط های کاری و روابط انسان موقعیت هایی پیش خواهد آمد که افراد دچار سوءتفاهم هایی خواهند شد. اگرچه این امر کاملا طبیعی است با این حال نحوه عملکرد شما می تواند از این مسئله یک بحران جدی ایجاد کند. درواقع شما باید همواره با ادبیاتی نرم با مدیر خود سخن بگویید. به همین دلیل در صورت بروز مشکلی توصیه می شود ابتدا مسئله را از جهات مختلف مورد ارزیابی قرار دهید و در آخر آن را کاملا دوستانه و با رعایت ادب مطرح کنید.

برای مثال در صورتی که خواسته مدیریت از شما با گذشته تغییر کرده است، بهتر است آن را با جملاتی نظیر من تصور می کردم که سیاست های شما را دنبال می کردم لطفا فرصتی دهید تا موارد را بررسی کنم، مطرح کنید. بدون شک تحت این شرایط شما با واکنش به مراتب بهتری مواجه خواهید شد.

3- این اتفاق تقصیر من نبوده

شرکت ها نیاز به وجود یک سیستم دارند که در آن افراد در قالب تیم رفتار نمایند. به همین دلیل در هیچ مقطعی شما نمی توانید با بروز مشکل خود را کاملا جدا از سایرین بدانید. اگرچه اشتباه کردن امری طبیعی محسوب می شود، با این حال در صورتی که بخواهید روی آن سرپوش بگذارید، بدون شک با واکنش منفی مدیر خود مواجه خواهید شد. تحت این شرایط توصیه می شود تا سیاستی هوشمندانه را اتخاذ کنید و با قبول سهل انگاری خود از تمایل برای جبران آن سخن بگویید. تحت این شرایط مدیریت را به کمک رسانی به خود ترغیب خواهید کرد. بازبینی کارها و اقدامات صورت گرفته در کنار مدیران نیز از جمله مواردی محسوب می شود که می تواند اعتماد را نسبت به شما تقویت کند.

4- این کار قابل انجام نیست

اهمیتی ندارد که این جمله تا چه اندازه درست است، توقعات از شما این است که در این شرایط پاسخی سریع نداده و مدتی را به بررسی خواسته مطرح شده اختصاص دهید. این امر بیانگر تلاش و سختکوشی شما خواهد بود. تحت این شرایط شما قادر به جمع آوری دلایلی کافی برای رد یا حتی قبول خواسته مطرح شده خواهید بود. در نهایت این امر باعث خواهد شد تا احتمال واکنش منفی مدیران به مراتب کاهش یابد.

همچنین توجه داشته باشید که مدیران توقع جواب منفی از جانب کارمندان خود ندارند. به همین دلیل توصیه می شود تا از جملاتی که بار منفی کمتری دارند برای رد خواسته ها و پیشنهادات آنها استفاده کنید.

مطلب مرتبط:چگونه با یک رئیس آسیب رسان کنار بیاییم؟

5- این اتفاقات عادلانه نیست

در واقع شما باید روی کار خود تمرکز و از مقایسه خود با دیگران جدا خودداری کنید. اگرچه محیط کار باید فضایی عادلانه باشد تا همگان از امکانات یکسان برای پیشرفت برخوردار شوند، با این حال واقعیت این است که برخی افراد ممکن است بنا به دلایلی توانسته اند نظر مثبت مدیریت را به خود جلب کنند. با این حال در صورتی که شما به این وضعیت شکل گرفته اعتراض کنید، بدون شک به علت متهم کردن رئیس خود، با واکنشی مثبت مواجه نخواهید شد. به همین دلیل توصیه می شود تا در تلاش برای رسیدن به جایگاه همکار مذکور باشید و زمانی را برای پیشرفت کاری خود اختصاص دهید. در نهایت در صورتی که اقدامات شما با نتیجه مورد نظر همراه نبود، می توانید با جملاتی نظیر «من نیز می خواهم همانند همکار خود پیشرفت داشته باشم و ممنون می شوم اگر راهکارهایی در این زمینه به من معرفی کنید» خود را به عنوان کارمندی رو به جلو و متعهد مطرح کنید.

در آخر فراموش نکنید که کلمات قدرتی جادویی داشته و شما با استفاده و انتخاب درست آنها می توانید نتایج متفاوتی را رقم بزنید.

منبع : fastcompany
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/m83DJgrZ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه