شنبه, ۱ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sat, 21 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: خودروسازان گارانتی تعمیر تا سه ماه و تعویض قطعات تا شش ماه را باید جدی بگیرند تا حق و حقوق مشتریان و مصرف کنندگان رعایت شود.

به گزارش «عصرخودرو»، سیدمحمود نوایی با اشاره به نظارت سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان بر حوزه خودرو و عرضه محصولات کارخانه ها به بازار اظهار کرد: ما قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو مصوب سال 1385 داریم، اما در سال 1391 آیین نامه ای نه چندان خوب در این زمینه ابلاغ شد که به دنبال آن در سال 1395 نیز دولت قانون اصلاح شده را ابلاغ کرد که در آن تمام حقوق مصرف کننده در حوزه خودرو دیده شده است.

وی خاطرنشان کرد: براساس این قانون مصوب اگر خریدار از سیستم هایی نظیر جعبه دنده، گیربکس و... نارضایتی داشته باشد بعد از دو بار مراجعه و در صورت تعمیر نشدن و رفع نشدن معایب خودرو می تواند خودروی خود را به کارخانه داده و تعویض کند که در این زمینه در سال های اخیر اقداماتی نیز انجام شده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تلاش خودروسازان برای ارتقای کیفی خودروی تولید شده و توجه به گارانتی ها و حفظ قانون حمایت از مصرف کننده را یادآور شد و گفت: قرار است در این قانون اگر خودرویی بیش از حد استاندارد در تعمیرگاه بماند کارخانه موظف است پول خواب خودرو را نیز به مشتری بدهد.

نوایی، گارانتی تعمیرات را تا سه ماه و تغییر قطعات را شش ماه اعلام و تصریح کرد: قبلا این گارانتی ها در این حد و اندازه نبوده و با توجه به وجود 17میلیون خودرو در کشور ما با تنوع مراجعات برای بهره مندی از گارانتی ها و تعویض و تغییر قطعات روبه رو هستیم.

وی در مورد نظارت بر قیمت خودروهای عرضه شده از طریق کارخانه و نمایندگی ها بیان کرد: ما بر خودروی دست اول و فروش آن از طریق نمایندگی نظارت داریم اما هیچ دخالتی بر بازار دست دوم خودرو نداریم.

رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: در خودروهای وارداتی نیز به ویژه نحوه ترخیص و عرضه آن در بازار نظارت داریم و قطعاً با متخلفین در افزایش بی رویه قیمت برخورد می کنیم، اما به دلیل آنکه خودروی دست دوم در مالکیت افراد است ما دخالتی در این حوزه نداریم و دستگاه هایی همچون مالیات می توانند در این حوزه ورود پیدا کنند.

3 میلیون واحد صنفی در کشور فعال است

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در حوزه قاچاق کالا بیشترین تخلفات در حوزه لوازم آرایشی – بهداشتی، تجهیزات مخابراتی، دخانیات، البسه و پوشاک است که ما سعی بر جمع آوری این کالاهای قاچاق از بازار عرضه داریم.

نوایی بیشترین تخلفات صنفی را مربوط به عدم درج قیمت و صدور فاکتور رسمی اعلام کرد و افزود: متأسفانه این تخلف در کشور نهادینه شده و در همه واحدهای صنفی به نوعی ساری و جاری است.

وی بیان کرد: بیشترین تخلفات در حوزه تعمیرگاه ها، پارکینگ ها و میوه فروشی ها گزارش می شود ولی در حوزه تولید، تخلفات ما به مراتب کمتر است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: تعداد واحدهای تولیدی کشور 84 هزار واحد است که در مقایسه با تعداد واحدهای صنفی به تعداد 3 میلیون واحد شرایط متفاوت تری را دارند، به طوری که 700هزار واحد صنفی در کشور نیز بدون پروانه فعالیت می کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/sLAUZqQP
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه