شنبه, ۳ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Sat, 23 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

یکی از استراتژی های مؤثر توسعه کسب و کار، ورود به بازارهای جدید است. اما موفقیت این استراتژی به برنامه زمانی دقیق نیاز دارد.

یکی از بهترین راه های رشد کسب و کار، توسعه محدوده ی عملیاتی است و این هدف به دو طریق محقق می شود: عرضه  محصولات فعلی در مناطق جغرافیایی جدید، یا گسترش دامنه محصولات با عرضه محصولات و خدمات جدید به مشتریان فعلی.

بسیاری از اوقات، توسعه ی محدوده ی عملیاتی ناشی از افزایش تقاضای مشتریان است. اما گاهی نیز یک کسب وکار در پی یافتن جریان های جدید درآمد، آگاهی بخشی برند یا اجتناب از رقابت، تصمیم می گیرد وارد مرزهای جدیدی شود.

گرچه توسعه ی کسب وکار مستلزم یک پروسه ی به دقت برنامه ریزی شده است، اما زمان بندی مناسب هم یکی از مهم ترین فاکتورهایی است که موفقیت یا شکست توسعه را رقم میزند. به همین دلیل مالکان کسب وکار باید بدانند که بهترین وقت برای ورود به بازارهای جدید چه زمانی است.

درواقع نمی توان به این سؤال یک پاسخ قطعی داد. اما استراتژی هایی که در ادامه ی مطلب به اشتراک می گذاریم، آسیب های این روند را به حداقل ممکن می رساند.

مطلب مرتبط:استراتژی‏ های ورود به بازار برای کسب‏ و کارهای جدید

سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه

تحقیق و توسعه (R & D) یکی از مهم ترین برنامه هایی است که هر کسب وکار، پیش از ورود به بازارهای جدید باید روی آن سرمایه گذاری کند. اگر این مرحله را نادیده بگیرید، ممکن است در بدو ورود خود به بازار جدید، به سختی شکست بخورید.

تحقیق و توسعه شامل کلیه ی استراتژی هایی است که یک کسب وکار، برای ارزیابی احتمالات رشد در بازار جدید و الزامات موفقیت در این بازار؛ به کار می گیرد. حتماً می دانید که شرکت های بزرگ، به منظور افزایش سلطه و نفوذ خود در بازار، تا چه حد روی این بخش سرمایه گذاری می کنند.

یکی از چالش های کسب وکارهای کوچک و متوسط، این است که چگونه باید روی این مرحله بودجه بندی کنند. اما صرف نظر از بودجه بندی؛ اگر مسئولیت تحقیق و توسعه را به یک تیم ویژه و مستقل درون شرکت بسپارید، در آینده از مزایای زیادی بهره مند خواهید شد.

تحقیقات بازار

تحقیقات بازار یکی دیگر از پیش نیازهای مهم ورود به بازارهای جدید است. این مرحله پروسه هایی نظیر جمع آوری و تجزیه وتحلیل اطلاعات مصرف کنندگان و رقبا و همچنین اثربخشی برنامه های بازاریابی را شامل می شود. به این ترتیب متوجه می شوید که احتمال موفقیت کسب وکار جدید شما چقدر است و مخاطبین جدید چگونه از محصولات شما استقبال می کند. تحقیقات بازار در سطح کلان، نظارت بر صنعت و روندهای اقتصادی را هم پوشش می دهد.

این مرحله به شما کمک می کند رقابتی را که در آن حضور خواهید داشت، بهتر بشناسید. درنتیجه می توانید استراتژی های بهتری برای ارتقای کسب وکار خود طراحی کنید که شما را در بازار رقابتی متمایز کنند. تکنیک های متداول تحقیقات بازار عبارت اند از:

• نظرسنجی از مشتریان با استفاده از ابزارهای آنلاین، مصاحبه با مشتریان، تماس تلفنی با مخاطبین.

• بازخورد گرفتن از کاربران در رسانه های اجتماعی و وب سایت شرکت.

• تست نمونه ی محصول و مطالعات کاربردی در بازار جدید.

به این ترتیب پیش از اینکه به عنوان یک بازیگر جدید وارد بازار شوید، اطلاعات لازم را در مورد آن به دست می آورید.

نقاط ضعف و قوت رقبا را ارزیابی کنید

پیش از ورود به یک بازار جدید، باید خودتان را برای رقابتی جدید آماده کنید. در غیر این صورت رقبا و شرکت هایی که از قبل در این بازار حضورداشته اند، مانع از رشد و پیشروی شما خواهند شد.

بنابراین پیش از تصمیم گیری قطعی در این مورد، نقاط ضعف و قوت رقبای جدید را بررسی کنید. در این صورت می توانید بخش های درستی از بازار را هدف قرار دهید و مناطقی را که در آن امکان پیشرفت وجود دارد، شناسایی کنید.

برای ارزیابی رقبای خود در بازار جدید می توانید از ابزارهای تحقیق مبتنی بر وب استفاده کنید. این ابزارها به شما کمک می کنند روند صنعت و بازارهای هدف رقیبان را موردمطالعه قرار دهید و به جزئیات موردنیاز دست پیدا کنید.

مطلب مرتبط: بازارهای جدید را شناسایی کنیم

سهم بالقوه  خود را از بازار تخمین بزنید

طبق تعریف اینوستوپدیا، سهم بازار نشانگر درصدی از یک صنعت یا بازار است که در یک دوره ی زمانی مشخص، توسط یک شرکت تصاحب می شود. با این روند شما تا حدی متوجه می شوید که در بازار جدید، چه جایگاهی خواهید داشت.

این مفهوم را با یک مثال توضیح می دهیم: اگر کل مصرف کنندگان درمجموع ۱۰۰ قالب صابون خریداری کنند و از این ۱۰۰ واحد، ۴۰ قالب صابون توسط یک برند تولیدشده باشد، آن شرکت ۴۰ درصد از سهم بازار را در دست دارد.

شما به عنوان کسب وکاری که می خواهید وارد یک بازار جدید شوید، باید حدود سهم بازار خود را برآورد کنید. اگر سهم بازار شرکت بالا باشد، به این معنی است که مصرف کنندگان محصولات شما را نسبت به سایرین ترجیح می دهند.

درواقع سهم بازار بیشتر به این معنی است که کسب وکار شما فروش بیشتری خواهد داشت و هزینه کمتری هم برای بازاریابی و تبلیغات متحمل می شود. به علاوه ممکن است رهبری بازار را در دست بگیرید. به منظور تعیین سهمی که از بازار جدید به دست می آورید، کل میزان فروش یا درآمد پیش بینی شده ی خود را به فروش کل صنعت (در یک دوره ی زمانی) تقسیم کنید.

این محاسبات، گامی ضروری است که هرگز نباید آن را نادیده بگیرید.

محاسبه  ریسک

گرچه توسعه کسب وکار در بازارهای جدید، فرصت های متعددی را پیش روی شرکت قرار می دهد، اما نباید از ریسک های آن غافل شد.

شما به عنوان مالک کسب وکار، باید نگاه دقیق تری به اهداف کسب وکار خود داشته باشید و گزینه ی درست را انتخاب کنید. آیا بهتر است به یک بازار جدید وارد شوید یا محصولات خود را در بازار فعلی گسترش دهید؟ به علاوه بهتر است با کارشناسانی نظیر وکلای کسب وکار مشورت کنید و ببینید پذیرش این ریسک، چه ارزشی برای شما ایجاد می کند.

منبع : ENTREPRENEUR/zoomit
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Uc0p7SOq
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه