مایکروسافت قصد دارد در چهار سال آینده، ۵ میلیارد دلار در حوزه اینترنت اشیاء سرمایه گذاری کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت مایکروسافت بلاگ، بر اساس گزارش های منتشره، شرکت مایکروسافت اعلام کرده است که تصمیم گرفته آینده تکنولوژی های خود را در بخش اینترنت اشیاء دیده و برای آن سرمایه گذاری کند. بدین ترتیب، این غول تکنولوژی آمریکایی قصد دارد در عرض چهار سال آینده، بیش از ۵ میلیارد دلار در این حوزه سرمایه گذاری کند.
پیشتر هم مایکروسافت گفته بود بر این باور است که به کارگیری اینترنت اشیاء در کشورهای جهان باید تسهیل شده و برای استفاده عموم مردم امکان پذیر شود.
اینترنت اشیاء (IoT) به معنی یک شبکه جهانی از اشیاء مرتبط و متصل است که هر یک دارای آدرس مختص به خود بوده و بر اساس قراردادهای استانداردشده ای با یکدیگر در ارتباطند.
این سیستم جدید کنترل از راه دور و کنترل هوشمند اشیاء و دستگاه ها، امروزه در کشورهای توسعه یافته ای همچون کره جنوبی در سیستم های اداری و همچنین وسایل منزل بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
راشمی میسرا – مدیر بخش هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در شرکت مایکروسافت – قبلا در مصاحبه ای با گزارشگران عنوان کرده بود با اینکه اینترنت اشیاء هنوز در کشورهای بسیاری مورد توجه قرار نگرفته است، اما باید از این پس با تلاش غول های تکنولوژی همچون مایکروسافت، این امر برای کاربران و شهروندان جهان تسهیل شود تا همه بتوانند در هر کسب و کاری که لازم دارند، از آن استفاده کنند که این امر مسلتزم تلاش دولت ها و شهرداری هاست ولی به تحولات و پیشرفت های عظیمی در کشورها منجر خواهد شد.
مایکروسافت همچنین اعتقاد دارد پیاده سازی و به کارگیری اینترنت اشیاء باید ساده باشد و اتصال وسایل، انجام تنظیمات و استفاده از امکانات آن باید برای همه افراد امکان پذیر شود.
اینترنت اشیاء در وهله اول در استفاده از زمان موجب صرفه جویی می شود که به تبع آن در حوزه های مربوط به انرژی نیز صرفه جویی اتفاق می افتد. این فناوری می تواند در ساختمان ها و مجتمع های بزرگ برای استفاده درست و تنظیم مصرف انرژی، در کنترل سیستم های هوشمند، سلامت و بهداشت، ترافیک، کشاورزی، حمل و نقل و نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
مایکروسافت با هدف کاهش اتکا به سیستم عامل ویندوز و تمرکز بر روی سرویس های مدرن " ابر هوشمند و لبه هوشمند "، قصد دادر رویکرد جدیدی را در قبال اینترنت اشیاء اتخاذ کند. بنابراین می توان به جرات گفت از آنجایی که مایکروسافت آینده خود و فعالیت های شرکتش را مبنی بر اینترنت اشیاء می داند، یکی از بزرگترین و نخستین پیشگامان در این عرصه محسوب خواهد شد.
مدیرعامل مایکروسافت پیشتر درحین معرفی زیست بوم اینترنت اشیاء این شرکت در جریان برگزاری کنگره جهانی موبایلMWC ۲۰۱۸ بارسلون گفته بود بر اساس برآوردهای برخی از پژوهش ها تا سال۲۰۲۰ میلادی، یعنی دو سال آینده، در هر ساعت بیش از یک میلیارد دستگاهی که به اینترنت اشیاء مجهز است، به شبکه اینترنت متصل خواهند شد.