بالغ بر سه چهارم شهروندان روسی معتقدند که به منظور جلوگیری از آثار منفی اینترنت و گوشی همراه بر سلامتی روحی و جسمی باید از میزان اعتیادشان به اینترنت بکاهند.
به گزارش ایسنا، به نقل از راشا تودی، بر اساس نتایج تازه ترین تحقیقات صورت گرفته از سوی یک آژانس تحقیقاتی دولتی به نام VTSIOM، سهم کاربران اینترنتی در روسیه در ماه اوریل سال جاری ۲۰۱۸ میلادی در مقایسه با مدت مشابه خود در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی، پنج درصد رشد و افزایش داشته است، به گونه ای که میزان استفاده کاربران روسی از شبکه های اجتماعی و فضای اینترنت از ۷۵ درصد به ۸۰ درصد رسیده است.
از تعداد نفراتی که با آن ها مصاحبه و نظرسنجی شده است، بالغ بر ۷۷ درصد بر این باورند که باید گاهی در طول روز خود را از اینترنت و گوشی های هوشمند برهانند تا بتوانند اندکی استراحت کرده و یا به سایر کارها و فعالیت های روزانه شان بپردازند. تقریبا ۴۷ درصد از این افراد هم گفته اند که به طور عمدی از رفتن به مکان هایی که در آن امکان دسترسی به اینترنت وجود ندارد، خودداری کرده اند.
این آمار و گزارش ها نشان دهنده شدت میزان اعتیاد کاربران روسی به اینترنت و شبکه های اجتماعی است. ۴۵ درصد از این افراد همچنین به محققان این موسسه آماری گفته اند که به منظور کاستن میزان اعتیاد و وابستگی شان به اینترنت و شبکه های اجتماعی، بارها تلاش کرده اند که اتصال خود را به اینترنت قطع کنند تا بتوانند سلامتی روحی و جسمی خود را حفظ کنند. البته این در حالیست که تنها ۸ درصد از کاربران روسی از احساس افسردگی و اضطراب شدید خود هنگام وابستگی به اینترنت سخن گفتند.
پژوهشگران پیشتر اعلام کرده بودند اعتیاد به اینترنت درست همانند اعتیاد به مواد مخدر و سایر داروهاست و مصرف کنندگانش را در برابر آسیب های جدی جسمی و روحی قرار می دهد.