مقامات کاخ سفید به منظور افزایش امنیت سایبری و سالم سازی زیرساخت های مربوط به تکنولوژی در دولت آمریکا با شرکت مشاوره امنیتی "بوز آلن همیلتون" قراردادی را به امضا رسانده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، شرکت بوز آلن همیلتون به عنوان یک شرکت مشاوره امنیتی فعال در زمینه علم و تکنولوژی، روز جمعه قراردادی به ارزش ۶۲۱ میلیارد دلار را با دولت آمریکا به امضا رسانده است تا بدین ترتیب با استفاده از فناوری و ابزارهای پیشرفته بتواند امنیت سایبری کاخ سفید و اطلاعات مربوط به مقامات دولت ایالات متحده آمریکا را افزایش داده و بهبود ببخشد.
بوز آلن همیلتون 9Booz Allen Hamilton) یک شرکت مشاوره امنیت - تکنولوژی آمریکایی است که در زمینه ارائه خدمات و سرویس های امنیتی، مدیریت فناوری اطلاعات، صنایع دفاعی، مهندسی سیستم، مدیریت تغییرهای سازمانی، مدل سازی و شبیه سازی کامپیوتری، تجزیه و تحلیل اقتصادی، برنامه ریزی استراتژیک و مدیریت اطلاعات فعالیت می کند.
این شرکت هم اکنون بزرگترین شرکت مشاوره مدیریتی ایالات متحده محسوب می شود که ۹۹ درصد از درآمد سالانه خود را از طریق قراردادهایش با دولت فدرال ایالات متحده آمریکا تامین می کند. بوز آلن همیلتون در سال ۲۰۱۲ در جایگاه چهارم فهرست بزرگترین شرکت های مشاوره جهان جای گرفت. دفتر مرکزی این شرکت در شهر تایسونز کرنر، فرفکس، ویرجینیا، ایالات متحده آمریکا قرار دارد.
این شرکت که قرار است با آژانس های امنیتی و اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا فعالیت کند، قادر خواهد بود طی این قرارداد شش ساله، میلیاردها دلار کسب کند و از آن طرف نیز به بهبود امنیت سایبری و اطلاعاتی کاخ سفید و کارکنان فعال در آن کمک به سزایی کند.
این شرکت قرار است زیرساخت های مخابراتی و تجهیزات مربوط به گوشی های هوشمند کارمندان و مقامات کاخ سفید و دولت آمریکا را ایمن تر ساخته و آنها را از خطرات و تهدیدات سرقت اطلاعات محرمانه، هک و حملات سایبری مصون بدارد.
مدت هاست که خبرهایی مبنی بر هک اطلاعات محرمانه و خصوصی کارکنان، کارمندان و مقامات کاخ سفید شنیده می شود. چندماه پیش بود که مشخص شد گوشی همراه جان فرنسیس کِلی – رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید – پس از مدتها استفاده از چند ماه پیش مورد هک و نفوذ مجرمان سایبری قرار گرفته بوده است. پس از آن مسئولان و کارکنان کاخ سفید از مساله بوجود آمده اظهار نگرانی بسیاری کردند چراکه معلوم و مشخص نبود که هکرها از چه زمانی به اطلاعات وی دسترسی پیدا کرده اند.
البته این نخستین باری نبود که مسائل امنیتی در دولت دونالد ترامپ - رئیس جمهور کنونی ایالات متحده آمریکا - بوجود می آمد بلکه یکی مشاوران کاخ سفید، جرد کوشنر - مشاور ارشد دونالد ترامپ - همواره بجای ایمیل های مخصوص کاری با ضریب امنیتی بالا، از ایمیل های شخصی و خصوصی خود برای مدیریت مسائل کاخ سفید استفاده می کرده است. پس از همه این اتفاقات، اعلام شد که استفاده از گوشی همراه توسط مقامات و کارکنان کاخ سفید ممنوع اعلام شود.
به تازگی نیز جریان هایی مبنی بر ممنوعیت استفاده از گوشی های چینی همچون هوآوی و زد تی ای در دولت آمریکا شکل گرفته است که به موجب آن کارمندان و مقامات مربوطه از خرید و استفاده از گوشی های چینی منع خواهند شد.