پنجشنبه, ۱ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Thu, 21 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

اگر تجربه معاشرت و وقت گذرانی با افراد موفق خارج از حیطه کسب وکار را داشته باشید، عادت های صبحگاهی آنها برای شما مورد عجیبی نخواهد بود. مشاهده انجام امور یکسان برای چند روز شاید منطقی باشد، اما وقتی پای سال ها و دهه های متمادی به میان می آید، چشم مخاطبان از تعجب گرد می شود.

آری زولدان به عنوان فردی که تجربه مصاحبه و همنشینی های طولانی با افراد موفقی نظیر بیل گیتس را داشته، در این مقاله در تلاش برای اثبات علت اصلی تمایل کارآفرینان به چنین عادت هایی است. نکته مهم که باید مدنظر داشت، هدفمندی چنین رفتارهایی است. هنگامی که در پروژه «فضای استارت آپ» مشغول بررسی عادت های کارآفرینان موفق در قالب پژوهشی راهبردی بودم، اغلب کارآفرینان عادت های خاصی برای خود داشتند.

در واقع فردی مانند وارن بافت، مارک زوکربرگ و الون ماسک به نوعی رفتارهای روزمره شان را شخصی سازی کرده بودند. تفاوت میان این روش های زندگی و کار در نگاه اول بسیار متنوع بود. با این حال هنگامی که به یکی از به ظاهر کم اهمیت ترین زمان های روز پرداختیم، شباهت بسیار زیادی در میان کارآفرینان گوناگون نمود یافت. منظور من از کم اهمیت ترین زمان روز همان ابتدای صبح است. در هر صورت بیشتر مردم صبح خود را با قهوه یا هر نوشیدنی گرم دیگری شروع می کنند.

در مورد کارآفرینان برتر اما آغاز روز اهمیت فراوانی دارد. با نگاهی به تنوع رویکردها به حوزه کسب وکار مشاهده تأکید اغلب افراد موفق روی نحوه شروع روز اندکی عجیب به نظر می رسد. چه عاملی این غول های حوزه کسب وکار را مجاب به کسب چنین عادت هایی کرده است؟ در ادامه به بررسی دلایل اهمیت این حوزه خواهیم پرداخت.

ایجاد زمان بیشتر

بسیاری از افراد هنگام برخاستن از تختخواب تمرکز کافی ندارند. در هر صورت همه ما تجربه تفکر در مورد آنچه را که قرار است در ابتدای روز انجام دهیم داریم. یکی از مزیت های برنامه ریزی دقیق برای صبح ها جلوگیری از اتلاف بیهوده وقت است. با نگاهی به کارهایی که در طول یک ماه گذشته در هنگام صبح آنجا داده ایم، متوجه نکته ظریفی خواهیم شد: همه ما تقریباً صبح های خود را به یک شکل شروع می کنیم. با این حساب تفاوت افراد معمولی و کارآفرینان موفق چیست؟ تفاوت اصلی در جلوگیری از اتلاف وقت است. اگر شما صبح دقایق طولانی به تفکر در مورد اینکه چه کار قرار است کنید، می پردازید، کارآفرینان از همان لحظه نخست برنامه مشخصی دارند.

علاوه بر صرفه جویی در زمان کاهش استرس نیز یکی دیگر از دستاوردهای این شیوه است. در واقع هنگامی که می دانید چه باید انجام دهید، استرس و فشار کمتری را در ساعات اولیه روز تجربه خواهید کرد.

خلق تحرک بیشتر

عادت های شما گاهی باعث ایجاد باوری کاذب در شما می شوند. این فرآیند بسیار ساده است: به باور اغلب افراد عادت های طولانی به موجب کارایی و سودمندی شان موفقیت را تضمین می کنند. این شیوه از اعتماد به عادت ها شاید در نگاه نخست با راهکار کارآفرینان موفق شباهت هایی داشته باشد. با این حال باید توجه داشت که تفاوت های عمده ای میان یک راهکار پویا و عادتی خشک و تغییرناپذیر وجود دارد. در مورد کارآفرینان عادت های یکسان و تکراری حاصل فرآیند طولانی و پایان ناپذیر آزمون و خطاست.

برهمین اساس به محض شناسایی راهکار و عادتی جدید این افراد هیچ مقاومتی در برابر تغییر نشان نمی دهند. این تحرک و پویایی کارآفرینان در انتخاب عادت ها در حالی است که بیشتر افراد به شدت نسبت به باورها و اصول رفتاری قدیمی شان وفادار هستند.

نکته دیگری که باید مدنظر داشت، ماهیت گزینش چنین عادت هایی است. در واقع اگر برای اغلب افراد این عادت ها از روی تجربه لذت بخش گذشته تثبیت می شود، برای کارآفرینان این فرآیند سرشتی کاملا تجاری دارد. برای مثال الون ماسک روزانه تنها 4 ساعت خواب مفید دارد. این بدان معنا نیست که این کارآفرین خلاق علاقه عمیقی به این شیوه زندگی دارد، بلکه نمایانگر راهکار مطلوبی است که وی به منظور مدیریت بهینه زمان و کسب وکارش انتخاب کرده است.

در آنچه انجام می دهید بهتر شوید

انجام امور یکسان در آغاز هر روز کاری شما را به کنشگری ماهرتر در آن حوزه عمل تبدیل می کند. این وجه از عادت های روزانه معمولا مورد بی توجهی قرار می گیرد. با این حال نگاهی ساده به عملی مانند تهیه قهوه در ابتدای صبح به خوبی حاکی از اهمیت این نکته است. حال اگر بحث را مقداری از سطح قهوه صبحانه وسیع تر کنیم، در فعالیت هایی مانند شیوه شروع کار در دفتر شرکت نیز عادت های مفید موجب بهینه سازی هرچه بیشتر زمان می شود. همچنین زمانی که از انجام درست و سریع یک کار اطمینان دارید، هیچ گاه در بلند مدت از انجام آن دچار استرس و نگرانی نخواهید شد.

برخلاف الون ماسک که تنها چهار ساعت در طول روز خواب است، لبرون جیمز دقیقا نیمی از روز را به خواب اختصاص می دهد. شاید برای هر فرد معمولی این مدت طولانی خواب تعجب آور یا حتی کسل کننده باشد. با این حال جیمز بزرگ این شیوه را برای ریکاوری هرچه بهتر پس از بازی های سنگین انتخاب کرده است. مانند آنچه پیش از این گفته شد، لبرون جیمز این شیوه از زندگی را به دلیل سودمندی صرف یا تنبلی انتخاب نکرده است، بلکه هدف اصلی ارائه عملکرد بهتر در زمین مسابقه است: «شاید شما از اینکه من 12 ساعت خواب هستم تعجب کنید. اما آنچه من را لبرون جیمز کرده و بقیه را فقط بازیکن بسکتبال همین نکته های به ظاهر عجیب است.»

فعالیت روزانه با یک موتور اضافی

علاوه بر صرفه جویی در زمان و مدیریت بهینه آن که حاصل پیروی از عادت های خاص در صبح است، فایده های دیگری نیز برای این شیوه برنامه ریزی می توان یافت. براساس پژوهش های انجام شده از سوی مجله INC کارمندان آمریکایی که به طور میانگین صبح را با برنامه ای مشخص شروع می کنند از نظر تمرکز 73 درصد از دیگر همتایان شان برتر هستند. این درحالی است که بسیاری از افراد به دلیل شروع پراسترس روز در حالتی سردرگم به سر می برند.

دبی مرگستین، مدیرعامل مجموعه های ورزشی مخصوص زنان، در مورد اهمیت برنامه ریزی ساعت های اول صبح این گونه اظهارنظر کرده است: «پیروی از اصول مشخص یعنی بهره وری بیشتر. در اینجا اغلب ورزشکاران مبتدی سرسختی قابل توجهی در برابر برنامه های ارائه شده نشان می دهند، با این حال به محض اجرای اصول مشخص ورزشی دیگر آن را رها نمی کنند. وقتی ابتدای کار را درست برنامه ریزی کنیم، تا پایان همه چیز براساس یک برنامه منسجم پیش خواهد رفت. با توجه به آنچه در این مقاله گفته شد به نظر می رسد شما نیز به یک برنامه دقیق برای صبح های خود نیازمندید. به منظور تسهیل یافتن راهکار توصیه می کنم این پرسش ها و نکات را مدنظر قرار دهید:

- چقدر از زمان تان را در ابتدای صبح تلف می کنید؟ شما باید برنامه خود را در راستای کاهش فعالیت های وقت گیر سازماندهی کنید.

-  بدون احتساب آنچه بدان علاقه دارید و تنها با توجه به بهبود وضعیت کسب وکارتان چه فعالیت هایی را برای شروع صبح مناسب می دانید؟

- به محض اینکه برنامه خود را درست کردید، با کوچک ترین دشواری آن را رها نکنید. در واقع همیشه پیروی از یکسری اصول جدید ترک عادت های قدیمی دشوار است. با این حال تأثیر یک برنامه صبحگاهی تنها پس از گذشت یک یا دو هفته آشکار می شود، بنابراین در چنین موردی شما نیاز به تقویت صبر و حوصله تان خواهید داشت.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/VBZRgqlx
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه