پنجشنبه, ۲۸ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Thu, 18 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

ظهور و شکل گیری شتاب دهنده ها، شرکت های سرمایه گذاری و صندوق های سرمایه گذاری تخصصی مثل سرمایه گذاران جسورانه یا همان وی سی ها در کشور اتفاق امیدوارکننده ای است. با این وجود حجم سرمایه گذاری تخصصی روی استارت آپ ها در ایران در مقایسه با كشورهای دیگر و با توجه به نیاز موجود بسیار کم است.

یکی از چالش های اصلی اینجاست که سرمایه های سنتی و مردمی به دلایل مختلف همچون مشكل فرهنگ سازی، نرخ بالای سود بانکی، عدم حمایت کافی نهادهای حاکمیتی از وی سی ها و … به سمت کارآفرینی استارت آپی نمی آید. همین طور مشکلات متعددی در جذب سرمایه های خارجی یا برقراری امنیت سرمایه گذاری وجود دارد.

به گزارش نوپانا، مهم ترین دغدغه هر کس که کسب وکاری راه می اندازد در وهله نخست، یافتن راه های جذب سرمایه و بازار فروش کالاها و خدمات است و در وهله بعدی طراحی روش هایی برای پایین آوردن هزینه تولید و به حداقل رساندن بهای تمام شده است. سرمایه گذاری و سرمایه پذیری بنگاه ها، شراکت است و شراکت در هر سطحی شامل در نظر گرفتن این موضوع می شود که بازار مدنظر به چه سمتی حرکت خواهد کرد و ریسک های پیش روی آن کدامند؟

در این گزارش ویژه فضای بازار ایران از جنبه سرمایه گذاری تخصصی در استارت آپ های ایرانی با نگاه به امکان های داخلی و دانش مدیریت و روش های جدید کارآفرینی بررسی شده است.

 سرمایه گذاری فناورانه در ایران

شكل گیری کسب وکارهای نوپا (استارت آپ ها)، مراكز رشد و كارآفرینی، شتاب دهنده ها  (Accelerator)  و صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر (Venture Capital) در كنار فضای آموزش كارآفرینی در مراكز آموزش عالی و سایر موسسات آموزشی در پنج سال اخیر به طور قابل توجه رشد داشته است. در فضای ترویجی هم برگزاری رویدادهای مختلف برای شناسایی كارآفرینان و فرصت های سرمایه گذاری به توسعه این فضا كمك كرده است.

از سوی دیگر دولت هم با اجرایی کردن قانون تاسیس و حمایت از شركت های دانش بنیان، گام مهمی را برای تسهیلگری و توسعه در این بخش برداشته است و همچنین ایجاد صندوق های سرمایه گذاری جسورانه در بورس كلید خورده است.

نكته مهمی كه در این بین مطرح می شود سرعت رشد شركت های نوپا (استارت آپ) و علاقه روزافزون كارآفرینان جوان ایرانی به حضور در این فضا و ضرورت تامین منابع مالی و ساختارهای مناسب پشتیبانی از آنهاست. همچنین در این فضا صحبت از حضور سرمایه گذاری خارجی در تقویت این زیست بوم نیز مطرح می شود.

از طرفی در مرحله شكل گیری ایده نیاز به منابع مالی حداقلی برای شكل گیری تیم و انسجام در راهبری ایده و فرصت سرمایه گذاری داریم كه این منابع در كنار ارائه مشورت ها و راهنمایی های لازم برای تعریف صحیح و دقیق ایده باید تزریق شود و طرح تجاری قابل اجرایی مشخص شود. جذب سرمایه های بیشتر به شکل تخصصی در مراحل بعدی اتفاق می افتد.

نیاز به وی سی ها در زیست بوم کارآفرینی

سرمایه گذاری خطرپذیر یکی از حلقه های مکمل زیست بوم کارآفرینی است که می تواند زمینه ساز توسعه اقتصاد دانش بنیان، تحقق اقتصاد مقاومتی و حل مشکلات اقتصادی کشور باشد.

برچسب ها : فرصت کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/o9rL1PNw
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه