معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت که استارت آپ های موفق به طور میانگین هفته ای حداقل ۱۰درصد رشد را تجربه می کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، سورنا ستاری در نشستی با حضور هیأت رئیسه و روسای اتاق های بازرگانی و فعالان اقتصادی سراسر کشور، با بیان اینکه رشد اقتصاد دانش بنیان نیازمند زیست بوم کارآفرینی و نوآوری است، اظهار کرد: مهم ترین ویژگی این شرکت ها فرهنگ جدیدی است که همراه خود دارند و خلاقیت، نوآوری و توانمندی فناورانه نیروی انسانی را محور خود قرار می دهند.
ضرورت آموزش نیروی انسانی با اعتماد به نفس و خلاق
وی با اشاره به اینکه مفهوم شهر خلاق ضرورتی است که بر پایه آموزش مستمر و ایجاد زمینه های نوآوری مطرح می شود، افزود: آموزش مربوط به یک دوره زمانی خاص نیست و هیچ محدودیتی برای آموزش جامعه وجود ندارد. تهران به عنوان یکی از زمینه های بکر برای خلق نوآوری ظرفیتی بکر برای شکل گیری شهر خلاق است و با حمایت معاونت علمی و شهرداری تهران، ایجاد یک شهر خلاق برای بروز نوآوری و ایجاد ارزش افزوده پیگیری می شود.
تحول جدی به واسطه کسب و کارهای نوپا
ستاری با اشاره به توانمندی کسب و کارهای فناور و استارت آپ ها در ایجاد تحول ساختاری در بدنه اقتصادی و فرهنگی کشور گفت: کسب وکارهای فناور به خصوص در حوزه خدمات می توانند با نوآوری و کارآمدی خود ساختار ناکارآمد اقتصادی را در هم بشکنند و ضمن رفع کاستی ها و چالش ها متناسب با نیاز جامعه ارزش افزوده بالا تولید کنند.
رشد فزاینده و تحولی یکی دیگر از ویژگی های استارت آپ ها بود که معاون علمی و فناوری به اهمیت آن اشاره کرد و گفت: استارت آپ های موفق به طور میانگین هفته ای حداقل ۱۰درصد رشد را تجربه می کنند و نمونه های موفق این دست شرکت ها در حوزه خدمات که در کمتر از یک سال توانسته اند به رشدی بالا برسند کم نیست. این دست شرکت ها می توانند ضمن حل مشکلات جامعه، با اصلاح ساختارهای نادرست و رفع محدودیت ها، قیمت ها را شفاف کنند و فضا را برای ارائه خدمات بهتر به سوی رقابت ببرند.