معاون آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت که سالانه یک و نیم میلیون نفر توسط مراکز این سازمان آموزش می بینند که صرف نظر از میزان تحصیلات آنها می توانند در افزایش اشتغال کشور نقش تاثیرگذاری ایفا کنند.
به گزارش ایرنا، علی موسوی روز یکشنبه در دیدار با فرماندار تربت حیدریه افزود: آموزش های ارائه شده در قالب سند توسعه اشتغال هر استان که بر مبنای ظرفیت هر منطقه تدوین شده، اجرا می شود.
وی اظهار کرد: علاوه بر سند توسعه استان، طرح تکاپوی روستاییان نیز به عنوان یک برنامه آموزشی تدوین شده که در این قالب سازمان فنی و حرفه ای آمادگی دارد سالانه ۱۰۰ هزار نفر را در قالب طرح تعاونی ها آموزش دهد که تحقق آن منوط به ایجاد تعاونی است تا آموزش ها در راستای فعالیت تعاونی ایجادشده، ارائه شود.
وی گفت: یکی از مهم ترین برنامه های این سازمان تشکیل کمیسیون مهارت آموزی و اشتغال با حضور مسئولان نظام آموزشی و مدیران اجتماعی و صاحبان مشاغل است تا براساس نیاز هر منطقه نیروی انسانی کارآمد تربیت شود.
موسوی افزود: تربیت نیروی انسانی براساس نیاز هر منطقه قابلیت اجرایی و بهره وری دارد، لذا برای تحقق این مهم، نظام آموزشی و دستگاه های متولی هر منطقه باید نیاز بازار کسب و کار را به سازمان فنی و حرفه ای اعلام کنند.
وی با بیان اینکه سازمان فنی و حرفه ای کشور با بیش از ۷۰دستگاه دولتی تفاهم نامه همکاری امضا کرده، اظهار کرد: اغلب دستگاه های متولی صاحبان مشاغل هستند و سال هاست در سازمان فنی و حرفه ای حضور دارند، اما اکنون شکل کار را به سوی صاحبان مشاغل تغییر دادیم.