چهارشنبه, ۳ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Wed, 22 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

اشتباهات جزیی از چیزهایی هستند که ما را می سازند. در نهایت اشتباهات کسب و کار ما را قادر می سازد به سمت جلو حرکت کنیم و به موفقیت دست یابیم. من در طول دستیابی به هدف و انجام حرفه ام چندین بار با اشتباهاتی روبه رو شده ام و به درک این مهم رسیده ام که به اشتباهاتم بهای بیشتری دهم، زیرا اشتباهات ابزار های بیشتری نسبت به موفقیت هایمان برای رسیدن به هدف مان به ما ارائه می کنند.

در اینجا پنج راه برای درس گرفتن از اشتباهاتی که در راه اندازی کسب و کار با آن مواجه می شوید برای شما بیان شده است.

1- نادیده گرفتن آنچه اکثریت مردم به آن می پردازد

اکثریت مردم عمدتا شامل افراد متوسط است. افراد معمولی و متوسط هرگز به موقعیتی که هدف شماست دست نخواهند یافت. همچنین ممکن است هرگز موفق نشوند. اگر برای کمک گرفتن در کسب و کارتان به دنبال این افراد هستید قطعاً در موقعیت اشتباهی به دنبال کمک می گردید، لذا لازم نیست شما که به اکثریت مردم برای موفق شدن کمک کنید. باید بدانید تنها درصد کمی از مردم موفق می شوند

2- نباید راه های قدیمی را نادیده بگیرید

دانش آموزان جوان همیشه می خواهند بدانند که راه انقلابی و سریع برای انجام کارها چیست. آنها می خواهند این راه را در بازار سهام به کار گیرند و همچنین می خواهند در شروع کسب وکار خود این روش را اجرا کنند، اما بهتر است بدانید این یک اشتباه بزرگ است زیرا تلاش برای کشف دوباره یک چرخه در کسب و کار زمانی  که راه های قدیمی کاملاً می توانند مفید باشند و مورد استفاده قرار بگیرند باعث می شود وقت و تلاش زیادی را صرف کنید. بنابراین هنگامی که در کسب و کار خود مرتکب اشتباهی می شوید باید بررسی کنید که آیا سعی کرده اید خیلی هوشمندانه عمل کنید. گاهی اوقات شما با وجود تلاش های بسیار نیاز به سقوط دارید تا دوباره سعی و آزمایشات دیگری انجام دهید.

3- بلندپرواز باشید

من نمی گویم شما همواره باید بی پروا باشید، چون تعدادی از دانشجویانی که درس های کسب و کار من را دنبال کرده اند، با بی پروایی خود سرمایه هایشان را از دست داده اند، زیرا آنها به دنبال راهی کوتاه برای سرمایه گذاری در کسب وکار بوده اند درحالی که برای شروع و راه اندازی هر کاری زمان لازم است. شما نباید تصور کنید همواره موفقیت به دنبال شماست و در میدان کسب و کار پیروز می شوید، اما با این حال در زندگی با در نظر گرفتن خطرات احتمالی گاهی لازم است ریسک کنید و بلندپرواز باشید. در آخر اگر خیلی زود با شکست هایتان تسلیم شوید به این معنی است که شما موفقیت های بزرگی که در انتظارتان است را از دست خواهید داد.

4- موفقیت های کوچک را هدف خود قرار دهید

گاهی با پیروزی های بزرگ یا حتی شکست های بزرگ روبه رو می شویم. این موارد موضوعاتی است که ما را در زندگی به چالش می کشاند، اما اگر نگاهی به ترازنامه کسب و کار ها بیندازید آنگاه متوجه خواهید شد که بخش عمده ای از درآمد شرکت ها برخاسته از موفقیت های کوچک است.

این درآمدها از مشتریانی که به طور مرتب هزینه های ارائه خدمات یا محصولات را پرداخت می کنند به دست می آید. در نتیجه موفقیت های کوچک بسیار ارزشمندتر از آن هایی هستند که سود بیشتر دارند و به ندرت و گاه به گاه اتفاق می افتند. پس بهتر است با اهداف کوچک و با طراحی هدفی مبتنی بر داشتن درآمدی پیوسته به کار خود ادامه دهید. باور نکردنی است اما این موضوع باعث کاهش تلفات شما خواهد شد.

5- همه چیز را به یکباره انجام ندهید

اگر بخواهید یک شبه به موفقیت دست یابید قطعاً ممکن نیست و با شکست مواجه می شوید و اکثر سرمایه گذاری ها به خاطر همین موضوع با شکست روبه رو می شوند. یکی از راه هایی که می توانید از اشتباهات کسب و کار خود درس بگیرید، این است که به سرمایه گذار های شکست خورده قبلی نگاهی بیندازید و آنها را بررسی کنید و دلیل شکست آنها را کشف کنید.

طبق بررسی های من بسیاری از کارآفرینان شکست خورده تصمیم گرفتند تمام ثروت و دارایی خود را در یک سرمایه گذاری قرار دهند. آنها سعی نکردند چندین جریان درآمد ایجاد کنند و برای سناریوی بدترین حالت ممکن در کسب و کار آماده نشدند، بنابراین فراموش نکنید که یادگیری از دیگران، بهترین گزینه ای است که می تواند در اختیار شما باشد.

در نهایت این پنج اصل به پنج اشتباه بزرگ تبدیل می شوند که سرمایه گذاران و کسب و کارها را به طور یکسان از بین می برند و آنها را به ورطه سقوط می کشاند. بنابراین بررسی کنید که آیا هر یک از این اشتباهات را انجام داده اید یا اینکه اکنون آنها را انجام می دهید و اگر جواب تان مثبت است بهتر است روش های خود را اصلاح کنید، در غیر  این صورت خود را برای شکست آماده کنید.

ارتباط با نویسنده : s.kiumarsi92@gmail.com

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/ZqS4gvbF
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه