پنجشنبه, ۴ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Thu, 23 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

8 اقدام در راستای ایجاد اعتماد در تیم کاری

6 سال پیش ( 1397/10/20 )
پدیدآورنده : امیر آل علی   پدیدآورنده : لیزا اسمیت  

بدون شک کلید موفقیت در ارتباطات، میزان اعتماد خواهد بود. برای مثال در صورتی که مشتریان نسبت به برند شما اعتماد کافی را نداشته باشند، خریدی را انجام نخواهند داد و همین امر باعث خواهد شد تا رابطه مورد نیاز شما با آنها شکل نگیرد. با این حال در ابتدا لازم است تا این مقوله به خوبی در درون شرکت شکل گرفته باشد تا نمود بیرونی نیز پیدا کند. در این رابطه توجه داشته باشید که برای ایجاد هر تغییر مثبت، رئیس شرکت بهترین فرد برای مدیریت جریان محسوب می شود. به همین خاطر نیز در راستای ایجاد فرهنگ اعتماد، مدیران نقش اصلی را ایفا می کنند.

در همین راستا و در ادامه به بررسی 8 اقدام ایجاد اعتماد در تیم کاری خواهیم پرداخت.

ایجاد اعتماد در تیم کاری

1-مخفی کاری را کنار بگذارید

اگرچه برخی از اخبار لازم است تا تنها در اختیار مدیر شرکت قرار گیرد، با این حال بسیاری از مدیران در این رابطه کاملا افراطی عمل کرده و همین امر باعث می شود تا کارمندن نتوانند با آسودگی خاطر به آنها اعتماد داشته باشند. در این رابطه توجه داشته باشید که تصور یک شرکت موفق بدون اعتماد کافی افراد به یکدیگر، کاملا دشوار خواهد بود. به همین خاطر نباید این امر را یک امر غیرضروری تصور کرد. در این رابطه این امر که احساسات خود را به خوبی نشان دهید، خود گام موثری محسوب می شود. در نهایت به علت این امر که مدیران همواره الگوی شرکت محسوب می شوند، این امر باعث خواهد شد تا در مدت زمانی کوتاه، فرهنگ مورد نظر شما به شکلی طبیعی در شرکت شکل گیرد و سایرین نیز در تلاش برای انجام رفتاری مشابه شما داشته باشند.

مطلب مرتبط: راهکارهای افزایش کار تیمی در شرکت

2-همه افراد را یکسان تلقی نکنید

لازم است تا مرز میزان اعتماد به هر یک از افراد کاملا مشخص باشد. بدون شک برخی از کارمندان شما از سطح وفاداری بالاتری برخوردار خواهند بود. به همین خاطر رفتار یکسان با همگان در نهایت به ضرر شما تمام خواهد شد. این امر همچنین کارمندان رازدار را نیز دلسرد خواهد کرد. در نهایت توجه داشته باشید که ایجاد مرزها و تعیین وضعیت هر یک از افراد، خود به عامل محرکی تبدیل خواهد شد تا سایرین نیز در تلاش برای قرار گرفتن در جایگاه بهتری در دایره اعتماد شما، باشند.

3-قبل از صحبت کردن گوش فرار دهید

این امر که افراد نظرات خود را برای شما محترم دانسته و تصوری روبات گونه در شرکت نداشته باشند، خود از جمله مواردی است که به بهبود ارتباط شما با کارمندان کمک خواهد کرد. امروزه از جمله آفت های امر مدیریت، خودرای بودن است. اگرچه مدیران همواره باید حرف آخر را در شرکت بزنند، با این حال این امر نباید باعث شود که آنها به تنهایی تمامی مراحل تصمیم گیری و اتخاذ راهبردها را انجام دهند. در این رابطه توجه داشته باشید که ممکن است نظرات سایرین چندان مفید نباشد، با این حال این امر که به آنها فرصت بیان آن را بدهید، خود ارزش بسیار بالایی را به همراه خواهد داشت. در نهایت افراد به فردی که برای حرف آنها احترام قائل باشد، اعتماد بیشتری خواهند داشت.

4-از تاثیر مثال های متنوع غافل نشوید

این امر که انتظار داشته باشید که افراد بدون قانع شدن، اقدام به فرمان بردن از شما کند، تصوری کاملا غلط محسوب می شود. درواقع شما به عنوان مدیر شرکت تنها تعیین کننده وظایف و اهداف نخواهید بود و لازم است تا علت انجام هر چیزی را به خوبی مشخص کنید. در این رابطه نتایج آمارها حاکی از آن است که افراد هنگامی که نسبت به ماهیت یک اقدام به خوبی قانع شده باشند، عملکرد به مراتب درخشان تری را از خود نشان خواهند داد. با این حال مدیران همواره با معضل کمبود زمان مواجه هستند و این امر به این معنا است که شما زمان کافی برای توضیحات طولانی نخواهید داشت. در این رابطه این امر که بتوانید مسائل را ساده کنید، خود به درک سریع تر موضوع کمک شایانی خواهد کرد. در این رابطه مثال ها ابزار بسیار مفیدی محسوب می شوند. در آخر توجه داشته باشید که در شرکت همه افراد از سطح دانش یکسانی برخوردار نخواهند بود. به همین خاطر همواره این احتمال وجود دارد که نحوه درک شما با سایرین کاملا متفاوت باشد. به همین خاطر نزدیک ساختن مفاهیم به یک سطح معمول، خود کمک شایانی به درک همگانی خواهد کرد. این امر خود یک مزیت مدیریتی محسوب می شود و زمینه اعتماد بیشتر را فراهم خواهد کرد.

5-پشتیبان کارمندان خود باشید

از جمله مواردی که زمینه بی اعتمادی را تشدید خواهد کرد این است که افراد به منتقد سرسخت یکدیگر تبدیل شوند. این امر در حالی است که کارمندان شما در وهله اول به به یک مربی دلسوز نیاز خواهند داشت. در این رابطه فراموش نکنید که هدف شما باید رشد کارمندان باشد که در نهایت به ترقی کل شرکت منجر خواهد شد. اگرچه نقد فرد را نسبت به اشتباهات آگاه خواهد کرد، با این حال هیچ گاه با روش صحیح کار همراه نیست. به همین خاطر لازم است تا در هر موقعیتی پشتیبان تیم خود و در تلاش برای رفع مشکلات آنها باشید. این امر زمینه را برای تبادل اطلاعات و کمک داوطلبانه کارمندان به یکدیگر فراهم خواهد کرد.

6-به کارمندان خود احترام بگذارید

احترام از جمله نیازهای هر فردی محسوب خواهد شد. بدون شک اعتماد کردن به فردی که احترام شما را نگه می دارد، امری به مراتب ساده تر خواهد بود. در این رابطه توجه داشته باشید که این امر تنها برای کارمندان نبوده و شخصیت شما به این شکل کاملا جذاب تر و حرفه ای تر خواهد بود. در این رابطه توجه داشته باشید که لازم است تا تمامی کارمندان حتی افراد سطح پایین شرکت نیز از یک حداقل احترام برخوردار باشند. با این حال این امر بسیار طبیعی است که این میزان برای افراد مهم شرکت، بیشتر باشد.

7-تشویق را نسبت به تنبیه در اولویت خود قرار دهید

افراد برای انجام رفتارهای حرفه ای و درست، نیازمند سطح اعتماد به نفس کافی خواهند بود. در این رابطه این امر که مدام به دنبال تنبیه آنها باشید، باعث خواهد شد تا خود را فردی بی ارزش تلقی کنند و انگیزه های کاری آنها به شدت کاهش یابد. در این رابطه توجه داشته باشید که تیم شرکت با افراد حاضر شکل گرفته است و جایگزین کردن حتی یک نفر نیز هزینه و زمان زیادی را نیاز خواهد داشت. به همین خاطر اولویت شما باید حفظ کارمندان موجود باشد. در این راستا این امر که حتی به صورت زبانی اقدام به تشویق کارمندان خود کنید، خود زمینه ایجاد ارتباط درست و اعتماد کافی را فراهم خواهد کرد.

مطلب مرتبط: راه هایی برای حفظ انگیزه در تیم

8-پایگاه آمار و اطلاعات مناسبی را شکل دهید

هر کارمندی باید به شکل دقیق بداند که به چه علت توبیخ و یا مورد تشویق واقع شده است. در موارد متعددی مشاهده شده است که تشویق های مدیران زمینه حسادت های سایر کارمندان را ایجاد کرده است. علت این امر نیز به این خاطر است که همگان نسبت به علت این امر آگاه نیستند و این خود باعث تصورهای نادرست در آنها خواهد شد. بدون شک تحت این شرایط شما به مدیری با سیاست های تبعیض آمیز متهم خواهید شد. برای جلوگیری از وقوع چنین امری توصیه می شود تا آمارهای هر یک از کارمندان را منتشر کرده و در آخر هر ماه برای برترین کارمند، امتیازاتی را اختصاص دهید. در این رابطه توجه داشته باشید که آمارهای شما باید به صورت روزانه به روز رسانی شود تا زمینه تحریک سایرین برای فعالیت بهتر را فراهم آورد.

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/pRrfbaY8
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه