شش سال پس از ممنوعیت فروش آیفون در بازار کشور آرژانتین، اپل دوباره به این کشور بازگشت. شش سال پیش براساس قانون این کشور همه تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی مجبور به ترک بازار های محلی این کشور شدند.
کشور آرژانتین سال 2011 به طور موقت فروش دستگاه های خاصی از جمله آیفون اپل و بلک بری ریسرچ این موشن را به منظور تثبیت اقتصاد بیمار این کشور ممنوع اعلام کرد و قانونی گذاشت که این شرکت ها باید برای از سرگیری فروش محصولات شان، کارخانه هایی را در این کشور بسازند. دولت آرژانتین مدعی بود که این ممنوعیت فروش دستگاه ها در جهت کند کردن روند افزایش تورم و کاهش اختلاف قیمت میان پزو و دلار آمریکا صورت گرفته است.
اینک، اپل پس از شش سال غیبت در آرژانتین با مالیات سنگین به طور رسمی به این کشور بازگشت. دولت میانه روی مائوریسیو ماکری که سال 2015 به قدرت رسید، موانع قانونی فروش آیفون را برداشت. اپل گوشی های مدل آیفون7، آخرین مدل به بازار عرضه شده را با قیمتی حدود 2 هزار دلار و به عبارتی دو برابر قیمتی که در آمریکا و اروپا به فروش می رسد، در بازار های آرژانتین به فروش می رساند.
درحالی که در کشور های همسایه مثل آمریکای جنوبی قیمت همین مدل 40 درصد ارزان تر است. البته اگر مونتاژ قطعات این محصول در خود آرژانتین انجام شده باشد، 25 درصد ارزان تر خواهد بود. روزنامه آرژانتینی Clarin در این باره نوشته است:«چه بسا سوار هواپیما شدن و رفتن به میامی و خرید یک گوشی آیفون 7 به صرفه تر باشد تا اینکه بخواهیم در کشور خودمان آیفون بخریم.»
براساس قانونی که کشور آرژانتین برای مبارزه با تورم تصویب کرده بود، تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی نمی توانستند محصولات خود را در بازار های محلی به فروش برسانند مگر اینکه کارخانه ای در این کشور احداث کنند. شرکت های سونی و ال جی با پیروی از این قانون، کارخانه های خود را در آرژانتین افتتاح کردند اما اپل زیر بار نرفت.
ممنوعیت فروش آیفون به این معنا نیست که محصولات اپل به طور کلی از این کشور حذف شده اند تا جایی که حدود نیم میلیون گوشی آیفون درچرخه مصرف این کشور در جریان است. بسیاری از افراد می توانستند گوشی های خود را به همراه گواهی مبدا از کشور های دیگر خریداری کنند یا این محصول در سایت هایی مثل eBay با قیمت های چند برابری و گزاف به فروش می رسید.